⚠️ Atentie!

Vanzator de materiale de constructii – ai o oportunitate UNICA!

Deschide-ti propria afacere in domeniul intermedierii vanzarii materialelor de constructii.

Imaginează-ti cum ar fi sa fii propriul tau sef si sa ai control total asupra succesului tau financiar.

Aceasta poate fi realitatea ta prin intermediul francizei noastre de intermediere a vanzarilor de materiale de constructii!

exclusiv online

Noi iti dam oportunitati zilnice (lead-uri) pana cand iti vei construi portofoliul de clienti. Poti vinde orice produs din companie respectand regulile de alocare si de gestionare a cererilor.

vinzi orice

Noi iti dam oportunitati zilnice (lead-uri) pana cand iti vei construi portofoliul de clienti. Poti vinde orice produs din companie respectand regulile de alocare si de gestionare a cererilor.

iti alegi adaosul

Iti stabilesti singur adaosul comercial si strategia de aplicare a acestuia pe produse/ categorii/ clienti /furnizori.

fara taxe

Nu ai taxe lunare sau anuale de achitat!

 

sistem functional

Ai acces la un sistem functional, testat si imbunatatit in peste 9 ani de activitate si valitat de peste 45 de consultanti impreuna cu peste 100.000 de clienti la nivel national si chiar putin european.

acces la 4500+ prospecti

Cu peste 4500 de cereri pe luna, vei avea un număr constant de potențiali clienți. Ai oportunitati zilnice din partea viitorilor clienti ai companiei, pe care le preiei si le valorifici in functie de performanta ta.

Vezi daca te califici

acces la “crm” unic

Pentru a-ti usura munca, ti-am pus la dispoziție un sistem CRM unic in domeniu, prin care esti în permanenta conectat la echipa noastra din birou si poti sa-ti gestionezi si sa-ti dezvolti afacerea.

tu alegi programul

Poti pune pauza, sa iti iei concediu, libere, oricat si oricand vrei, dupa ce planifici asta si aduci la zi toate situatiile lasand totul in ordine.

garantia incasarilor

Toti banii se incaseaza integral in avans pe factura proforma emisa din sistem, prin puterea brandului nostru.

peste 300 furnizori

Cu preturi negociate si mult mai bune decât la raft – cu peste 300 dintre cei mai mari furnizori si producatori de pe piata, vei avea avantajul pretului cel mai mic.

tu incasezi 45%

Vei incasa 45% din adaosul comercial al vanzarii produsului, astfel că potentialul tau de castig nu are limite, in functie de implicarea, dorinta si seriozitatea ta. Poti sa castigi cat doresti, fara limita, in functie de implicare, dorinta si seriozitate

lucrezi de oriunde

Cu acces la internet, poti lucra de oriunde din tara sau din lume si POTI VINDE MATERIALE prin internet. Noi ne ocupam de incasari si livrari si tu iti incasezi comisioanele.

Un Depozit Virtual este de fapt un Depozit Clasic in regiunea in care locuiesti, insa comparatia  este  naucitoare!

Depozit Clasic

Materiale de Constructii

59.000 ~ 200.000 €

Depozit Virtual

Materiale de Constructii

2500 €

100.000

Clienti

€ 15 Mil.

Cifra de Afaceri

9 Ani

In Business

MISIUNEA NOASTRA

Vrem ca in 10 ani sa Deschidem 100 de Depozite Virtuale in Romania si 50 in Europa.

In 20 ani vom avea active 200 de Depozite Virtuale in Romania, 200 in Europa Si 100 in alte tari, livrand rapid din fabrica, direct la client.

Insa viziunea noastra pe 30 de ani, este ca vom livra materiale de constructii oriunde in lume si vom fi primii care vor face asta, prin 2000 de Depozite Virtuale si vom deservi peste 1.000.000 de clienti anual, livram rapid de la fabrica, direct la client, eliberând soselele de traficul greu.

Vrem ca in 10 ani sa Deschidem 100 de Depozite Virtuale in Romania și 50 in Europa

Vrem ca in 20 ani – Vom avea active 200 de Depozite Virtuale in Romania, 200 in Europa și 100 in alte tari, livrand rapid din fabrica, direct la client

Insa viziunea noastra pe 30 de ani, este ca vom livra materiale de construcții oriunde in lume si vom fi primii care vor face asta, prin 2000 de Depozite Virtuale și vom deservi peste 1.000.000 de clienți anual, livram rapid de la fabrica, direct la client, eliberând șoselele de traficul greu.

In drumul nostru nu suntem dispuSi să oferim comisioane celor ce ne recomanda sau ne aduc clienti, chiar daca ne vor face reclama negativa.

Nu vom fi dispusi sa facem compromisuri la consultanta nici macar cu cei ce nu ne sunt clienti.

