37 Lei/mp

Pavaj Autoblocant Gri

Pavajul autoblocant este destinat domeniului industrial, public si rezidential, pentru realizarea suprafetelor supuse sarcinilor rezultate de diferite tipuri de trafic fie acesta intens sau nu. Datorita unirii duble a elementelor de beton, pavajul autoblocant reprezinta solutia perfecta pentru cerinte extreme, fiind recomandat pentru traficul de automobile grele sau usoare, chiar si pietonal intens.

Pavajul autoblocant este rezistent la inghet-dezghet si la sarea de degivrare, conform SR EN 1338 – 2004, SR EN 1339 – 2004 şi SR EN 1340 – 2004. Sunt permise pentru utilizare doar produsele de degivrare specifice pentru beton. Solutiile de degivrare pe baza de sulfati sau clorura de sodiu (sare) pot deteriora suprafata pavajului considerabil fiind necesara inlocuirea acestuia.

 

35 Lei/mp

Pavaj Nardo Gri

Pavajul Nardo se remarca prin simplitatea formei si cromatica discreta, de aceea este  recomandat in mod deosebit aplicatiilor rezidentiale. Acesta este destinat realizarii de terase, alei de gradina si alei in jurul casei, curti interioare, trotuare si alei pietonale.

Acesta se poate folosi pentru realizarea de terase, alei, pavarea curtilor, trotuare si alei pietonale din fata casei.

Acesta este prefabricat din beton normal vibropresat, realizat prin imbinarea a doua straturi: suprafata finisata din beton de protectie rezistent la uzura si stratul de baza din beton cu rezistenta sporita privind solicitarile mecanice. Pavajul vibropresat este cel mai bun din punct de vedere calitativ deoarece tratarea acestuia prin vibratii elimina orice bula de aer din componenta pavelelor acestea ramanand cu o suprafata neteda si rezistenta.

Parerea clientilor

Am cumparat acoperis, tamplarie si termosistem. Au fost livrate foarte repede si mentionez ca am avut posibilitatea sa ne alegem producatorii pe care i-am dorit pentru toate cele 3 produse: Viking, Reiner si Caparol.

Ticsa Petrica / Suceava

Recomand cu incredere! Am achizitionat o cantitate destul de mare pt. realizarea a 3 sere. Recunosc ca prima data cand au cerut plata in avans, am fost reticent intrucat suma era destul de mare. Am riscat si asteptarea a meritat. Marfa livrata a fost impecabila dupa cum se vede si in filmulet. Multumesc si va voi recomanda cu drag!

Stanciu Dan / Stroane/Vrancea

Am cumparat acum ceva timp un acoperis si trebuie sa recunosc ca au fost ceva probleme de masuratoare. Ii recomand pentru faptul ca isi recunosc si asuma responsabilitatea pentru greselile facute, ceea ce este destul de rar in ziua de azi in Romania!

Ghita Adrian / Teleorman

Ma numesc Farcas Eduard din orasul Fagaras si am avut placuta ocazie sa colaborez cu firma Vindem-Ieftin in calitate de client si am fost placut surprins de profesionalismul angajatilor,ma refer aici in special la d-na Flori Stanciu,care mi-a vorbit f.frumos si a carei cuvinte m-au facut sa prind incredere in aceasta firma, iar angajamentele ei s-au indeplinit intocmai cum am stabilit si in cele din urma ,desi nici nu ma asteptam, m-a premiat si cu un bonus financiar consistent fapt care nu mi s-a mai intamplat pana acum si m-au facut sa devin un clint fidel al acestei firme.
Inchei prin a ura numai bine acestei firme si angajatilor ei dar si celor care cititi acest mesaj incercati ca si mine si nu veti fi dezamagiti.

Edi Farcas / Fagaras

 

Aveti aici un clip scurt despre cum se fabrica dalele de pavaj.

Este o scurta prezentare despre cum se fabrica, aranjeaza, si ambaleaza pavajul care iti vine acasa prin transport gratuit oriunde in tara de la producator direct la domiciliu.

