Alege o categorie

08.11.2023 agerpres.ro

Cosmin Răileanu aleargă 14 ore în jurul Guvernului, ca protest față de politica privind IMM-urile

Antreprenorul Cosmin Răileanu aleargă, miercuri, 14 ore în jurul Guvernului, într-o iniţiativă civică de conştientizare a impactului legii 296/2023 pentru întreprinderile mici şi mijlocii asupra antreprenorilor şi liber profesioniştilor din România.

“Văd nedreptate în jurul meu şi pentru asta am venit la Guvern, să trag un semnal de alarmă printr-un efort de 14 ore de alergare în jurul acestuia. Cred cu tărie că impactul noilor măsuri legislative îngrădeşte ireversibil spiritul antreprenorial”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a lui Cosmin Răileanu.

Citeste mai mult

08.11.2023 antena3.ro

Protest inedit la Guvern: Un antreprenor a decis să alerge timp de 14 ore în jurul Palatului Victoria, nemulţumit de politica privind IMM-urile

Antreprenorul Cosmin Răileanu aleargă, miercuri, 14 ore în jurul Guvernului, pentru a atrage atenţia asupra impactului legii 296/2023 pentru întreprinderile mici şi mijlocii.

Cosmin Răileanu a decis să alearge, miercuri, 14 ore în jurul Palatului Victoria, într-o iniţiativă civică de conştientizare a impactului legii 296/2023 pentru întreprinderile mici şi mijlocii asupra antreprenorilor şi liber profesioniştilor din România.

Citeste mai mult

23.08.2023 curierulnational.ro

Cele mai comune înșelăciuni și cum să le eviți atunci când ȋți construiești o casăCât poate câștiga un vânzător ce își deschide un Depozit Virtual?

Piața construcțiilor de locuințe a crescut constant, ȋn ultimii patru ani, arată datele INS, iar specialiștii spun că tendința se menține și ȋn 2023. Ȋn timp ce unii români ȋși cumpără case la cheie, alții aleg să lucreze cu mai mulți furnizori și meseriași, ȋn speranța că vor ieși mai ieftin. Ȋn acest context, numărul ȋnșelăciunilor este tot mai mare, ȋn special ȋn cazul contractorilor din mediul online. 

Citeste mai mult

17.07.2023 prahovabusiness.ro

Cât poate câștiga un vânzător ce își deschide un Depozit Virtual?

Pasionat de vânzări, dar dezămăgit de schemele de bonusare oferite de majoritatea companiilor din România? Demotivat de clasica formulă compusă din venit minim plus comision din vânzări care, oricum, nu e prea mare? Cum ar fi ca eforturile și implicarea să-ți fie răsplătite cu jumătate din vânzările pe care le faci lunar? Totul este posibil. Fii atent la ce urmează!

Citeste mai mult

20.06.2023 economedia.ro

Platformă online de vânzare materiale de construcții: Economiile pe care constructorii le pot realiza prin digitalizare pot fi chiar și de peste 20%

Vindem-ieftin.ro, platformă online de vânzare a materialelor de construcții, estimează că economiile pe care constructorii le pot realiza prin digitalizare pot fi chiar și de peste 20%, la o listă de materiale de construcții, potrivit unui comunicat de presă.

Citeste mai mult

20.05.2023 zf.ro

Preţurile materialelor de construcţii o iau în jos. Să construieşti o casă costă acum cu 8% mai puţin decât în 2022. Cel mai mult s-a ieftinit OSB-ul – cu 40%, preţul fierului a scăzut şi el cu 25%, iar acoperişul pe ţiglă metalică – cu 20%

Construirea unei case pe struc­tură de lemn de la zero este un proces care costă astăzi cu 8% mai puţin faţă de anul trecut, arată calcu­lele făcute de reprezentanţii platfor­mei de comercializare a materialelor de construcţii Vindem-ieftin.ro.

Citeste mai mult

20.05.2023 forbes.ro

Costurile de construcție, la gri, au scăzut în primul trimestru cu 7-8%

Costurile de construcție pentru o casă, la gri, au scăzut în medie cu 7-8% față de aceeași perioadă a anului trecut, potrivit unei analize realizate de platforma vindem-ieftin.ro. Din calculele companiei, s-au înregistrat scăderi de două cifre la OSB, fier, rigips și țiglă metalică, iar creșteri la cărămidă, BCA, pavaje, adezivi și vată bazaltică.

Citeste mai mult

04.05.2023 wall-street.ro

Număr record de firme înființate în doar 3 luni – românii aleg tot mai mult afacerile online

Experții estimează că piața de birouri se află într-o echilibrare și adaptare constantă la contextul pe care îl traversează economia. În 2022, cererea de spații de birouri a marcat o scădere de 13%, iar in T1 2023 gradul de neocupare a fost de 15%. Și ritmul construcțiilor a încetinit drastic, astfel că anul acesta în București vor fi livrate doar 5 clădiri de birouri, comparativ cu 29 de unități în anul 2019.

Citeste mai mult

04.05.2023 adevarul.ro

Românii vor să fie propriii lor șefi: Peste 48.000 de noi companii au fost înființate în primele trei luni

Amploarea creșterii afacerilor on-line și tranziția spre joburile remote au avut un impact inclusiv asupra pieței imobiliare, atât cea de birouri, cât și cea rezidențială. Având în vedere eficiența și productivitatea muncii de acasă, unele companii și-au mutat integral activitatea de birou în mediul online, în timp ce altele au abordat modelul hibrid și și-au redimensionat suprafețele închiriate.

Citeste mai mult

04.05.2023 clubantreprenor.ro

Record de companii nou-înființate la început de 2023; românii migrează către idei antreprenoriale online

Peste 48.000 de noi companii au fost înființate în România în primele trei luni ale anului 2023, potrivit statisticilor publicate de Registrul Comerțului la finalul lunii martie. Dintre acestea, peste 2.400 au ca obiect de activitate lucrări de construcții și peste 1.700 comerţul cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet.

Citeste mai mult

24.03.2023 adevarul.ro

Cât costă să-ți ridici singur o casă de 50 mp, la prețul actual al materialelor de construcție

Specialiștii în construcții au efectuat o serie de calcule pornind de la prețurile actuale ale materialelor de construcții. Potrivit unei analize a platformei Vindem-Ieftin.ro, numărul celor care demarează un proiect de construcție a unei case cu suprafața de sub 100 mp, în regie proprie, a crescut în ultimii 5 ani cu aproximativ 15%.

De asemenea, analiza indică un cost de pornire de aproximativ 40.000 de Euro pentru construcția unei case în regie proprie, de aproximativ 50 mp, costurile putând crește cu până la 30-40%, în funcție de materialele utilizate și caracteristicile construcției.

 

Citeste mai mult

24.03.2023 click.ro

Cât de scumpă este de fapt construcția unei case. Prețul real i-a surprins pe români

Pe fondul actualei crize financiare și în urma puternicului impact negativ asupra economiei cauzat de recenta pandemie, românii optează pentru locuințe mai mici și mai sigure.

Dacă în perioada de dinaintea pandemiei tendința era aceea de a se construi locuințe impunătoare, cu camere spațioase, încăpătoare, datorită inflației, a costurilor de întreținere tot mai mari și a scumpirilor intervenite în segmentul rezidențial, clienții cedează tot mai mult tentației de a-și construi o casă proprie, ,,pe pământ”, potrivit publicației Adevărul, citându-l pe Cosmin Răileanu, CEO al Vindem-ieftin.ro

Citeste mai mult

24.03.2023 forbes.ro

Crește cu 15% numărul construcțiilor de case în regie proprie

Numărul celor care demarează construcția unei case cu suprafața de sub 100 mp, în regie proprie, a crescut în ultimii cinci ani cu aproximativ 15%, potrivit unei analize a platformei de materiale de construcții Vindem-Ieftin.ro.

Costul de pornire pentru construcția unei case de 50 mp, în regie proprie, este de aproximativ 40.000 de euro, dar poate crește cu până la 30-40%, în funcție de materialele utilizate și caracteristicile construcției, spun reprezentanții platformei.

Citeste mai mult

17.03.2023 revistasucces.com

Încrederea clienților și-a spus cuvântul. Cosmin Răileanu, printre cei 7 finaliști la Gala Antreprenorilor EY

Vindem-ieftin.ro este expresia celei mai puternice revoluții în domeniul comerțului cu materiale de construcții din ultimii 100 de ani. Inovația lui Cosmin Răileanu în afacerea de vânzare de materiale de construcții este scurtarea lanțului de distribuție. Compania elimină costurile mari de logistică, face direct legătura dintre fabrică și clientul final, fără ca produsele să mai treacă prin depozitele unui magazin de bricolaj. Este o modificare radicală a modelului de business consacrat, care în engleză se numește disruption. În plus, a creat și prima franciză din domeniul materialelor de construcții menită să atragă cei mai buni vânzători pe care să-i transforme în antreprenori.

 

Citeste mai mult

06.03.2023 businessmagazin.ro

Cum să locuieşti mai bine. Cum schimbă inflaţia comportamentul pieţei rezidenţiale: „Oamenii sunt mai orientaţi spre construirea caselor în regie proprie decât spre achiziţia unui apartament“

Preţurile în creştere la locuinţe, concomitent cu dobânzile de asemenea pe trend ascendent, au efecte vizibile pe piaţa rezidenţială, unde potenţialii cumpărători analizează de mai multe ori înainte de a lua decizia unei achiziţii.

Segmentul rezidenţial trece astfel printr-o etapă de reconfigurare, creşterea nemaifiind la fel de abruptă ca în ultimii trei-patru ani.

Preţurile în creştere la locuinţe, concomitent cu dobânzile de asemenea pe trend ascendent, au efecte vizibile pe piaţa rezidenţială, unde potenţialii cumpărători analizează de mai multe ori înainte de a lua decizia unei achiziţii.

Citeste mai mult

24.02.2023 curierulnational.ro

Pericolul seismic ar putea reconfigura piața construcțiilor din România, prin orientarea dezvoltatorilor către materiale ecologice

În contextul în care unele proiecte imobiliare dezvoltate în ultimii ani în România ridică îngrijorări cu privire la respectarea avizelor de construire, a normelor de construcție și a calității materialelor folosite, experții sunt de părere că piața locală a materialelor de construcție ar putea cunoaște o reorientare către produsele ecologice.
Piața comercializării materialelor de construcție ecologice, care reprezintă estimativ 2% din totalul vânzărilor, arputea cunoaște un avânt considerabil în perioada următoare, inclusiv ca urmare a dramei produse de cutremurul din Turcia și Siria.

Citeste mai mult

24.02.2023 forbes.ro

Vânzările de materiale de construcție ecologice s-ar putea dubla până în 2024

Piața comercializării materialelor de construcție ecologice, care reprezintă estimativ 2% din totalul vânzărilor, s-ar putea dubla până în 2024, stimulată inclusiv de recentele seisme din Turcia.

„Cutremurele recente au readus în atenție nevoia de a acorda o atenție sporită modului în care se construiește în România și a calității materialelor utilizate de dezvoltatori.  În ciuda dramei pe care o reprezintă, acest cutremur din Turcia și Siria este un semnal de atenționare de care trebuie să ținem seama, mai ales că suntem într-o țară în care activele imobiliare sunt prețuite la un nivel extrem de înalt”, a declarat Cosmin Răileanu, CEO și fondator al platformei Vindem-Ieftin.ro.