Nu vom face compromisuri la calitate produselor doar ca sa avem profit mai mare.

Nu suntem dispusi sa ne mintim clientii sau partenerii, chiar daca asta ar însemna sa ii dam o veste mai putin buna si sa-i pierdem pe unii dintre acestia.

Nu suntem dispusi in a face compromisuri in pregatirea colegilor nostri, chiar daca asta ar insemna sa cheltuim mai mult pe formarea profesionala sau sa renuntam la cei ce se abat de la valorile noastre.

Nu suntem dispusi sa facem compromisuri in a ajunge locul 1, chiar daca vom fi nevoiti sa lucram accelerat uneori si sa facem sacrificii.

Fa cunostinta cu Mentorul Depozitelor Virtuale

Interviu cu Flavius

Intrebari frecvente

Primii clienți ii vei avea din oportunitățile pe care le vei primi zilnic din sistemul nostru.Noi numim OPORTUNITATE clientul ce intenționează să cumpere diferite materiale de la noi.Pe măsură ce îți faci portofoliu de clienți, vei lua din ce in ce mai puține oportunități din sistem.Prin acțiuni de networking sau social media îți poți creste brandul personal și vei putea deveni autonom 100% îi maxim 1 an.

Poți începe recuperarea investiției cu prima tranzacție realizată. Insa după cele 3 luni de START UP, daca te califici sa devii Depozit Virtual Permanent, vei primi un bonus de 300 euro, numit Bonus Recuperare Investiție, timp de 5 luni sau 6 luni daca este consecutiv, cele 5 luni peste standardul companiei. Deci primești înapoi 1500 sau 1800 euro, in afara de grila de câștig lunara, evident.

Clientii pot plati prin virament bancar in valuta sau in lei.

Acesta este stabilit de catre furnizor, in functie de locatia la care se va efectua livrarea si va fi transmis catre client inca de la momentul la care se va intocmi oferta comerciala. Sunt si furnizori care nu percep costuri de transport.

Incidenta unor astfel de situatii este scazuta insa, in conditiile in care se inregistreaza situatii de neconformitate, se va lua legatura cu furnizorul pentru indreptarea situatiei. In functie de furnizor, sunt diferite proceduri de retur pe care va trebui sa le urmam.

Fiecare furnizor are in site descrierea produsului, respectiv o fisa tehnica a acestuia, avand posibilitatea de a o descarca si de a o transmite clientului, sau putem cere acesta fisa furnizorului in mod direct.

Daca doreste sa returneze marfa si este eligibil pentru retur in termen de 14 zile conform legii, atunci, marfa va fi transmisă fie furnizorului, fie ajunge la punctul de lucru al companiei din Ramnicu Sarat.

Daca furnizorul livreaza o cantitate mai mica de materiale atunci exista doua optiuni: prima: furnizorul va livra si completarea sau se identifica un alt furnizor care sa ofere acest lucru, iar a doua optiune ramane in a i se restitui suma pentru cantitatea nelivrata.

Daca furnizorul livreaza o cantitate mai mare, atunci clientul are datoria sa completeze pe aviz si sa nu accepte marfa livrată, daca totusi este acceptata, atunci intervine dep. de Achizitii care se va ocupa de speta, iar DV nu va mai fi implicat. Sunt chiar si cazuri in care clientul plateste pentru marfa livrata in plus.

Nu exista un program standart de lucru al unui Depozit virtual insa totul depinde de motivatia si determinarea fiecaruia in dezvoltarea propriei afaceri, pentru că activitatea este similară cu cea a unui depozit clasic.

Poti pune pauza, sa iti iei concediu, libere, oricat si oricand vrei, dupa ce planifici asta si aduci la zi toate situatiile lasand totul in ordine. Din experiența altor Depozite Virtuale, aleg să își gestioneze clienții din portofoliu chiar și când sunt inactivi.

Da, suportul il primesti din partea colegilor din Departamentul Licitatii.

Valoarea celui mai mare Adaos comercial realizat este 117.000 lei.

Contract de colaborare intre doua entitati persoane juridice.(PFA, SRL, IIM,etc.)

Desigur, zona geografica nu este un impediment …Cu acces la internet, poti lucra de oriunde din tara sau din lume si POTI LIVRA MATERIALE oriunde in Romania și Europa.

Daca nu este pentru tine,
dar stii un vanzator
remarcabil

Ni-l poti RECOMANDA si primesti de la noi 500 de euro!

Lasa-ne datele aici pentru a-l contacta

Stii pe cineva interesat?

Da mai departe!

Ai un proiect? Intra in comunitatea noastra cu peste 100.000 de oameni care construiesc!

Beneficiaza de avantajele unei colaborari corecte, transparente si eficiente!

Trimite necesarul tau!

Termeni si conditii | GDPR | Toate drepturile rezervate 2024 - Vindem-Ieftin.ro®