Cariere

Hai sa construim impreuna viitorul unic si remarcabil!

icon impreuna

Vrei sa faci parte din echipa Vindem-Ieftin?

La vindem-ieftin.ro, valorizăm autenticitatea și prietenia, iar relațiile strânse dintre colegi ne motivează să ne dezvoltăm continuu și să atingem performanțe extraordinare. 

Suntem pasionați de ceea ce facem. În fiecare zi, ne provocăm limitele și căutăm soluții inovatoare pentru a transforma experiența cumpărăturilor într-un adevărat regal de satisfacție pentru clienți.

Hai sa facem viitorul online cu adevarat remarcabil!

echipa vindem ieftin
echipa vindem ieftin 1
echipa vindem ieftin 3

Principiile companiei

In Vindem-ieftin avem 5 Principii dupa care ne ghidam, Acestea sunt oglinda deciziilor noastre, in responabilitati si in modul in care ne derulam activitatea

Roluri disponibile

Dacă ești pregătit să te alături unei echipe inovatoare în domeniul construcțiilor, unde îți poți folosi pasiunea și creativitatea pentru a revoluționa industria prin intermediul platformei noastre online, aplică acum – abia așteptăm să îți cunoaștem potențialul!

user icon

Viziunea noastră îndrăzneață este condusă de un lider carismatic, înzestrat cu abilități de pionierat, călăuzindu-ne către un viitor inovator.

Manager Achizitii

Cautam un Manager pentru dep. Achizitii care sa fie alaturi de cei peste 300 de furnizori din portofoliul nostru, intr-un mod profesionist.

Mai multe detalii

Aplica aici
user icon

Viziunea noastră îndrăzneață este condusă de un lider carismatic, înzestrat cu abilități de pionierat, călăuzindu-ne către un viitor inovator.

Depozit Virtual

Deschide-ti propria afacere in domeniul intermedierii vanzarii materialelor de constructii. Fii propriul tau sef si ai control total asupra succesului tau financiar.

Mai multe detalii

Aplica aici
vindem ieftin despre

Vrei sa faci parte din echipa Vindem-ieftin.ro?

Daca nu ai gasit un rol disponibil care ti se potriveste, dar iti doresti sa contribui la misiunea VINDEM-IEFTIN.RO pentru ca simti ca rezonezi cu valorile noastre, poti aplica aici

Formular Echipa Vindem-Ieftin