Citeste mai mult

24.02.2023 wall-street.ro

Cutremurul din Turcia va avea „replici” pe piața de construcții din România. Cum este afectată piața materialelor de construcție

Situația dezastruoasă din Turcia, cauzată de cutremurele recente, va avea efecte și asupra pieței construcțiilor din România, este de părere Cosmin Răileanu, CEO și fondator al companiei Vindem-Ieftin, efecte care se vor vedea în importurile de fier beton și profile metalice de la turci, dar și în ceea ce privește reticența românilor în ceea ce privește construcțiile care includ materiale din Turcia.

Fondatorul Vindem-Ieftin.ro a declarat pentru wall-street.ro că stabilizarea prețurilor pe piața materialelor de construcții ar putea fi afectată de probleme din Turcia.

Citeste mai mult

08.02.2023 wellandgood.news

Vindem-ieftin.ro îți oferă gratuit un produs pentru curtea ta, de fiecare dată când atingi un prag de 150.000 lei

„Ne dorim să oferim fiecărui client ce construiește o experiență unică când apelează la noi. Așadar, desfășurăm în următorii 2 ani o campanie cu premii garantate în valoare de peste 200.000 euro și fiecare client ce cumpără materiale de construcții prin Vindem-Ieftin.ro de fiecare dată când atinge pragul de 150.000 lei fără TVA primește pe loc un produs pentru curtea sa din gama FASTMETAL”, spune Cosmin Raileanu, fondatorul Casei de Comenzi Vindem-ieftin.ro.

Citeste mai mult

22.01.2023 iexplore.ro

Lambriurile PVC în estetica interioară

Atunci când dorești să oferi un plus de personalitate unei încăperi sau să-i dai un aer mai nobil sau mai rustic, ai la dispoziție lambriurile. Ele sunt disponibile în mai multe variante, din lemn, PVC sau MDF. Cum în prezent cel mai bun preț îl au cele de PVC și pot fi cumpărate cu toate accesoriile dacă vrei amenajări rapide cu costuri mici și estetică, mergi cu încredere pe această variantă de produs.

Citeste mai mult

16.01.2023 reporterliber.ro

Cum pregătești curtea primăvara: pavaje și dale

O dată cu trecerea iernii, cu multă umiditate, lapoviță, zăpezi și îngheț vei constata că primăvara se ivesc cele mai multe situații în care trebuie să faci modificări în curtea casei tale. Cu siguranță vor fi de făcut multe renovări, revopsiri sau chiar amenajări complete pentru a reda curții frumusețea și ordinea dorite. Însă, una dintre amenajările necesare, mai ales dacă ai o curte betonată, cu multe fisuri, este aceea de a reface aleea și de a monta pavaje și dale.

Citeste mai mult

15.01.2023 webteamconcept.com

Cum te ajută automatizările pentru uși și garaje

Trebuie să recunoaștem că exigențele în materie de confort sunt din ce în ce mai ridicate în zilele noastre. Și dacă luăm în calcul și standardele de casă inteligentă, cu siguranță sunt multe dotări și investiții de făcut. Însă, dacă locuim într-un loc cu pretenții sau la casă, ar fi păcat să nu ne gândim să-i ridicăm utilitatea și valoare, prin îmbunătățirea cu sisteme de automatizări pentru uși și garaje.

Citeste mai mult

12.01.2023 casaest.ro

Cum alegi amorse și grunduri pentru amenajări interioare?

Achiziția de materiale de construcții potrivite, care să acopere cât mai bine nevoile, cu maximum de beneficii, nu este niciodată ușoară. În clipa de față, pe piață există o multitudine de produse și variante, astfel încât, mai ales dacă nu lucrezi în domeniu, poți fi destul de încurcat în  face o alegere. Și cum orice amenajare interioară reușită are nevoie de produse de potrivite, ne-am gândit să vă venim în ajutor cu câteva recomandări despre cum să alegi amorse și grunduri pentru amenajări interioare.

Citeste mai mult

05.01.2023 cluj-napoca.news

Tablă din aluminiu cutată, ce este și cum o alegi?

Dacă ești în căutarea unui material de construcții ușor și rezistent, cu utilizări multiple, aspect plăcut și proprietăți speciale, cu siguranță trebuie să îți orientezi atenția spre tablă de aluminiu striată. Cum pe piață sunt prezenți mai mulți producători și variante de produse, pentru a cumpăra ceea ce trebuie, ne-am gândit să-ți prezentăm câteva detalii de bază despre tabla de aluminiu striată, ce este și cum o alegi.

Ce este tabla de aluminiu cutată sau striată? Raspunde Vindem-Ieftin.ro

Citeste mai mult

19.12.2022 stiritimis.ro

Vindem-Ieftin.ro îți spune ultima tendință în amenajări exterioare : piatra decorativă

În cele mai recente recomandări de amenajări exterioare, integrarea de materiale naturale, ecologice și reciclabile este din ce în ce mai apreciată. Acesta este și motivul pentru care ultima tendință în amenajări exterioare este piatra decorativă. De aceea, designul rustic sau modern, cu diverse variante de pietre și plăci de piatră este din ce în ce mai prezent printre cele mai noi și actuale opțiune de amenajări exterior case, curți și grădini.

In continuare, Casa de Comenzi Vindem- Ieftin.ro îți argumentează de ce piatra decorativa pentru exterior e în tendințe.

 
Citeste mai mult

19.12.2022 rocadia.com

5 sfaturi pentru case și grădini de vis

Ceea ce face diferența între un spațiu sau o locuință și un adevărat acasă este felul în care reușești să armonizezi intențiile estetice cu cel mai bun nivel de confort. Tocmai de aceea, toți cei care își doresc o transformare, trebuie să se gândească foarte bine la ce stil este cel mai potrivit și să țină seama și de cele 5 sfaturi pentru amenajare case și grădini de vis de mai jos.

Locuirea sau deținerea unei case cu grădină este o mare bucurie, dar și un loc pentru care va fi nevoie de mai multe investiții  pentru a-l aduce la forma dorită și a-l întreține.  Cu cât deciziile sunt luate mai bine de la început, luând în calcul toți factorii implicații, precum tip și variantă de produse, stil de viață, exploatare, condiții de curățare și renovare și costuri de administrare, cu atât va fi mai bine.

 
Citeste mai mult

16.12.2022 romanianpost.ro

Cum construiești rapid o pergolă metalică fără sudor?

Dacă te-ai gândit să aduci o îmbunătățire grădinii sau curții tale și soluția unei confecții metalice demontabile pentru grădină este alegerea ta, acum este mult mai simplu să obții amenajarea pe care o dorești. Acest lucru este făcut posibil de apelarea la o pergolă metalică fără sudor. O astfel de construcție poate avea utilizări diverse, poate fi folosită atât pentru a permite urcarea unor plante cataratoare, cât și pentru a realiza sere și solare, poate fi o pergolă pentru flori, adăpost pentru mașină, umbrar, zonă de intrare în curte, etc.
 
Citeste mai mult

06.12.2022 agerpres.ro

Cum să deschizi un depozit de materiale de construcții la costuri mai mici decât o vacanță de Revelion în România?

Te-ai săturat de ideile clasice de afaceri? Ce rost are să investești sute de mii de euro într-un depozit pentru care nimeni nu-ți garantează reușita? Alege un Depozit Virtual, singura franciză prin care îți deschizi un depozit cu materiale de construcții, fără bătăi de cap și investiții uriașe.

Depozit Virtual este un concept unic lansat de Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro la începutul anului 2022 menit să revoluționeze comerțul cu materiale de construcții. Este o afacere la cheie destinată freelancerilor pasionați de vânzări și inovare. Cu alte cuvinte, depozitul clasic care vinde acum materiale de construcții va fi înlocuit de cel virtual.

Citeste mai mult

06.12.2022 wall-street.ro

Cum să deschizi un depozit de materiale de construcții la costuri mai mici decât o vacanță de Revelion în România?

Te-ai săturat de ideile clasice de afaceri? Ce rost are să investești sute de mii de euro într-un depozit pentru care nimeni nu-ți garantează reușita? Alege un Depozit Virtual, singura franciză prin care îți deschizi un depozit cu materiale de construcții, fără bătăi de cap și investiții uriașe.

Depozit Virtual este un concept unic lansat de Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro la începutul anului 2022 menit să revoluționeze comerțul cu materiale de construcții. Este o afacere la cheie destinată freelancerilor pasionați de vânzări și inovare. Cu alte cuvinte, depozitul clasic care vinde acum materiale de construcții va fi înlocuit de cel virtual.

Citeste mai mult

29.11.2022 banateanul.ro

Membrana bituminoasă – ce este și ce caracteristici urmărești?

Atunci când ai de executat lucrări de hidroizolații sau de refăcut anumite lucrări de izolație pentru terase, acoperișuri, subsoluri sau bazine, merită să iei în calcul materiale noi, realizate cu tehnologii moderne, ce oferă cât mai multe avantajele. Unele dintre cele mai indicate sunt membranele aflăm de la Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro.

Cum în clipa de față există multe variante ale acestui produs, cu recomandări de utilizare foarte precise, echipa Vindem- Ieftin.ro îți prezintă mai jos câteva informații despre membrana bituminoasă – ce este și ce caracteristici să urmărești dacă vrei să o utilizezi.

Citeste mai mult

22.11.2022 wellandgood.news

Avantaje ale diferitelor tipuri de acoperiș. Sfaturi de la Vindem-Ieftin.ro

În funcție de tipul construcției, de stil, design exterior și preferințe, proprietarii de imobile au la dispoziție mai multe variante de acoperișuri. Fiecare dintre acestea are caracteristici proprii și în funcție de care oferă anumite particularități, ce pot veni cu beneficii estetice și funcționale. Cum în acest articol vrem să tratăm mai mult părțile pozitive, vom vorbi doar despre avantaje ale diferitelor tipuri de acoperiș.

În selecția oricărui tip de acoperiș trebuie să luați în calcul, pe lângă detalii arhitecturale și estetice, și condițiile climatice din zonă, temperaturi, cantitatea de precipitații, ploi și ninsori, vânturi, furtuni etc.

Citeste mai mult

11.11.2022 prahovabusiness.ro

Cum alegi hidroizolația pentru mansardă și acoperiș? Sfaturi de la Vindem-Ieftin.ro (P)

Alegerea celor mai potrivite sisteme de izolație pentru o construcție reprezintă o decizie pe care trebuie să o luăm ținând cont de toate aspectele pe care le implică. Unele dintre cele mai importante sunt cu siguranță cele ce țin de infiltrațiile de apă, aerisire și condens, care dacă nu sunt bine făcute, afectează întreaga structură. Acesta este și unul dintre motivele pentru care ne-am decis ca astăzi să vorbim despre cum alegi hidroizolația pentru mansardă și acoperiș.

