Motor cu kit pentru porti batante

Motor cu kit pentru porti batante

MAGIC Electromecanic 230V pentru toate tipurile de porti batante cu o lungime maxima de 205M/canat de hoja de 2,5 mt Ermetic: Aceata instalare garanteaza o protectie totala asupra factorilor externi: apa,mizerie,ambient salin, etc. Estetic:Formele originale ale portii raman intacte, nefiind vizibil nici-un element mecanic . Usor de montat: Montaj usor si o usoara mentenanta, ce garanteaza [...]

CICLON Electromecanic 230V pentru toate tipurile de porti batante cu o lungime maxima de 205M/canat Inteligent: Invata cursa portii,cursa si timpul de amortizare a cursei.

ARC Electromecanic 24Vdc  Motor indicat in mod special pentru stalpi grosi Inteligent: motor cu autoinvatare a cursei (invata cursa portii, spatiile de amortizare si viteza de amortizare) Sistem antistrivire Usor de instalat cu brat articulat Silentios

AXIL Electromecanic 230 V_ 24 Vdc Motor electromecanic de 230Vac si 24 Vdc pentru porti batante de pana la 2,8 m Cheie personalizata pentru accesul la deblocare. Toate modelele acestei game Axil sunt echipate su opritor mecanic la deschidere. Compartiment practic pentru conexiunile electrice.

CALYPSO Electromecanic 230v Motor electromecanic de 230Vac pentru porti batante cu foi de pana la 3m lungime.  Universal stanga , dreapta Angrenaje speciale pentru durabilitatea acestora Un practic sistem de deblocare, usor de activat , cu o singura mana. Protectie a cablului de alimentare.

ARES Electromecanic 230v Usor de instalat Economic.

BUL Electromecanic 24Vdc  Pentru toate tipurile de porti batante inteligen motor cu capacitate de autoinvatare. Invata cursa si distanta de incetinire a vitezei. Usor de instalat. silentios.

KAIROS Electromecanic 24 Vdc  Motor electromecanic pentru porti batante de pana la 3 m/ canat. Structura completa de aluminiu. Piston din otel innox. Cheie personalizata pentru actionare manuala . Compartiment practic pentru conexiunile electrice. Versiune unica stanga- dreapta Detectie de obstacole. Forta mare de impingere, 3000N Autoinvatare a cursei. Posibilitate de functionare pe baterii.

TEMIS Motor electromecanic 24V  Motor electromecánic pentru porti batante de pana la 2,2 m/ canat. Detectare a obstacolelor. Amortizare electonica la inchidere. Compartiment practic pentru conexiunile electrice Instalare usoara cu suporti multisurub. Posibilitate de functionare cu baterii.

VULCAN S Hidraulic 230V Pentru toate tipurile de porti cu o lungime maxima de pana la 6m/canat Motoare dotate cu sistem antistrivire conform cu norma EN-UNE-12453, fara a fi necesar montajul altor elemente de securitate .

VULCAN Hidraulic 230V Motor pentru toate tipurile de porti batante cu o lungime de pana la 6m. Gama completa: motor reversibil si blocat cu piston de 265mm si 400mm,cu viteza variabila si deschidere distincta. Uz intensiv:Motor special dedicat pentru porti de acces de uz intens. Usor de conectat: Usor de montat: Dispune de noul tip de suport [...]

VULCAN D Motor Hidraulic rezidencial Motor hidraulic industrial pentru porti batante de pana la 2,5m Motor cu sau fara blocare. Brat de 265 mm Uz rezidential Recomendat pentru porti usoare