SEAP/SICAP cu Vindem-Ieftin.ro

Partenerul tau de incredere!

icon aplicatie online

Pentru a veni în sprijinul instituțiilor publice, vindem-ieftin.ro este prezent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP/SICAP). Cu o experiență de peste 9 ani pe piață, având la activ peste 100.000 de clienți fericiți și colaborări cu peste 300 de furnizori prompti, ne-am stabilit ca lider în vânzările online pentru materiale de construcții.

Avantajele colaborarii cu vindem-ieftin.ro in SEAP/SICAP

Trimite necesarul specificand Vreau oferta in SEAP tau si in scurt timp te va contacta un Specialist in Constructii!

Cere oferta
seap vindem ieftin.ro
vindem ieftin echipa

Despre Vindem-Ieftin.ro

Fondat în 2014, vindem-ieftin.ro este primul market network din domeniul materialelor de construcții care simplifică procesul de achiziție, oferindu-vă acces direct la producători. Peste 45 de depozite virtuale, operaționalizate în 2023, ne permit să vă oferim soluții adaptate la nevoile dvs., indiferent de regiunea în care vă aflați.

Ce este un Depozit virtual? Am reimaginat conceptul tradițional de depozit, apropiindu-l de client printr-o abordare modernă, eficientă și orientată către nevoile specifice fiecărui proiect.

Producători: Prin intermediul relațiilor strânse cu brandurile de top din piață, vindem-ieftin.ro garantează oferte la prețuri de fabrică, transparență și eficiență în fiecare etapă a procesului de achiziție.

Misiunea noastră: “Vindem mult pentru că vindem ieftin. Vindem ieftin pentru că vindem mult.”

Prieteni ce construiesc pe fiecare strada din Romania, apoi din lumea intreaga.

Cere oferta

Termeni si conditii | GDPR | Toate drepturile rezervate 2024 - Vindem-Ieftin.ro®