Citeste mai mult

07.11.2022 magazin-virtual.net

Ghid introductiv în acoperișuri și izolații

Rezistența unei construcții, evitarea riscului de infiltrații și eficiența energetică sunt influențate în mod esențial de calitatea izolației și acoperișului folosit. Acesta este și unul dintre motivele pentru care alegerea unei soluții de izolare și a unui proiect de acoperiș cu materiale cât mai adecvate și de calitate îți pot proteja casa și bugetul pe termen lung.

În cazul în care vrei să realizezi o construcție nouă sau dacă ai de renovat o construcție mai veche, trebuie să știi o serie de detalii, pe care să le ceri proiectantului și executantului și pe care le găsești în acest ghid introductiv în acoperișuri și izolații.

Citeste mai mult

05.11.2022 gsp.ro

Semnal de alarmă tras prin intermediul sportului » A alergat 150 de kilometri pe E85-Drumul Morții, pentru a se monta separatoare rutiere

Sub deviza „E85 – Drumul Morții – Vrem parapete pentru viață!”, Cosmin Răileanu a inițiat un proiect de conștientizare a necesității îmbunătățirii siguranței rutiere. La miezul nopții acesta a pornit în alergare din Bacău până la Râmnicu Sărat. În total un drum de 150 de kilometri.

„Alerg pentru prevenție și pentru separatoare de sens pe E85. Acesta este cel mai periculos drum pe care am circulat vreodată”, a spus Cosmin cu câteva minute de a pleca în cursa-protest pe care a inițiat-o.

Citeste mai mult

06.11.2022 adevarul.ro

Un buzoian a alergat 150 de kilometri ca să ceară parapete pe E85, cunoscută ca „șoseaua morții”

Cosmin Răileanu, un antreprenor din Râmnicu Sărat, județul Buzău, a alergat pe distanța de 150 de kilometri, din centrul oraşului Bacău, până acasă, pentru a atrage atenţia asupra pericolelor de pe Drumul Naţional 2, supranumit „şoseaua morţii”.

Sub deviza “E85 – Drumul Morţii – Vrem parapete pentru viaţă!”, Cosmin Răileanu a iniţiat un proiect de conştientizare asupra necesităţii îmbunătăţirii siguranţei rutiere. Evenimentul a debutat în data de 5 noiembrie, la miezul nopții.

Cosmin a plecat din Bacău, din parcul de lângă Catedrala Înălţarea Domnului, şi a alergat 150 de kilometri, până la Râmnicu Sărat, timp de peste 20 de ore.

Citeste mai mult

05.11.2022 antena3.ro

Cosmin Răileanu va alearga 150 de kilometri pentru a semnala pericolul de pe “drumul morții” E85

Un român aleargă 150 de kilometri pentru a atrage atenția asupra pericolelor de pe drumul morții. Sub deviza “E85 – Drumul Morţii – Vrem parapete pentru viaţă!”, Cosmin Răileanu aleargă din Bacău până în Râmnicu Sărat.

“Circul foarte des pe E85. Când s-au montat parapetele între Râmnicu Sărat și Buzău m-am simțit mai în siguranță și m-am gândit că dacă ar continua montarea acelor parapete și spre Moldova lucrurile ar sta altfel și s-ar reduce numărul victimelor produse de accidentele rutiere”, a spus Cosmin Răileanu la Antena 3 CNN.

Citeste mai mult

06.11.2022 stirileprotv.ro

Modul inedit prin care un antreprenor a atras atenția la pericolele de pe drumuri. A alergat 21 de ore pe „șoseaua morții”

Un antreprenor din Râmnicu Sărat a ales un mod inedit de a atrage atenţia la pericolele de pe Drumul Naţional 2 sau „şoseaua morţii”, aşa cum este cunoscut.

Cosmin Răileanu a alergat 150 de kilometri către casă, din centrul oraşului Bacău, sperând că va convinge autorităţile să monteze separatoare de sensuri ce pot salva multe vieți.

Peste 26% din accidentele produse în țara noastră au avut loc pe DN2, arată ultimele date ale autorităților.

Citeste mai mult

04.11.2022 europafm.ro

Cosmin Răileanu va alerga 150 km pentru a atrage atenţia asupra pericolelor de pe E85 | AUDIO

Pe 5 noiembrie, Cosmin Răileanu atrage atenția asupra pericolelor de pe E85 parcurgând, în alergare, o distanţă de 150 de km.

Sub deviza “E85 – Drumul Morţii – Vrem parapete pentru viaţă!”, Cosmin Răileanu a iniţiat un proiect de conştientizare asupra necesităţii îmbunătăţirii siguranţei rutiere. Evenimentul va începe în data de 5 noiembrie, la ora 00:00. Cosmin Răileanu va pleca din Bacău, din parcul de lângă Catedrala Înălţarea Domnului, şi va alerga 150 km, până la Râmnicu Sărat.

Citeste mai mult

02.11.2022 prwave.ro

Pe 5 noiembrie, Cosmin Răileanu atrage atenția asupra pericolelor de pe E85 parcurgând, în alergare, o distanță de 150 de km

Sub deviza „E85 – Drumul Morții –Vrem parapete pentru viață!”, Cosmin Răileanu a inițiat o mișcare de conștientizare asupra necesității îmbunătățirii siguranței rutiere. Evenimentul va începe în data de 5 noiembrie, la ora 00:00. Cosmin Răileanu va pleca din Bacău, din parcul de lângă Catedrala Înălțarea Domnului, și va alerga 150 km, până la Râmnicu Sărat.

Citeste mai mult

01.11.2022 9z.ro

Pe 5 noiembrie, Cosmin Răileanu atrage atenția asupra pericolelor de pe E85 parcurgând, în alergare, o distanță de 150 de km

Sub deviza „E85 – Drumul Morții –Vrem parapete pentru viață!”, Cosmin Răileanu a inițiat o mișcare de conștientizare asupra necesității îmbunătățirii siguranței rutiere.  Evenimentul va începe în data de 5 noiembrie, la ora 00:00. Cosmin Răileanu va pleca din Bacău, din parcul de lângă Catedrala Înălțarea Domnului, și va alerga 150 km, până la Râmnicu Sărat.

Citeste mai mult

02.11.2022 newss.ro

ALEARGA PENTRU SIGURANȚA SOFERILOR

Un cunoscut om de afaceri din Râmnicu Sărat, participant la numeroase maratoane, vrea sa atraga atentia asupra pericolelor de pe Drumul European 85. Este vorba despre Cosmin Răileanu, care va parcurge în alergare, o distanță de 150 de km, de la Bacău până la Râmnicu Sărat. Acțiunea se va desfășura pe 5 noiembrie și are rolul de a atrage un semnal de alarmă, atât pentru autorităț care au misiunea de a monta separatoare de sens, cât și pentru participanții la trafic care ar trebui să fie mult mai atenți și mai prudenți.

Citeste mai mult

03.11.2022 ziaruldeiasi.ro

E85 – Drumul spre acasa sau competitia dintre viata si moarte (P)

„Pentru oricine merge pe drumul E85, cu treaba sau catre casa, este cunoscut pericolul. Simti, parca, fiorii mortii cand treci pe langa toate crucile de pe marginea drumului. Nimic nu se poate compara cu frica in fata unui accident sau a mortii. Totusi, multi dintre noi uita si, fara discernamant, forjeaza masinile, nu sunt atenti pe unde traverseaza, nu poarta echipament de protective sau semnalizare. Viata nu este o joaca. Vorba aceea cu atarna de un fir de ata, este cat se poate de adevarata cand faci uz fara discernamant. Pentru E85 este nevoie de parapete si preventie, de grija. Drumurile astea iau vieti. Suntem toti responsabili de ce se intampla pe drumurile publice – soferi, pietoni,biciclisti. Parca am uitat sa fim cu grija unii fata de altii si fata de noi. Suntem mai curajosi cu a ne face rau decat cu a ne face bine si a fi responsabili.” , Cosmin Raileanu

Citeste mai mult

26.10.2022 bacau.net

Pe 5 noiembrie, Cosmin Răileanu atrage atenția asupra pericolelor de pe E85 parcurgând, în alergare, o distanță de 150 de km

Sub deviza „E85 – Drumul Morții –Vrem parapete pentru viață!”, Cosmin Răileanu a inițiat un proiect de conștientizare asupra necesității îmbunătățirii siguranței rutiere.  Evenimentul va începe în data de 5 noiembrie, la ora 00:00. Cosmin Răileanu va pleca din Bacău, din parcul de lângă Catedrala Înălțarea Domnului, și va alerga 150 km, până la Râmnicu Sărat.

Cei care vor să se alăture inițiativei, vor putea contribui de oriunde, alegând unde și cât vor să alerge. Tot ce trebuie să facă este să completeze acest formular sau, pur și simplu, să posteze o poză în Social Media folosind hashtagurile #alergpentruviață și #E85drumulmorții.

Citeste mai mult

04.11.2022 gazetasportului.ro

Cosmin Răileanu aleargă 150 km între Bacău și Râmnicu Sărat sub deviza: „E85 – Drumul Morții –Vrem parapete pentru viață!”

 Cosmin Răileanu  va alerga 150 de km pe E85 sub deviza „E85 – Drumul Morții –Vrem parapete pentru viață!”.  Este un proiect de conștientizare asupra necesității îmbunătățirii siguranței rutiere pe drumul național cu cele mai multe accidente.   Evenimentul va începe în data de 5 noiembrie, la ora 00:00. Cosmin Răileanu va pleca din Bacău, din parcul de lângă Catedrala Înălțarea Domnului și va alerga 150 km, până la Râmnicu Sărat.

Citeste mai mult

31.10.2022 dcnews.ro

Nebunia lui Cosmin Răileanu pentru a pune frână morții pe E85

Campania are rolul de a trage un semnal de alarmă atât pentru autorități ca să monteze separatoare de sens, dar și pentru toți participanții la trafic care ar trebui să fie mai atenți și mai vigilenți.

Suferința generată de accidentele rutiere este greu de descris, dar putem înlocui finalurile tragice cu prevenție și o conduită corectă în trafic. Plecarea va avea loc din Bacău la ora 00:00. 

150 km de alergare pentru viață pe drumul morții. Poate ți se pare o nebunie: să alergi că să “faci mai bine” un drum. Dar, nu este! Te poți alătură și tu! Cum?

Citeste mai mult

31.10.2022 g4media.ro

Un antreprenor anunță că va alerga 150 de km de la Bacău la Râmnicu Sărat pentru a determina autoritățile să monteze separatoare de sens pe E85, denumit și ”Drumul Morții”

Fondatorul Companiei Casa de Comenzi Vindem-ieftin.ro, Cosmin Răileanu, anunță că va alerga, pe data de 5 noiembrie, 150 de kilometri pe E85, de la Bacău la Râmnicu Sărat, se arată într-un comunicat al organizatorilor. Campania are rolul de a trage un semnal de alarmă atât pentru autorități ca să monteze separatoare de sens, dar și pentru toți participanții la trafic care ar trebui să fie mai atenți și mai vigilenți.

Citeste mai mult

31.10.2022 cetateanul.net

Un om de afaceri va alerga zeci de kilometri pentru a determina autoritățile să monteze separatoare pe ”Drumul Morții”

Cosmin Răileanu anunță că va alerga, pe data de 5 noiembrie, 150 de kilometri pe E85, de la Bacău la Râmnicu Sărat. Demersul are scopul de a atentiona autoritățile să monteze separatoare de sens, dar și toți participanții la trafic care ar trebui să fie mai atenți și mai vigilenți, potrivit g4media.ro.