Asa se produce pavajul

 

Intretinerea pavajului

Amenajarea cu pavele vine desigur si cu avantajul unei intrerineri foarte simple. Recomandarea expertului nostru este aplicarea pavajului vibropresat pentru ca acesta prezinta cea mare rezistenta la inghet/dezghet si trafic intens fie acesta pietonal sau de automobile.

Pavaj Rettango Gri

48 Lei/mp

Pavaj Uniwelle Gri

38 Lei/mp

Pavaj Pastella Gri Deschis

65 Lei/mp

Asa ajunge pavajul la tine

 

Appia Antica Combi Gri Vulcanic

De exemplu Pavajul Appia Combi Gri Vulcanic, poate fi folosit pentru asemenea aranjamente abstracte intre iarba si pavaj care va pot scoate curtea in evidenta.

Acestea se pot folosi si in parcuri, amenajari publice, spatii verzi destinate campingului si multe altele.

Modelul care doresti il faci amestecand pavajul cu iarba tine doar de imaginatia ta.

Appia antica este un elemente de pavaj cu un stil deosebit, subliniat de suprafaţa cu totul aparte, nuantat elegant, cu margini drepte, fără canturi.
Din punct de vedere al rezistentei, sunt prefabricate din beton normal vibropresat, unind cu grija 2 straturi:
~ A. – suprafaţa finisată, aspect natural, din beton de protecţie cu adaos de nisip cuarţos rezistent la uzură;
~ B. – stratul de bază din beton cu rezistenţă ridicată la solicitări mecanice.

Pavaj Economic Gri

Acest Pavaj se poate transporta doar la Tir Complet = 239 MP

25.80 Lei/mp

Pavajul economic antichizat Semmelrock Gri este caracterizat de un stil aparte, subliniat de suprafata cu totul deosebita, cu margini drepte, fara cant, „sparte” neregulat ce confera pavajului un aspect natural. Acesta este un tip de pavaj se poate folosi pentru terase, alei de gradina si alei din jurul casei, curti din fata casei, curti interioare, trotuare si alei pietonale.

Principalele avantaje:

  • Aspect estetic deosebit;
  • Foarte rezistent la uzura si alunecare;
  • Rezistenta la inghet-dezghet si la solutiile de degivrare
  • Montaj simplu si rapid.

Acest Pavaj se poate transporta doar la Tir Complet = 239 MP

25.80 Lei/mp

Uite cateva exemple de borduri

Acestea au rolul de a delimita spatiile verzi de spatiile pavate, astfel oferind un aspect placut si ingrijit aleilor din gradina personala ori a aleilor din parcuri.

6.50 Lei/mp

Bordura ofera un aspect placut spatiului amenajat, il scoate in evidenta, iar gama variata de culori va ofera libertatea de a crearea un design unic. 

Preturile pot diferi in + sau – in functie de cantitatea si zona de livrare!

Pentru ca:

Tot ce ai de facut este sa: ⇓

Trimiti Necesarul de materiale

Te contacteaza un consultant

-Buna ziua! Am primit necesarul dumneavoastra. Comanda este in procesare la consultantii nostri.

Primesti factura proforma prin mail

3 zile mai tarziu

Asa ajunge pavajul la tine acasa

SAU

Aceasta este echipa noastra!

Facem lucrurile cu pasiune si se vede!

Impreuna formam Vindem-Ieftin.ro

bg_image

Cristina
0784 433 852

Apeleaza
bg_image

Firuța
0784 433 848

Apeleaza
bg_image

Stela
0784 433 844

Apeleaza
bg_image

Elena
0784 433 851

Apeleaza
bg_image

George
0784 433 845

Apeleaza
bg_image

Bianca
0784 433 842

Apeleaza
bg_image

Victor
0784 433 846

Apeleaza
bg_image

Adrian
0784 433 857

Apeleaza
bg_image

Flori
0784 433 854

Apeleaza
bg_image

Ana
0784 433 849

Apeleaza