Ne marim echipa dragi prieteni, totul pentru clientii nostri din ce in ce mai numerosi.Multumim acestora pentru incredere.

Cautam consilieri vanzari, asistent marketing si contabilitate pentru birourile Vindem-Ieftin din Rimnicu-Sarat, jud. Buzau.

Daca vrei sa stii ce vei face in viitor, uita-te la ce ai facut de obicei in trecut! Asa ca o sa scriem mai departe ce vei face. Nu este obligatoriu sa fi avut deja experienta pe un post similar, dar ne bucuram daca e asa.

Ce responsabilitati vei avea?

Reprezentarea companiei in fata clientilor si producatorilor actuali si potentiali .Cercetarea, informarea si extinderea sectorului de piata detinut de companie,majoritatea sunt lucruri repetitive: diverse comenzi, comisioane, telefoane, corespondenta. Iar uneori cand apare ceva neasteptat si nu stim cine sa o faca, vrem sa ne bazam pe tine ca te vei ocupa de asta.

Vei optimiza colaborarea cu departamentul de marketing privind promovarea produselor din portofoliu.
•Vei prezenta clientilor produsele/vei intocmi contracte de vanzare
•Te vei ingriji de buna promovarea online a companiei noastre pe toate canalele disponibile-Cunostinte operare Word/Saga
•Varsta cuprinsa intre 32-48 ani disponibilitate full time.

Ce decizii vei lua si esti confortabil cu asta?

Cum sa iti faci munca. Nimeni nu o sa iti spuna cum sa fii responsabil de rezultatele tale, dar vei fi ghidat de la inceput si mereu va fi cineva pe care sa intrebi daca ai nevoie.
• Cat bun simt si politete vrei sa folosesti pentru a transforma un client nemultumit (justificat sau nu) in cel mai mare ambasador al nostru.
• Dintotdeauna ai avut ”lipici” la oameni. Celor din jurul tau le place ca esti sincer, deschis, optimist, voluntar si mereu cu o vorba buna.

De ce ai vrea sa devii cea mai buna versiune a ta lucrand impreuna cu noi?

Pentru ca la noi zilnic esti invitat sa citesti din biblioteca noastra pentru a te dezvolta.
• Pentru ca vei fi linistit in ce priveste salariul tau fix, bonusurile si premiile ce le vei lua. Totul e transparent si in puterea ta.
• Pentru ca suntem chiar dedicati crearii unei atmosfere prietenoase si de incredere intre toti colegii.

Cum ajungi la noi?

In primul rand ai raspuns cu DA la aproape toate punctele de mai sus,asta nu te exclude. Te califica rezultatele si faptul ca ne dai datele de contact de la cel putin o persoana care a lucrat cu tine si poate confirma ce ai facut.
• Desi suntem firma romaneasca, limba engleza la nivel mediu (atat conversational, cat si scris) este importanta pentru a-ti face bine treaba dar nu obligatorie.
• Un Curriculum vitae (cu poza si profil de facebook / linkedin) impreuna cu scrisoarea de intentie sa ajunga in casuta noastra de email cu adresa 
office@vindem-ieftin.ro
Acceptam si persoane din Buzau si Vrancea

P.S. Te rog, da un SHARE. Poate ai un prieten/prietena care este in cautarea unui astfel de loc de munca atractiv. Multumim!

 

Trimite-ne CV-ul completând formularul de mai jos și te vom contacta pentru interviu.

Upload