”Suferința generată de accidentele rutiere este greu de descris, dar putem înlocui finalurile tragice cu prevenție și o conduită corectă în trafic. Plecarea va avea loc din Bacău la ora 00:00. Așadar, noi, echipa lui Cosmin, dorim să alcătuim o bază de date cu redacții și jurnaliști cărora să le trimitem fotografii și materiale video în timp de real din timpul evenimentului”, se mai arată în comunicat.

Citeste mai mult

31.10.2022 agorabuzau.ro

Pe 5 noiembrie, Cosmin Răileanu atrage atenția asupra pericolelor de pe E85 parcurgând, în alergare, o distanță de 150 de km

La fel ca în business, mi-am propus să nu mai acționez doar pentru mine. Următorul “munte” va fi să alerg 150 de km, de la Bacău acasă, la Râmnicu Sărat, pentru că îmi doresc să atrag atenția asupra faptului că oamenii mei din acea zona s-au săturat de drumul morții. Ne este teamă când ne gândim la copiii noștri, la colegii noștri, la noi. Îmi doresc să trag un semnal de alarmă atât pentru autoritățile, care ar putea învăța multe de la privat; poate ca un “munte” pentru ele ar fi să își propună să facă autostrăzi, așa cum antreprenorii își propun să ajungă la o cifră de afaceri și trag pentru asta; cât și pentru participanții la trafic – grija pentru siguranța noastră, ne revine. Dacă conduci cu viteză oricât de securizat ar fi drumul, riști atât viața ta, cât și a celor din trafic”, spune Cosmin Răileanu.

Citeste mai mult

27.10.2022 opiniabuzau.ro

Un râmnicean aleargă 150 kilometri pe Drumul Morții

Drumul European 85 este șoseaua din România pe care se moare cel mai des. De la București la Bacău sunt 285 cruci, iar pe sensul invers, încă 279. Mai multe cruci decât borne kilometrice. Pe E85, potrivit statisticii oficiale, se moare mai des decât pe DN 1. În 2020, pe drumul care leagă Bucureștiul de Suceava și-au pierdut viața 402 oameni. Cu 16 mai mulți morți decât pe DN1, care este cu 200 de kilometri mai lung. Altfel spus, nu e zi în care o mamă, un tată, o fiică, un fiu, o soră, un frate, nu mai ajung acasă, la familie și asta pentru că nu există elemente de siguranță suplimentară.

Citeste mai mult

25.10.2022 bucuresticitynews.ro

Cosmin Răileanu, Vindem- Ieftin.ro: ” Fii bun, nu te costă nimic și îți aduce fericire” #OameniPentruOameni

Viața e o cursă ați spune unii dintre voi. Alergarea e o pasiune ar spune alții. Să conduci pe E 85, București – Moldova, e un pericol, afirmăm noi toți cei care îl parcurgem. 

Cosmin Răileanu, antreprenor și fondator  Vindem- Ieftin.ro,  trece pragul conștientizării și alege să alerge 150 km, distanța între Bacău și Râmnicu Sărat, orașul său, ca un semnal de alarmă pentru autorități care pot monta separatoare de sens și un îndemn spre șofatul preventiv către noi toți care ne aflăm la volan. 

Pentru că ne-au apărut mai multe întrebări, l-am invitat pe Cosmin Răileanu să răspundă pentru voi. 

Citeste mai mult

23.10.2022 puterea.ro

Cosmin Răileanu atrage atenția asupra pericolelor de pe E85 parcurgând, în alergare, o distanță de 150 de km

Un anteprenor din Râmnicu Sărat a decis să atragă atenția accidentelor de pe E85. Este o provocare de 150 km, cât are cea mai periculoasă porțiune din acest drum.

Drumul spre Moldova, supranumit și „Drumul Morții”, pentru că este extrem de periculos, iar în ultimii ani zeci de persoane și-au pierdut viața aici, zilnic producându-se accidente de circulație.

Pe drumul care leagă Bucureștiul de Suceava și-au pierdut viața, în anul 2020, 402 persoane, cu 16 decese mai mult decât pe Drumul Național 1 (DN1), care este cu 200 de kilometri mai lung.

Citeste mai mult

25.10.2022 business-report.ro

Soluția când vrei să comanzi online materiale de construcții și ai nevoie și de un consultant de vânzări

De ce să alergi prin depozite și hipermarketuri? Online este mai rapid și simplu.

Casa de Comenzi Vindem-ieftin.ro este un concept unic în România, primul market network care funcționeaza pe vânzare consultativă. Echipa de consultanți specializați oferă sfaturi și informații importante clienților, ca în final să primească cel mai bun preț la materialele de construcții de pe lista lor.

Vindem-ieftin.ro livrează materiale de construcții direct de la producător/ fabrică oriunde pe teritoriul României.

Citeste mai mult

20.10.2022 opiniabuzau.ro

Râmniceanul Cosmin Răileanu: Piața materialelor de construcții a scăzut cu până la 50 la sută

Criza generată de pandemia de Covid-19, și nu numai, a creat un declic pe piața materialelor de construcții. Încă de la începutul anului 2022 prețul materialelor de construcții a luat-o razna, iar multe șantiere au fost închise din cauză că antreprenorii nu au mai avut sursă financiară pentru a continua. Din această cauză, falimentul este aproape de multe afaceri. Numai în Buzău, de la începutul anului 788 de firme au fost radiate, multe dintre ele fiind în acest domeniu.

Ce soluție propune buzoianul

Pandemia de COVID-19 a fost o nenorocire de proporții planetare. Unii și-au închis afacerile, dar alții au câștigat sume fabuloase pentru că au reușit să își regândească business-ul.

Citeste mai mult

15.10.2022 haitv.ro

Piața materialelor de construcții este în declin

Volumul vânzărilor pe piața materialelor de construcții s-a dus în cap. A scăzut cu 50%, spune omul de afaceri, Cosmin Răileanu. Prețul materialelor însă a luat-o razna. Norii negri ai falimentului sunt deasupra multor afaceri. Dacă acest ritm de criză continuă se va ajunge la disponibilizări de personal și falimente.

Ce soluții gândesc antreprenorii în această situație de criză?

Ce face un antreprenor acum! Prețul combustibilului bate recorduri, inflația sare de 15%, prețul energiei electrice lovește grav toate industriile. Ce face, dă oameni afară, angajează sau închide business-ul, ce soluții are să își mențină afacerea.  

Citeste mai mult

10.10.2022 stirea-zilei.ro

Top lucrări de construcții pe care să le termini pe durata toamnei

 Omul gospodar își face vara sanie și iarna car. Fără a fi chiar atât de prevăzători, fiecare sezon implică o serie de lucrări de amenajare sau construcție, pe care orice proprietar trebuie să le aibă în vedere.

Și cum după vara vine toamna, care de regulă aduce frig, ploi, vânt și ceață, urmate de îngheț, ne-am gândit să venim cu câteva recomandări de lucrări de construcție pe care să le termini pe durata toamnei.

 1. Parchet și plinte 

Parchetul este elementul primar în amenajarea unei încăperi deoarece îmbină stilul, rezistența și durabilitatea. Este supus constant diferitelor tipuri de uzură cum ar fi traficul, așezarea sau mutarea pieselor de mobilier, acțiunilor de curățenie (aspirat, spălat, etc.), jocul copiilor sau cursele prietenilor necuvântători.

Citeste mai mult

06.10.2022 comunicatebusiness.ro

Casa de Comenzi Vindem-ieftin.ro inovează constant pentru clienți și colaboratori și lansează un concept unic pe piața materialelor de construcții din România – Depozit Virtual.
 
Acesta aduce avantajele unui depozit de materiale de construcții de proximitate, dar elimina din preț costurile adunate de-a lungul lanțului de distribuție. Mai mult, redă clienților săi cea mai importantă resursă: timpul.
Citeste mai mult

03.10.2022 wallstret.ro

Ne întrebăm mereu cum au reușit unii sau alții să aibă succes în afaceri, cum de le vin altora idei la care ne-am fi putut gândi și noi? Ca și în cazul altor business-uri prezentate de-a lungul timpului de către wall-street.ro, și ideea de afacere a lui Cosmin Răileanu începe dintr-o nevoie personală, dar drumul lui până la afacerea care i-a adus succesul începe încă din copilărie.
 
Am stat de vorbă cu tânărul anrteprenor din Râmnicu Sărat, județul Buzău, despre începuturile lui și despre cum a crescut un business în care au fost interesați să investească antreprenori grei din România, precum Dan Șucu, fondatorul și proprietarul Mobexpert, Dragoș Petrescu, fondatorul rețelei de restaurante City Grill, sau Wargha Enayati, fondatorul rețelei Regina Maria.
Citeste mai mult

03.10.2022 clubantreprenor.ro

Club Antreprenor – revistă de educație, cultură și acțiune antreprenorială a organizat joi, 29 septembrie 2022, ediția a VIII-a a Galei Club Antreprenor, eveniment în cadrul căruia s-a lansat numărul 8 al publicației cu același nume.

Club Antreprenor, ediția a VIII-a, septembrie 2022

 REVISTA POATE FI DESCĂRCATĂ DE AICI

La această ediție a Galei – care s-a desfășurat în Aula Carol I a Palatului Camerei de Comerț și Industrie București – au participat aproximativ 90 de invitați – antreprenori, consultanți, reprezentanți ai asociațiilor profesionale și patronale din România, jurnaliști.

Citeste mai mult

29.09.2022 zf.ro

Cosmin Raileanu, CEO & Founder Vindem-Ieftin.ro: Cererea pentru termosisteme este foarte mare şi au fost probleme de stocuri. Producătorii locali nu au fost pregătiţi pentru cererea din piaţă

Cererea pentru termosisteme este foarte mare şi au fost probleme de stocuri pentru că producătorii locali nu au fost pregătiţi pentru cererea din piaţă, pe fondul creşterii atenţiei clienţilor la eficienţa energetică a proiectelor, a spus Cosmin Raileanu, CEO & Founder la Vindem-Ieftin.ro, la conferinţa ZF Birouri si Rezidential 2022.

”Noi vindem materiale online, în sistem e consultanţă. Anul acesta este atipic. Anul trecut nu aveam stocuri de materiale de construcţii. Acum avem stocuri, dar clienţii sunt mult mai atenţi şi achiziţiile ţin cont de preţ şi calitate. Creşterea din ultimii 4 ani s-a diminuat. Oamenii au dificultăţi financiare şi sunt mai atenţi. Nu au renunţat la proiecte, dar le amână.  Oamenii sunt dezamăgiţi de ştiri şi s-au blocat pe partea financiară”.

Citeste mai mult

29.09.2022 clubantreprenor.ro

Interviu cu Cosmin Răileanu, Fondator și CEO, Vindem-Ieftin.ro: Clienții au înțeles economia de timp, importanța consultanței, negocierea prețurilor și avantajele comerțului online

Când ați decis să deschideți Vindem-Ieftin.ro? Câți oameni lucrau la început, care erau obiectivele și atmosfera în firmă?

