Despre noi

Te-ai intrebat cine este alaturi de tine atunci cand construiesti?

Vindem-ieftin.ro este primul market network din domeniul materialelor de construcții care iti ofera toata gama de produse pentru constructii civile si industriale, de la materiale pentru structura si fundatie, la acoperis comandand online, din confortul casei tale.

Vindem-ieftin.ro a luat nastere in 2014 cu o viziune clara: Sa scurteze lantul clasic de la fabrica la client, evitand astfel cheltuielile extra ale depozitelor.

La noi nu platesti in plus:

Cumperi totul dintr-un singur loc, ONLINE, direct de la producator. 

De ce suntem unici in Romania?

Cu o retea nationala de depozite virtuale si acces la furnizorii de top din constructii, fiecare client beneficiaza de consultanta personalizata pe parcursul derularii intregului proiect.

Prin intermediul Specialistilor in Constructii, comenzile pleaca direct de pe linia de productie a fabricii pe santierul clientului.

Cum te ajuta Specialistul nostru in constructii?

*Preturile din site au caracter informativ. Pretul final se negociaza pentru fiecare comanda in functie de cantitate si zona de livrare

Vezi Recenzii Video Clienti

9

ANI DE ACTIVITATE

45

depozite virtuale

100000

clilenti fericiti

300+

furnizori prompti

Ce este un Depozit virtual?

In 2022 am lansat DEPOZIT VIRTUAL singura franciza de materiale de constructii ce a atras cei mai buni vanzatori in domeniul constructiilor. Am inovat si am adus depozitul clasic la un alt nivel, aducandu-l aproape de tine in regiunea in care locuiesti.

Detalii Depozit Virtual

Viziunea noastra

Vom deservi peste 1.000.000 de clienti anual si vom livra rapid de la fabrica direct la client, eliberand soselele de traficul greu.

Misiunea noastra

Vrem ca in urmatorii 30 de ani sa injumatatim numarul camioanelor care transporteaza materiale de constructii pe soselele din lumea intreaga prin scurtarea lantului de la fabrica direct la client, scutind costuri mari de logistica, stocuri si depozitari ce se vor vedea direct in pret.

Doar impreuna vom putea oferi o lume mai putin poluata copiilor nostri, dar si timpul de care au atat de multa nevoie acum.

Valorile companiei

Producatori

Prin noi cumperi mai ieftin de la brandurile de top din piata.

Casa de Comenzi Vindem-ieftin.ro deruleaza un proces de vanzare reala si rapida cu toti producatorii. Impreuna cu cei peste 300 de furnizori de top din tara, am construit parteneriate de durata bazate pe incredere si colaborare perfect avantajoasa de ambele parti.

Vrei sa colaboram?

Cui ne adresam?

Casa de comenzi Vindem-Ieftin.ro este partenerul ideal al tuturor celor care construiesc sau renoveaza

Constructori

Vrei sa ai preturi mai bune la cantitati mai mari?

Antreprenori

Vrei sa construiesti dar nu ai timp ca sa analizezi mai multe oferte si sa obtii pretul corect?

Persoane fizice

Vrei sa construiesti sau sa renovezi si ai nevoie de preturi mici si livrare rapida?

De ce sa colaborezi cu noi?

Prin intermediul Specialistilor in Constructii de la Depozitul Virtual, clientii au acces direct la stocurile producatorilor, pot negocia si pot obtine mai multe oferte la preturi de fabrica.

Vindem mult pentru că vindem eftin.
Vindem eftin pentru că vindem mult.