Usi si ferestre din termopan ieftine

Odata cu modernizarea si dezvoltarea locuintelor, au aparut nenumarate modalitati de a combina confortul, utilitatea, eficienta si eleganta. Aceasta a fost insa si reteta progresului in ceea ce priveste tamplaria, element extrem de important in construirea unei case, scopul fiind asigurarea confortului fonic si termic, iluminarea si ventilarea incaperilor, accesul si legatura dintre incaperi.

Tamplaria poate fi realizata din materiale precum: PVC, lemn stratificat, aluminiu, criteriile de diferentiere fiind pretul, calitatea, garantia si firma producatoare. Din aceste puncte de vedere, tamplaria PVC cu geam termopan este considerata cea mai buna alegere, fiind disponibila o gama variata de produse. Cele mai cunoscute firme producatoare sunt Gealan, Veka, Dako, Rehau si Salamander, unde calitatea si preturile mici sunt garantate.

In conformitate cu preferintele clientului, exista 3 tipuri principale de clasificare a ferestrelor termopan:

  • In functie de geamul utilizat: clar, reflexiv, mat, fumuriu, Low e(cu emisii scazute ale radiatiilor puternice) si ornamental;
  • In functie de tamplaria utilizata : tamplarie de aluminiu, tamplarie din PVC, tamplarie din lemn;
  • In functie de modul in care se deschide: geamuri termopane fixe, geamuri termopane simple, geamuri termopane cu deschidere pe verticala, geamuri termopane oscilobatante.

Caracteristica termo-izolanta a ferestrelor nu este data numai de geam, ci si de alte elemente: profile, setul de garnituri si sistemele de inchidere. Profilul asigura protectie termica, protectie fonica si rigiditate. Numarul de camere din profil este de cele mai multe ori corelat cu grosimea profilului, depinzand de adancimea constructiva a profilului. Astfel, exista profile de 3 si 4 camere pe adancimea de montaj 60mm si profile de 5 si 6 pentru adanciea de montaj de 70mm.

In cazul usilor de termopan, putem vorbi de 2 tipuri: de interior si de exterior, in variate culori disponibile. Usile de exterior asigura izolare termica si fonica, deschiderea putand fi spre interior sau exterior. Pentru usile de interior, sunt recomandate profilele PVC cu 4 camere izolatoare, putand fi deschise de asemenea spre interior sau spre exterior.

Avand in vedere oferta de termopane disponibila pe piata, clientii au nevoie de un raport echilibrat calitate-pret. Acest lucru nu inseamna ca un pret mic indica o calitate inferioara a produsului. Exista case de comenzi cu oferte de termopane ieftine, care includ garantia calitatii si montajul tamplariei la preturi infime. Acestea promit termopan ieftin si bun la calitate superioara. In cazul in care clientul nu isi poate permite totusi achizitionarea unor termopane noi din motive personale, exista si posibilitatea cumpararii de termopane second-hand.

In plus, exista site-uri specializate pentru calcularea preturilor la termopane atat pentru usi cat si pentru ferestre dar si pentru plase care pot fi achizitionate ulterior, in functie de dimensiunile ramei si canaturilor, tipurile de deschidere, sticla, culoarea profilului.

Indiferent de tipul de tamplarie aleasa, aceasta trebuie sa reflecte asteptarile dumneavoastra si satisfactia indeplinirii lor.

Cumperi totul dintr-un singur loc!

Vezi categorii produse

Vezi mai multe

''Am ales Vindem-Ieftin.ro pentru ca din 7 oferte pe care le-am cerut au fost cei mai prompti in a-mi da un raspuns!''

Vezi mai mult in clipul video

"Vindem-ieftin.ro mi-a castigat increderea prin operativitatea si promptitudinea dovedita..."

Vezi mai mult in clipul video

"Am achizitionat de la Casa de Comenzi

Policarbonat de 16mm la cel mai bun pret de pe piata!"

Vezi mai mult in clipul video!

"Am cumarat tabla Bilka de la Casa de Comenzi Vindem-ieftin.ro.

Transportul a fost foarte rapid! 3 zile!"

Vezi mai mult in clipul video

image
** Dragii noștri, fiecare cerere e importantă și vă răspundem în cel mai scurt timp. Cum Vindem-Ieftin.ro este un serviciu de vânzare consultativ și consultanții dedică timp fiecăruia dintre voi pentru a găsi produsele de care aveți nevoie la prețuri optime, timpul de răspuns este între 48 și 72 de ore. Vă mulțumim că sunteți alături de noi, suntem recunoscători să fim alături de voi! Echipa Vindem-Ieftin.ro. ** Acest website foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dvs.