Aventura Vindem-ieftin.ro a început acum 8 ani, la scurt timp după ce mi-am construit casa. Atunci mi-am dat seama ce se întâmplă pe piața materialelor de construcții, iar numeroasele lacune și blocaje din comerțul clasic cu materiale și depozite mi-au influențat negativ bugetul. Ca mine au fost sute, chiar mii de oameni care s-au confruntat cu tot felul de neplăceri când au construit.

Citeste mai mult

20.09.2022 constructiismart.ro

Atunci când ne gândim la scumpirea energiei și a incertitudinii privind evoluția acesteia, tot ce ne rămâne de făcut este să căutam fie surse alternative de încălzire, fie moduri de a păstra cât mai bine căldura pe care o avem, dar și la materiale de construcții care ne-ar facilita pierderile ulterioare.

O Casă Neizolată = Căldură Risipită

Într-o casă neizolată, 35% din căldură se pierde prin pereți, 20% prin tavan și cam 10% prin pardoseală, restul strecurându-se afară pe lângă uși și ferestre. În aceste condiții este evident că termoizolarea pereților este cea mai eficientă metodă de a reduce pierderile de căldură.

Citeste mai mult

19.09.2022 bucurestibusiness.ro

Îți faci griji în cazul unei eventuale crize? Dorești să construiești mai ieftin? Nu știi ce soluții să găsești și cauți ajutorul din partea unor specialiști în domeniu? 

Casa de Comenzi Vindem-Ieftin îți oferă în acest articol câteva sfaturi de care ar trebui să ții cont, atunci când ești pe punctul de a construi casă mult dorită.

Citeste mai mult

05.09.2022 criteriul.ro

FAȚADE CU PIATRĂ DECORATIVĂ – CE MODELE ALEGI PENTRU CASA TA?

Piatra pentru placarea exteriorului este un material versatil, utilizat pe scară largă. Ea are o varietate mare de aplicații exterioare, atât în cadrul proiectelor rezidențiale, cât și în cadrul celor comerciale.

Când vorbim de îmbrăcarea pereților exteriori, necesitatea unui material care să înfrunte cu succes intemperiile vremii este una ce nu poate fi neglijată. Este neapărat necesar ca acest material să fie unul durabil în timp și să nu fie costisitor de întreținut.

Citeste mai mult

29.08.2022 nationalul.ro

Vrei să te bucuri de un sistem de încălzire modern în interiorul locuinței? Te-ai gândit la un grad ridicat de confort și nu știi ce tip de podea se pretează cel mai bine la încălzirea prin pardoseală?

În continuare, vei descoperi care este cel mai bun parchet pentru încălzire în pardoseală, dar și cum să-l alegi, cum să-l îngrijești în așa fel încât să te bucuri de avantajele sale cât mai mult timp.

Citeste mai mult

26.07.2022 agendaconstructiilor.ro 

Pe fondul crizei materiilor prime si al inflatiei au aparut foarte multi speculanti, dar si stocuri de marfa blocata in depozite, care conduc la cresteri nejustificative de pret. Manipularea informatiilor referitoare la scumpiri, stocuri este o capcana sensibila in care pica clientul. Preturile cresc brusc, clientul este determinat sa cumpere acum de teama viitoarelor scumpiri, iar apoi pretul scade, spune Cosmin Raileanu, fondatorul companiei IND CEMA International, ce detine platforma online Vindem-ieftin.ro, cunoscuta pentru solutiile de achizitie pe care le ofera in domeniul constructiilor. Managerul considera, insa, ca diferenta dintre cerere si oferta nu va suferi mari modificari, iar o eventuala scadere a cererii va fi compensata de o scadere a ofertei.

Citeste mai mult

21.07.2022 businessphilosophy.ro

Livingul este centrul casei tale, camera în care cel mai des se strâng cei dragi nouă,dar și cei care ne trec pragul. Lustrele pentru living devin și ele astfel punctul central al decorului.

Lustra folosită în living nu îți va oferi cea mai puternică sursă de lumină, dar designul acesteia e menit să atragă atenția și să impresioneze prin stilul pe care îl reprezintă.

Citește articolul nostru marca Vindem-ieftin.ro  pentru a afla mai multe despre ce lustre se poartă în living!

Citeste mai mult

21.07.2022 banateanul.ro

Alegerea unei tencuieli pentru fațada casei poate fi dificilă pentru că, există multe feluri de tencuială.

O tencuială de calitate trebuie să fie o barieră pentru factorii exogeni ce pot afecta structura unei construcții. Alegerea tencuielii poate varia în funcție de forma casei, culoarea și stilul acoperișului, geamuri, uși etc..

Citeste mai mult

20.07.2022 zf.ro

ZF Investiţi în România! Cosmin Răileanu, Vindem-ieftin.ro: Preţul fierului a ajuns la un minim al ultimilor doi ani

♦ Există o tendinţă de scădere a preţurilor pentru a încuraja clienţii finali să-şi înceapă proiectele pe care le amână pentru 2023. 

Piaţa materialelor de construcţii trece în continuare printr-o perioadă de criză, însă preţurile pentru elemente precum fierul au ajuns la minimul ultimilor doi ani, chiar dacă producătorii se confruntă în continuare cu facturi ridicate la energie, a explicat Cosmin Răileanu, fondator al casei de comenzi online Vindem-ieftin.ro, în emisiunea ZF Investiţi în România!, realizată în parteneriat cu CEC Bank. 

Citeste mai mult

27.06.2022 news20.ro

Ce gresie se montează peste sisteme de încălzire în pardoseală

Gresia este unul din materialele folosite la decorațiunile interioare de mult timp și a rămas în trendul designului interior și în prezent. Pe lângă stabilitatea și durabilitatea de neegalat, gresia oferă și un aspect deosebit diverselor aranjamentelor din casa ta.

Aceasta poate fi găsită într-o varietate de culori, texturi și modele, fapt care o transformă într-unul din cele mai versatile materiale folosite la pardoseli, disponibilă în cantități consistente.

Citeste mai mult

07.06.2022 business24.ro

Vindem-ieftin.ro accelerează și planifică 30 de Depozite Virtuale doar în 2022, deși planul inițial era 50 pentru 5 ani

Depozit Virtual este un concept unic lansat de Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro menit sa revolutioneze comertul clasic cu materiale de constructii. Este o afacere la cheie destinata freelancerilor pasionati de inovare, fara sa investeasca niciun leu. Cu alte cuvinte, depozitul fizic care vinde acum materiale de constructii va fi inlocuit de cel virtual.

Citeste mai mult

03.06.2022 impact.ro

Cu cât s-au scumpit materialele de construcții în 2022. Unele costă cu 100% mai mult

În decursul unui singur an, preţul la principalele materiale de construcții a crescut cu un procent cuprins între 15% şi peste 100%. În aceste condiții va fi din ce în ce mai greu pentru un român să își achiziționeze o locuință. Pentru mulți dintre salariați, fără a mai vorbi despre pensionari, banii abia ajung pentru plata facturilor, impozitelor și ceva de mâncare.

Citeste mai mult

27.05.2022 urbanesc.ro

5 tendințe în refinisarea pereților interiori

Ți-ai construit o casă sau ai nevoie de o schimbare în una dintre camere? Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro te informează că, poți realiza singur/ă finisajul pereților interiori ai casei tale, astfel încât încăperea refinisată să îți ofere vibe-ul necesar.

Această activitate presupune atât creativitate, îndemânare,cât și distracție, însă nu uita că trebuie să respecți anumiți pași pe care îi vei afla în acest articol.

Citeste mai mult

25.05.2022 caseșigrădini.ro

Sfaturi utile pentru renovarea casei

Renovarea locuintei este un proces care necesita atentie sporita, rabdare, creativitate si un buget pe masura dorintelor. Aspectul estetic al unei locuinte renovate creste semnificativ alaturi de se siguranta si confort.

Astazi vom intra in profunzimea unei renovari end-to-end si vom vedea ce presupune fiecare etapa. Ramaneti alaturi de noi!

Citeste mai mult

24.05.2022 ziarelive.net

Vindem-ieftin.ro înființează „Comunitatea Producătorilor de Succes” – (P)

Casa de Comenzi Vindem-ieftin.ro derulează un proces de vânzare reală și rapidă cu toți producătorii. Împreună cu aceștia construim parteneriate de durată bazate pe încredere și colaborare perfect avantajoasă de ambele părți. Noi nu stocăm marfa, nu credităm piața și nu cerem să fim creditați. Iată câteva impresii oferite de colaboratorii noștri de top:

„Vindem-ieftin.ro este o verigă importantă între producători și clienți, deoarece oferă consultanța necesară în momentul achiziției. Colaborarea cu ei crește accesibilitatea produselor și totodată aduce valoare adăugată tranzacției. Astfel, totul devine simplu, rapid, eficient“, afirmă Alexandru Oltean, director comercial Wetterbest.

Citeste mai mult

24.05.2022  business24.ro

Vindem-ieftin.ro înființează „Comunitatea Producătorilor de Succes” – (P)

Vindem-ieftin.ro, primul market network din domeniul materialelor de construcții din România, înființează „Comunitatea Producatorilor de Succes”, dedicată furnizorilor săi de top.

De ce aleg producatorii să lucreze cu Vindem-ieftin.ro?

Casa de Comenzi Vindem-ieftin.ro derulează un proces de vânzare reală și rapidă cu toți producătorii. Împreună cu aceștia construim parteneriate de durată bazate pe încredere și colaborare perfect avantajoasă de ambele părți. Noi nu stocăm marfa, nu credităm piața și nu cerem să fim creditați. Iată câteva impresii oferite de colaboratorii noștri de top:

„Vindem-ieftin.ro este o verigă importantă între producători și clienți, deoarece oferă consultanța necesară în momentul achiziției. Colaborarea cu ei crește accesibilitatea produselor și totodată aduce valoare adăugată tranzacției. Astfel, totul devine simplu, rapid, eficient“, afirmă Alexandru Oltean, director comercial Wetterbest.

Citeste mai mult

24.05.2022 financiarul.ro

Vindem-ieftin.ro înființează „Comunitatea Producătorilor de Succes” – (P)

De ce aleg producatorii să lucreze cu Vindem-ieftin.ro?

Casa de Comenzi Vindem-ieftin.ro derulează un proces de vânzare reală și rapidă cu toți producătorii. Împreună cu aceștia construim parteneriate de durată bazate pe încredere și colaborare perfect avantajoasă de ambele părți. Noi nu stocăm marfa, nu credităm piața și nu cerem să fim creditați. Iată câteva impresii oferite de colaboratorii noștri de top:

„Vindem-ieftin.ro este o verigă importantă între producători și clienți, deoarece oferă consultanța necesară în momentul achiziției. Colaborarea cu ei crește accesibilitatea produselor și totodată aduce valoare adăugată tranzacției. Astfel, totul devine simplu, rapid, eficient“, afirmă Alexandru Oltean, director comercial Wetterbest.

Citeste mai mult

24.05.2022 economica.net

Vindem-ieftin.ro înființează „Comunitatea Producătorilor de Succes” – (P)

De ce aleg producatorii să lucreze cu Vindem-ieftin.ro?

