Doar așa putem oferi cel mai mic preț pentru tine. Tu trimiți necesarul tău de materiale oricare ar fi acesta, iar noi îți livrăm Gratuit toată marfa direct de la producător, oriunde în România.
Avantajele sunt foarte mari. În primul rand uiți de alergătura prin magazine, timpul pe care îl pierdeai făcând acest lucru va deveni istorie. Acum îți poți petrece tot timpul liber împreună cu familia ta. Cauți produsele de care ai nevoie în site, trimiți necesarul și marfa va veni direct la tine acasă, GRATUIT.
Daca stii deja produsul pe care il cauti poti sa-l scrii in bara de cautare de pe pagina principala. Asa vei putea gasi in cel mai scurt timp ceea ce ai nevoie. In caz ca nu gasesti ceea ce cauti poti suna la numerele de telefon 0238/560 000 si 0784/433 846 pentru a vorbi cu agentii nostri de vanzari, ei sigur vor gasi ceea ce cauti. 
Daca ai gasit produsele de care ai nevoie nu trebuie decat sa adaugi produsele in butonul de necesar, sa-ti completezi datele personale si sa-l trimiti echipei noastre de vanzari. In cel mai scurt timp posibil vei fi contactat de un agent de vanzari din echipa Vindem-Ieftin.ro pentru a procesa comanda, pentru a prelua adresa de livrare, ori alte informatii necesare.
Marfa va fi livrata in maxim 24-48 de ore de la comanda dumneavoastra si de la plata facturii proforme. Transportul este direct la tine acasa sau pe santier, de aceea te rugam sa furnizezi toate detaliile cerute de agentul nostru de vanzari pentru ca marfa ta sa ajunge in cele mai bune conditii.
Marfa va fi livrata in general cu Aviz de receptie a marfii. Dupa ce produsele au ajuns in cele mai bune conditii la destinatie, echipa de la contabilitate va emite factura fiscala care va ajunge la tine ori prin e-mail, posta sau curier. Daca nu ai primit factura, te rugam sa suni la numarul de telefon 0238/560 000 sau 0784/ 433 847 (Departamentul Financiar-Contabil).
Nu. Indiferent de comanda data, echipa Vindem-Ieftin.ro va trata cu aceeasi seriozitate si comenzile mici cat si cele mari. Pentru noi fiecare client este la fel de important asa ca ne poti trimite orice necesar ai avea nevoie.
Suna la numerele de telefon 0238/ 560 000 si 0784/ 433 846 sau echipa noastra va cauta produsul de care ai nevoie.