Sipca metalica Omega

Detalii

Sipca Omega este o solutie moderna pentru gospodariile cu stil. Este realizata din otel zincat si prevopsit, avand grosimi diferite si o variata paleta de culori.
Imita aproape perfect sipcile traditionale din lemn, oferind in plus o durata de viata mult mai mare.

4.90 Lei/ml

Sipca metalica Quartz

Detalii

Tabla vopsita cu aspect Quartz este o tabla din otel zincat pe ambele fete, peste care se aplica un strat de grund de culoare alb-gri de 7 microni pe spate si unul de vopsea de 40 microni pe o partea fata. Necesar 9 buc pentru 1 ml de gard. La comanda se pot realiza lungimi intre 0.5 si maxim 3 metri.

4.97 Lei/ml

Cum se proceseaza sipca metalica pentru gard

Click pe buton play

AVANTAJE SIPCA METALICA GARD

Gardul unei case contribuie la prima impresie pe care si-o face un vizitator despre acel loc. Sipcile metalice de gard va pot ajuta sa imbunatatiti acest aspect.

Sipca metalica de gard se utilizeaza in constructii civile si industriale, ca element de gard sau element decorativ.

 

Preturile pot diferi in + sau – in functie de cantitatea si zona de livrare!

Pentru acest produs transportul nu este inclus in pret

Pentru ca:

Tot ce ai de facut este sa: ⇓

Trimiti Necesarul de materiale

Te contacteaza un consultant

-Buna ziua! Am primit necesarul dumneavoastra. Comanda este in procesare la consultantii nostri.

Primesti factura proforma prin mail

3 zile mai tarziu

Asa ajunge sipca metalica la tine acasa

Parerea clientilor

Am cumparat acoperis, tamplarie si termosistem. Au fost livrate foarte repede si mentionez ca am avut posibilitatea sa ne alegem producatorii pe care i-am dorit pentru toate cele 3 produse: Viking, Reiner si Caparol.

Ticsa Petrica / Suceava

Recomand cu incredere! Am achizitionat o cantitate destul de mare pt. realizarea a 3 sere. Recunosc ca prima data cand au cerut plata in avans, am fost reticent intrucat suma era destul de mare. Am riscat si asteptarea a meritat. Marfa livrata a fost impecabila dupa cum se vede si in filmulet. Multumesc si va voi recomanda cu drag!

Stanciu Dan / Stroane/Vrancea

Am cumparat acum ceva timp un acoperis si trebuie sa recunosc ca au fost ceva probleme de masuratoare. Ii recomand pentru faptul ca isi recunosc si asuma responsabilitatea pentru greselile facute, ceea ce este destul de rar in ziua de azi in Romania!

Ghita Adrian / Teleorman

Ma numesc Farcas Eduard din orasul Fagaras si am avut placuta ocazie sa colaborez cu firma Vindem-Ieftin in calitate de client si am fost placut surprins de profesionalismul angajatilor,ma refer aici in special la d-na Flori Stanciu,care mi-a vorbit f.frumos si a carei cuvinte m-au facut sa prind incredere in aceasta firma, iar angajamentele ei s-au indeplinit intocmai cum am stabilit si in cele din urma ,desi nici nu ma asteptam, m-a premiat si cu un bonus financiar consistent fapt care nu mi s-a mai intamplat pana acum si m-au facut sa devin un clint fidel al acestei firme.
Inchei prin a ura numai bine acestei firme si angajatilor ei dar si celor care cititi acest mesaj incercati ca si mine si nu veti fi dezamagiti.

Edi Farcas / Fagaras