Casa de Comenzi Vindem-ieftin.ro derulează un proces de vânzare reală și rapidă cu toți producătorii. Împreună cu aceștia construim parteneriate de durată bazate pe încredere și colaborare perfect avantajoasă de ambele părți. Noi nu stocăm marfa, nu credităm piața și nu cerem să fim creditați. Iată câteva impresii oferite de colaboratorii noștri de top:

„Vindem-ieftin.ro este o verigă importantă între producători și clienți, deoarece oferă consultanța necesară în momentul achiziției. Colaborarea cu ei crește accesibilitatea produselor și totodată aduce valoare adăugată tranzacției. Astfel, totul devine simplu, rapid, eficient“, afirmă Alexandru Oltean, director comercial Wetterbest.

Citeste mai mult

20.05.2022 prahovabusiness.ro

Top 6 cele mai folosite materiale de construcții pe care le folosesc în mod obișnuit românii (P)

Fiecare dintre noi, atunci când ne construim casa visurilor noastre ne străduim să găsim cele mai bune materiale de construcții, care să fie atât rezistente, cât și frumoase.

Există diverse variante din care poți alege materialele de construcții care îndeplinesc ambele cerințe sus menționate.

Când decidem să cumpărăm sau să ne construim o casă, trebuie să ținem cont de mai multe aspecte. Pe lângă prețul, localizarea și dimensiunea ei, orientează-ți atenția asupra materialelor de construcții din care este /o vă fie – construită.

Citeste mai mult

04.05.2022 prahovabusiness.ro

Tipuri de tencuială decorativă. Ce alegi? (P)

Tencuiala decorativă reprezintă stratul final care se aplică la o casă. Ea joacă dublu rol: estetic, conferind culoare și stil casei tale, dar și de protecție împotriva intemperiilor.

Cu siguranță ai observat că, pe piață există multe tipuri de tencuială decorativă, cu diferențe mari de preț și te întrebi, probabil, care este diferența între ele și ce ar fi mai bine să alegi.

Citește acest articol și află care sunt tipurile de tencuială decorativă potrivite pentru locuința ta și care sunt criteriile de selecție ale acestora.

Citeste mai mult

29.04.2022 romanianpost.ro

Cum aplici vopseaua lavabilă pentru pereți impecabili?

Știai că pereții casei tale îți colorează lumea și îți influențează mood-ul zilnic? Dorești să afli cât de simplu se poate aplica vopseaua lavabilă? Casa de Comenzi îți vine în ajutor cu informații utile în ceea ce privește aplicarea vopselei lavabile. Hai să le descoperim împreună în articolul de mai jos.

Citeste mai mult

15.04.2022 revistasucces.com

5 idei de decorare a pereților casei tale

Finisajele decorative ale pereților reprezintă acel element important în designul casei tale, făcând-o confortabilă și primitoare  Există o multitudine de opțiuni și materiale pentru decorarea pereților casei, prezentate pe scurt în acest articol, prin care sperăm că te vom inspira în luarea alegerii potrivite pentru pereții casei tale.

Citeste mai mult

07.04.2022 mediafax.ro

Construim mai sucmp. Materialele de construcții s-au scumpit cu 15% până la peste 100% în ultimul an

Între 15% și peste 100% sunt procentele cu care s-au majorat prețurile principalelor materiale de construcții din martie 2021 până în martie 2022, în condițiile în care și în primăvara anului trecut aceleași materiale trecuseră deja prin câteva runde de scumpiri, scrie ZF.

Acestea sunt prețurile de achiziție ale celor mai cumpărate materiale de construcție, potrivit datelor transmise de Vasile Dobrea, manager de achiziții la Vindem-Ieftin.ro, platformă online de consultanță în vânzarea materialelor de construcții.

Citeste mai mult

07.04.2022 psnews.ro

Prețurile la materialele de construcții au explodat. Cât a ajuns să coste o cărămidă

Ultimul an a adus un val de scumpiri în lanț, iar mulți economiști au avertizat că acesta a fost abia începutul. Printre produsele care au înregistrat cea mai mare inflație s-au numărat materialele de construcții, ceea ce a determinat și o creștere a tarifelor la garsoniere, apartamente și case.

Din martie 2021 până în martie 2022, prețurile la materiale de construcții s-au dublat în unele cazuri. Mai precis, majorarea consemnată variază între +15% și +100%, în funcție de produs, asta după ce și în primăvara trecută au fost raportate scumpiri semnificative.

Citeste mai mult

07.04.2022 thebusinesslounge.ro

„Cum scazi costurile la facturile de energie”

O casă călduroasă este visul multora dintre noi, însă prețul încălzirii este o piedică în calea realizării lui. Pe fondul scumpirii energiei și al incertitudinii privind evoluția acesteia, ce ne rămâne de făcut este să căutam surse alternative de încălzire, fie moduri de păstra cât mai bine căldura pe care o avem.

Gazele și electricitatea reprezintă acea parte din utilitățile pe care le plătim lunar. Acestea sunt servicii esențiale, iar dacă știm să le folosim inteligent, costul și consumul lor pot fi reduse semnificativ.

Citeste mai mult

01.04.2022 zf.ro

„Materialele de construcţii s-au scumpit cu 15% până la peste 100% în ultimul an”

Între 15% şi peste 100% sunt procentele cu care s-au majorat preţurilor principalelor materiale de construcţii din martie 2021 până în martie 2022, în condiţiile în care şi în primăvara anului trecut aceleaşi materiale trecuseră deja prin câteva runde de scumpiri.

Acestea sunt preţurile de achiziţie ale celor mai cumpărate materiale de construcţie, potrivit datelor transmise de Vasile Dobrea, manager de achiziţii la Vindem-ieftin.ro, o platformă online de consultanţă în vânzarea de materiale de construcţii.

Citeste mai mult

29.03.2022 business-report.ro

„Ce favorizează scumpirea caselor”

Piața imobiliară este extrem de versatilă, iar asta se vede în creșterile de preț înregistrate de la un an la altul. Locuințele nu s-au scumpit chiar peste noapte sau din senin, la baza creșterilor de preț aflându-se diferiți factori declanșatori.

Materialele de construcții sunt din ce în ce mai scumpe, iar acesta este principalul motiv pentru prețurile tot mai mari ale locuințelor. Indiferent că vrei să-ți construiești o casă sau să o cumperi deja construită, o poți face și fără să te afecteze scumpirile din piață. Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro livrează materiale de construcții direct de la furnizor/ fabrică la orice adresă din România, iar clienții plătesc doar prețul real al materialelor, nu și costurile cu depozitarea și manipularea.

Citeste mai mult

22.03.2022 bucureștiivechișinoi.ro

„Cum aplici tencuiala decorativă? Sfaturi pentru tine”

Tencuiala decorativă este un amestec de apă, aditivi, pigmenți și alte ingrediente naturale care oferă pereților un aspect estetic inedit, dar și protecție împotriva factorilor de mediu.

Tipuri de tencuială decorativă

Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro prezintă mai jos tipurile de tencuială decorativă existente pe piața materialelor de construcții:

 • tencuieli minerale – conțin ciment alb, var, pietricele de marmură și materiale de umplutură;
 • tencuieli acrilice – au în compoziție rășini acrilice, pigmenți, materiale de umplutură și pietricele de marmură. Permit trecerea vaporilor dinspre interior spre exterior.
 • tencuieli silicatice – pe lista ingredientelor notăm silicați, rășini, pigmenți, pietricele de marmură, aditivi și materiale de umplutură. Dispun de un nivel ridicat de rezistență contra lichenilor, mușchilor și radiațiilor UV;
 • tencuieli siliconice – includ rășini siliconice, materiale de umplutură, pigmenți și pietricele de marmură. Nivelul de permeabilitate este mai mare în comparație cu tencuielile acrilice.
Citeste mai mult

14.03.2022 cotidianul.eu

„Top materiale constructii pentru o casa”

Cât costă să construieşti o casă în 2022? Aceasta este întrebarea pe care şi-o pun mulţi români. Înainte de a face acest pas, trebuie să te informezi foarte bine, deoarece vor exista cu siguranţă cheltuieli la care nu te-ai gândit.

În primul rând, trebuie să ştiţi că preţul construirii unei case variază foarte mult, pentru că fiecare proiect este unic. Depinde foarte mult de materialele folosite, de variaţia pieţei privind costurile materialelor de construcţie, dar şi cât de bine negociaţi cu echipa de constructori.

De asemenea trebuie să aveți în vedere faptul că bugetul o să îl împărțiți în trei categorii: actele necesare construirii, materialele de construcţie şi manopera.

Citeste mai mult

04.03.2022 cluj-napoca.news

„Top 3 materiale de construcții la început de sezon”

In același timp, producătorii declară că se confruntă cu prețuri mai mari la achiziția materiilor prime. Astfel, majorările pe cele două paliere – transport și materie primă – conduc la noi scumpiri pe care le va simți clientul final. Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro  a făcut un top al scumpirilor și situația se prezintă astfel:

 • metal – fier beton – profile metalice – 60%;
 • zidărie – 30%;
 • tală – 70%;
 • gips carton – 10%;
 • adezivi – 10-15%;
Citeste mai mult

03.03.2022 ziarulnews.ro

Cosmin Răileanu, Vindem-Ieftin.ro: „Din respect pentru Lei am mers cu o investiție progresivă.”

În sezonul 1 al emisiunii, Cosmin Răileanu i-a șocat pe investori cu planul său de afaceri și cu suma de care avea nevoie pentru dezvoltarea businessului său: 780.000 de euro. Acum, surpriza a fost și mai mare.

În 2020, Cosmin a fost refuzat de investitori, care au cam ironizat cifrele prezentate de el în emisiune. Nu s-a dat bătut și a continuat de unul singur. În cei doi ani a reușit să-și crească afacerea, poate ceva mai lent decât ar fi reușit cu o infuzie de capital considerabilă.

Acum a revenit să ceară 2,5 milioane de euro pentru firma lui, care propune investiții într-un depozit virtual de materiale din construcții, de unde oamenii pot cumpăra direct din fabrică, fără intermediari. Pentru asta e gata să ofere 10% din acțiuni.

Citeste mai mult

03.03.2022 tvmania.ro

SURPRIZĂ LA „IMPERIUL LEILOR” 2022. CINE ESTE CONCURENTUL CARE I-A ȘOCAT PE LEI. „SUCCESUL TE ORBEȘTE”

O nouă ediție a emisiunii „Imperiul Leilor” 2022 a fost difuzată aseară, 2 martie, la Pro TV. Un antreprenor a produs surpriza emisiunii, după ce a refuzat ofertele primite de la Lei. Reacția acestora a fost memorabilă. „Succesul te orbește”, au comentat aceștia.

In primul sezon al show-ului „Imperiul Leilor”, Cosmin Răileanu i-a șocat pe investori cu planul său de afaceri și cu suma de care avea nevoie pentru dezvoltarea businessului său: 780.000 de euro. În ediția de miercuri, 2 martie, a emisiunii de la Pro TV, surpriza a fost și mai mare.

Citeste mai mult

03.03.2022 protv.ro

„Cosmin Răileanu s-a întors la Imperiul Leilor pentru o investiție și mai mare”

În sezonul 1 al emisiunii, Cosmin Răileanu i-a șocat pe investori cu planul său de afaceri și cu suma de care avea nevoie pentru dezvoltarea businessului său: 780.000 de euro. Acum, surpriza a fost și mai mare.

În 2020, Cosmin a fost refuzat de investitori, care au cam ironizat cifrele prezentate de el în emisiune. Nu s-a dat bătut și a continuat de unul singur. În cei doi ani a reușit să-și crească afacerea, poate ceva mai lent decât ar fi reușit cu o infuzie de capital considerabilă.

Acum a revenit să ceară 2,5 milioane de euro pentru firma lui, care propune investiții într-un depozit virtual de materiale din construcții, de unde oamenii pot cumpăra direct din fabrică, fără intermediari. Pentru asta e gata să ofere 10% din acțiuni.

Citeste mai mult

25.02.2022 prahovabusiness.ro

„Top 5 materiale de construcții la început de sezon”

Într-o lume în care totul se scumpește de la o zi la alta, materialele de construcții nu fac excepție de la regulă. Ce-i drept, acestea au furat startul, primele scumpiri din categoria de față s-au înregistrat la finalul anului 2020. Analiștii estimează noi creșteri de prețuri și în 2022 având în vedere că bugetele și bilanțurile dezvoltatorilor imobiliari și constructorilor au fost date peste cap în 2021.

Producătorii afirmă că se confruntă cu prețuri mai mari la achiziția materiilor prime, iar aceste creșteri se vor reflecta în prețul final de la raft. Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro prezintă scumpirile în felul următor:

 • metal – fier beton – profile metalice – 60%;
 • zidărie – 30%;
 • tală – 70%;
 • gips carton – 10%;
 • adezivi – 10-15%;
Citeste mai mult

14.02.2022 a7tv.ro

„Secretele unui business de succes: oamenii sau banii?”

Ce contează mai mult într-o companie: oamenii sau banii? Acesta este unul dintre subiectele de conflict care există în foarte multe firme și care îi determină pe angajați și angajatori să devină dușmani.

Cosmin Răileanu, fondatorul unui business inovator în România, http://www.videmieftin.ro,  vine cu soluția salvatoare pentru această problemă, în cadrul emisiunii Business la Superlativ cu Flori Stoian.

De multe ori timpul este egal cu oamenii sau este egal cu banii. Fiecare dintre noi are o meserie și 24 de ore, în care ne facem treaba, în care trebuie să trăim, în care trebuie să facem și lucruri pentru noi și bineînțeles să ne mai și odihnim, să dormim.

În tot acest timp ne folosim de servicii, unii de la ceilalți și orice ne lungește acest timp de a folosi servicii de la ceilalți mai mult decât este necesar, însemnă ineficiență și pierdere.

Citeste mai mult

14.02.2022 exclusivnews.ro

„Cele mai bune porți si garduri în 2022”

Gardul reprezintă o parte estetică importantă din imaginea de ansamblu a unei case. Rolul său este să delimiteze în mod elegant curtea de spațiul public și să ne ofere intimitate. Gardurile nu se aleg la întâmplare, ele trebuie să răspundă optim nevoilor de cost, montaj, întreținere și estetică. Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro  îți face recomandări importante cum alegi garduri, porți și împrejmuiri pentru casa ta.

De la clasic la modern

Știm deja că piața materialelor de construcții se află într-o continuă evoluție, iar când vine vorba despre garduri și împrejmuiri pentru curți și grădini nu fac excepție de la regulă. Dacă în urmă cu foarte mult timp majoritatea gardurilor erau făcute din scânduri de lemn, tendințele actuale au adus în prim plan concepte noi și moderne.

Citeste mai mult

07.02.2022 businessphilosophy.ro

„Cum alegi un depozit de materiale reducând costurile? Aflăm de la Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro”

Construirea unei case reprezintă un vis împlinit, responsabilitate, planificare și determinare. O casă dă sens și stabilitate vieții unui om: Îl ”așează la casa lui”, cum spun românii. Un vis care, după un 2021 cu prețuri crescătoare la materiale de construcții, ridică multe provocări celor care țin la bugetul și timpul lor.

În 2022, ”casa” are noi valențe de prioritate. Odată cu noua realitate apărută după lockdown-ul din primăvara anului 2020, construirea unei case la curte  a devenit o nevoie. Casa și curtea proprie consolidează sentimentul de siguranță, iar tendința este ca din ce în ce mai mulți români să părăsească marile aglomerări urbane și să construiască în zone liniștite.

Citeste mai mult

31.01.2022 sansanews.ro

„Povestea merge mai departe. Cum vrea un antreprenor buzoian să-și globalizeze afacerea”

Un tânăr antreprenor din Râmnicu Sărat a reușit să dea o adevărată lovitură pe piața vânzărilor de materiale de construcții și să pună bazele unei afaceri de milioane de euro.

Cosmin Răileanu are o afacere unică în România, pe care își propune să o extindă măcar pe jumătate de Mapamond, dacă nu în toată lumea. Începutul a fost greu. A pornit de la zero, dar a reușit ca în câțiva ani să facă din afacerea sa un adevărat brand. Este vorba despre cunoscutul site vindem-ieftin.ro, cu ajutorul căruia Cosmin Răileanu a reușit să vândă mult fără să producă nimic.

Citeste mai mult

18.01.2022 agerpres.ro

„5 sfaturi pentru a construi hale metalice ieftine cu panouri sandwich”

Afacerile sunt entități dinamice, iar pentru o  evoluție rapidă au nevoie de cele mai bune soluții pentru a construi rapid și cât mai ieftin. Astfel, panourile sandwich sunt o alternativă modernă la materiale de construcții convenționale pentru ridicarea unei case sau a unei hale metalice.

Acestea reprezintă o „revoluție” pe piața materialelor de construcții prin reducerea considerabilă a timpului de execuție, dar și a costurilor pentru dezvoltarea de construcții industriale, comerciale, agricole (silozuri) sau rezidențiale. Aceasta pentru că, în ultima perioadă, inclusiv cererea de case din panouri sandwich  este în creștere.

Citeste mai mult

17.01.2022 constructiismart.ro

„Cum să construiești mai ieftin în 2022”

Construcția unei case este un vis în care oamenii investesc bani, timp și energie. Din acest punct de vedere este vital ca banii să fie gestionați în mod eficient, iar raportul preț calitate să fie real. Când omul pornește în această aventură își dorește să aibă ca tovarăși un proiectant meticulos, un constructor serios și furnizori corecți care să le livreze materiale de construcții de calitate și la preț bun.

Citeste mai mult

15.01.2022 wowbiz.ro

„Revanșa unui tânăr antreprenor care a fost desființat de milionarii din emisiunea ”Imperiul Leilor”! De la ”ești doar o căpușă” la 10 milioane de euro pe an!”

Cosmin Răileanu, un om de afaceri din Râmnicu Sărat, a fost refuzat categoric de jurații show-ului de la emisiunea ”Imperiul Leilor”, însă și-a luat revanșa dedicându-le un clip în care amintește de acel moment. În urmă cu 2 ani, Cosmin Răileanu a avut parte de o experiență nu tocmai plăcută la show-ul TV ”Imperiul Leilor”. Jurașii i-au aruncat cuvinte grele precum ”căpușă”, a fost întrebat dacă a venit doar să-și facă reclamă sau dacă vrea să-și bată joc de afaceriștii aflați în roluri de ”lei”. Astăzi, Răileanu are peste 10.000 de clienți și o cifră de afaceri de 10 milioane de euro.

Citeste mai mult

22.11.2021 newmoney.ro

„Povestea antreprenorului din Rămnicu Sărat care în plină pandemie a dus la zece milioane de euro cifra de afaceri a unei companii care vinde ieftin”

„Cosmin Răileanu are experiență în vânzări încă de când era în liceu. Mai târziu a intrat în antreprenoriat și a dus în plină pandemie la zece milioane de euro cifra de afaceri a unei companii care vinde ieftin.

În februarie 2020, Cosmin Răileanu (39 de ani) se pre­zenta la emisiunea „Imperiul Leilor“, produsă de Pro TV, pentru a obține o finanțare de 780.000 de euro în schimbul unui pachet de 10% din afacerea sa, Vindem-Ieftin.ro.”

Citeste mai mult

18.11.2021 ziarulnews.ro

„Cum a reusit o firmă din Râmnicu Sărat să ajute clienții din România să economisească 40 de milioane de euro”

,,Motivul pentru care atata lume este multumita de serviciile noastre, consta in faptul ca noi nu suntem niciodata multumiti.” ONLINE, LA TIMP!
In plina criza, un concept unic in Romania creste cu 75%

CONCEPT UNIC IN ROMANIA
2021 = 10 milioane de euro?
DA!
Casa de Comenzi Vindem-Ieftin a ajuns la 10 MILIOANE de euro in 2021 si 50.000 de clienti. DE CE? Pentru ca ne ajutam clientii sa economiseasca timp si bani. Continua drumul catre 100 MILIOANE de euro”

Citeste mai mult

18.06.2021 zf.ro

„Preţurile materialelor de construcţii au crescut, în medie, cu 40% în ultimele luni. Ziarul Financiar a imaginat un scenariu în care a adunat zece tipuri de materiale de construcţii care intră în ridicarea unei case şi a analizat dinamica preţurilor din acest an”

„Vreau casă şi vreau să ştiu cu cât au crescut preţurile materialelor de construcţii. Jucătorii din domeniu: „Am pierdut şirul scumpirilor, situaţia a scăpat de sub control.“ 

BCA mai scump cu 10%, vopsele şi cărămidă mai scumpe cu 20%, termo­izo­laţii şi acoperişuri mai scumpe cu 60%, lemn de trei ori mai scump. Aşa s-a con­torizat, în ultimele câteva luni, evoluţia preţurilor la materialele de construcţii necesare pentru con­stru­irea unei case. În final, preţul pe metrul pătrat construit s-a majorat, în medie, cu 20%, chiar 25% în unele cazuri.”

Citeste mai mult

15.06.2021 portalmanagement.ro

Cosmin Raileanu – Vindem-Ieftin.ro: ,,Nu am asteptat niciodata momentul potrivit, pentru ca ACUM este mai important decat orice mi-ar putea oferi secunda viitoare.”

„Cosmin Raileanu este omul din spatele Vindem-Ieftin.ro, un concept nou in Romania, care schimba cursul comertului traditional de materiale de constructii, intr-o vanzare consultativa, moderna si rapida. Vindem-Ieftin.ro a luat nastere in urma construirii temeliei unei case si vine in sprijinul celor ce isi doresc sa isi ridice o casa cu preturi mici, termene si mai mici, consultanta permanenta in alegerea celor mai bune materiale.”

Citeste mai mult

12.05.2021 risco.ro

„Un concept unic in România crește cu 75% în anul catastrofal 2020!”

„În plina criza, un concept unic in România crește cu 75%

Cum poate o mica afacere din Ramnicu Sarat sa concureze marile retele de bricolaj? Printr-un concept unic in tara: casa de comenzi online pentru materiale de constructii, care ofera cumparatorilor preturi cu pana la 10-15% mai mici decat in hipermarketuri si depozite de profil. Lansata in 2014, Vindem-Ieftin.ro s-a dovedit nu doar o afacere viabila, dar s-a dezvoltat vertiginos chiar si in timpul crizei, inregistrand in 2020 o crestere a vanzarilor de 75%.”

Citeste mai mult

05.08.2021 revistapatronatului.ro

„A fost odată, demult, în Râmnicu Sărat, pe Strada Victoriei, la numărul 24, o companie înființată de Costică R. Ionescu & Iosef Goldenstein, declarată ca mare depozit cu mașini de cusut, biciclete, pathefoane, arme de vânătoare, revolvere […] ce anunța “MARI ÎNLESNIRI DE PLATĂ” și își făcea reclamă cu sloganul “Vindem mult fiindcă vindem ieftin, Vindem ieftin fiindcă vindem mult”.

Citeste mai mult

01.03.2020 revista-patronatelor.ro

„Imperiul Aroganților” sau ce n-au înțeles „Leii” din afacerea Vindem-Ieftin.ro

„Mă uit foarte rar la emisiunile economice TV și aproape deloc (doar din pură întâmplare) la cele tip entertainment sau reality show. Cum nu știam în ce categorie s-ar încadra „Imperiul Leilor”, nici pe asta n-am remarcat-o în mod special, cu toată agresivitatea promovărilor ei. Numai că, joia trecută, s-a nimerit în studiourile Pro TV o afacere pe care o cunosc de mai mulți ani, contrazicându-mi așteptarea că ar fi vreo făcătură cu actori, cum sunt mai toate „reality”-urile din peisajul producțiilor autohtone…”

Citeste mai mult

14.10.2020 catincavlad.ro

,,Mutarea noastra de la apartament la casa!

„Planul de acasă nu se potrivește cu cel din târg”. Asta mi-am spus când am ajuns în București, ca studentă, pentru că mi-am dat seama că nu mă voi întoarce în orașul meu natal după absolvire. Căminul facultății nu m-a deranjat prea mult, deși condițiile erau departe de a fi decente.Probabil vârsta și-a spus cuvântul, pentru că atunci când ești tânăr toleranța față de lipsa confortului este mult mai mare..…”

Citeste mai mult

14.03.2020 catalinapopa.com

,,Casa de vacanta nu e stres, cu Vindem-Ieftin e succes!

„Nu există cheltuieli ascunse, căci marfa nu stă în depozite și nu se deplasează dintr-un spațiu în altul, acestea fiind costuri pe care clientul le plătește la magazinele obișnuite. Reușești să faci o economie de 10-15% la achiziții căci Vindem-Ieftin, în calitate de revânzători au parte de prețuri mai bune de la producător decât ai avea tu, considerat client final.….”

Citeste mai mult

17.03.2020 bibelou.wordpress.com

,,Casa ca un OM!

„În primul rând, ne doream materiale de calitate. Nu mai spun cât am căutat până am găsit un magazin care vinde materiale premium. Pentru că o casă nu e pentru totdeauna, e adevărat, însă e pentru totdeauna noastră. Indiferent cât călătorim, indiferent câte culturi vedem și ne inspiră, câte hoteluri vom schimba de-a lungul vieții, ea rămâne o constantă. Ne întoarcem întotdeauna acasă. Până la adânci bătrâneți.….”

Citeste mai mult

11.03.2020 cughilimele.ro

,,Casa de vacanta oriunde vrei cu Vindem-Ieftin.ro!

„Așa am aflat că nu ar trebui să mai fugim de la un depozit de materiale de construcții la altul, să nu mai facem liste și ședințe de familie, care sigur se termină cu nervi întinși la maximum. Avem nevoie doar de internet. Intrăm pe site-ul vindem-ieftin.ro, completăm un necesar de materiale, un consultant ne poate ajuta în funcție de proiect și ne propune mai multe soluții. Noi o alegem pe cea mai potrivită. Și gata! .….”

Citeste mai mult

18.03.2020 capsulacuidei.home.blog

,,Cum arata Casa visurilor mele!

„Cu siguranță voi folosi materiale de la Vindem-ieftin.ro deoarece îmi doresc, în primul rând, siguranța. Vreau să fiu sigură că ceea ce comand va ajunge la mine și că îmi pot construi casa așa cum mi-am imaginat. În al doilea rând, îi prefer pentru oferta variată de materiale de construcții. Pe un singur site am găsit gresie, piatră decorativă, pavaj, tencuială decorativă, ferestre, lambriu lemn și multe altelel.….”

Citeste mai mult

11.03.2020 7Iasi.ro

Cosmin Răileanu (vindem-ieftin.ro): „Clientul ajunge să plătească cu 10-15% mai puțin decât în depozitele de materiale de construcții clasice!”

Cine a construit sau a renovat un imobil, fie că este vorba de o persoană fizică sau de o firmă, știe câtă bătaie de cap presupune procurarea materialelor de construcții. De cele mai multe ori mergem pe mâna constructorului sau….”

Citeste mai mult

05.03.2020 comunicatedepresa.ro

Vindem-Ieftin.ro si Mesterache.ro au lansat un Parteneriat dedicat clientilor ce sunt in cautarea materialelor de constructii si mesterilor priceputi!

Doua platforme ONLINE isi unesc serviciile pentru clientii ce sunt in cautare de materiale de constructii si mesteri priceputi pentru Proiectele lor! Vezi cum functioneaza…

Citeste mai mult

01.03.2020 revista-patronatelor.ro

 ,,Imperiul Arogantilor” sau ce n-au inteles ,,Leii” din afacerea Vindem-Ieftin!

„Pe scurt, această afacere este una dintre cele mai periculoase pentru retailul clasic cu materiale de construcții, întrucât taie toate verigile inutile de distribuție de la fabrică la șantier, livrând produsele la prețuri cu cel puțin 15% mai mici și excluzând, astfel…

Citeste mai mult

25.02.2020 opiniabuzau.ro

Un buzoian la ,,Arena Leilor” de la ProTv!

„Cosmin Răileanu, un tânăr antreprenor din judeţul Buzău, este hotărât să dezvăluie planul de afacere din spatele conceptului Vindem-Ieftin.ro ­des­pre vânzarea materialelor de construcţii în mediul online, în faţa juriului din cadrul emisiunii „Imperiul Leilor” de la ProTV.

Citeste mai mult

20.12.2019 business24.ro

Semne bune anul are: Cum sa construiesti durabil si ieftin in 2020

„Ca la fiecare final de an, este vremea bilantului, dar si a rezolutiilor pentru anul ce urmeaza. Si cum tot omul aspira sa construiasca o casa sau macar s-o renoveze, pregatim deja terenul pentru alegerea materialelor de constructii optime – etapa esentiala pentru un edificiu durabil si confortabil, fie ca vorbim despre locuinte sau spatii de birouri.

Citeste mai mult

30.11.2019 romanialibera.ro

Cum sa alegi cele mai avantajoase materiale de constructii, indiferent de sezon

„S-au dus renovarile de primăvară-vară, a trecut și toamna, deja ne pregătim pentru finalul de an și ne facem planuri pentru 2020″. Așa că, dacă vreți să faceți iarna car și vara sanie, iată ce va recomandă specialiștii pentru a profita de materiale premium la prețuri super-avantajoase!

Citeste mai mult

27.11.2019 revista-patronatelor.ro

Recomandari I Materialele de constructii se scumpesc si cu 50% de la producator la cumparator. Casa de Comenzi Vindem-Ieftin ne arata cum sa evitam speculatiile. 

„Casa de Comenzi Vindem-Ieftin (www.vindem-ieftin.ro), specializată în consultanța de achiziții pentru materiale de construcții, a sesizat că și în această piață complicată fenomenul scumpirilor pe lanțurile de livrare este prezent, chiar mai accentuat decât la alte produse, cum sunt cele alimentare. “

Citeste mai mult

5.08.2019 money.ro

Bani versus timp. Cum sa le castigi pe ambele cand construiesti sau renovezi

„Ne-am obisnuit deja cu ideea ca ori ai bani, ori ai timp. Ca nu le poti avea pe toate ca orice mic castig trebuie sa vina cu un pret (mare). Iar cand vorbim despre constructii ori renovari, situatia deja pare  un soi de Infern al lui Dante in care, noi muritorii de rand, lasam orice speranta la intrare. La intrarea in magazinele de bricolaj, adica.”

Citeste mai mult

5.08.2019 adevarul.ro

Adevărul despre piaţa materialelor de construcţii. Ce nu vor magazinele de bricolaj să ştiţi

„A venit toamna, acoperă-mi inima cu ceva…“ Ştim că sună poetic, dar, când vine vorba despre sezonul rece, ne cam trece romantismul şi ne apucă… reumatismul. Numai mâine nu e noiembrie, vine iarna şi ne prinde nepregătiţi, aşa că nu e rost de amânări. Să trecem la treabă!

Citeste mai mult

5.08.2019 gandul.info

Nu risca renovând sau construind cu materiale proaste!

Suntem încă in plin sezon cald, aşa că putem profita de vremea bună pentru a ne îmbunătăţi locuinţa şi curtea. Iată ce lucrări vă recomandă specialiştii să aveţi în vedere pentru a vă asigura confortul şi siguranţa care îşi vor pune amprenta asupra traiului zilnic inclusiv (sau mai ales) la iarnă.

Citeste mai mult

20.06.2019 zf.ro

Materiale de constructii prin casa de comenzi online: moft sau necesitate?

Acum cateva zeci de ani, bunicul isi zidea singur casa, ajutat doar de familie si vecini. De atunci, constructiile nu doar ca s-au modernizat, ci s-au si simplificat – atat pentru executanti, cat si pentru beneficiari. Astazi nici macar nu mai este nevoie sa cautam materialele de constructii in magazine, fiindca exista casa de comenzi online: pur si simplu, din cateva clickuri comandam tot ce ne trebuie si primim materialele direct acasa.

Citeste mai mult

16.02.2019 a1.ro

Concept unic in Romania: materiale de constructii online pe comanda, un pericol pentru depozitele clasice si hypermarketuri

Se pare că mediul de afaceri din România este unul prosper, ideile innovative prind contur din ce în ce mai mult. Nu putem decât să ne bucurăm și să ne mândrim cu astfel de antreprenori și să felicităm acest broker online de materiale de construcții și echipa sa pentru soluțiile care le oferă și pentru grijiile de care ne scutesc. Cu siguranță depozitele și hipermarketurile de profil au un inamic puternic!

Citeste mai mult

05.02.2019 revista-patronatelor.ro

Concept Surpriza totala pe piata materialelor de constructii! Un concept unic in Romania reduce masiv costurile de pe santiere

Un grup de întreprinzători și specialiști în materiale de construcții a pus la punct o platformă care spre surpriza întregii piețe de profil ține partea cumpărătorului,nu a intermediarilor/distribuitorilor de articole necesare pe șantierele unde se ridică locuințe.

„Vindem Ieftin” este un concept unic prin care cumpărătorul e consiliat pas cu pas în construcția casei, astfel încât acesta să plătească pe cât posibil mai puțin pentru materiale și, astfel, să salveze cel puțin 10% din devizul construcției.

Citeste mai mult

14.08.2018 Romania libera

Vindem-Ieftin.ro, singurul retailer din online care premiaza recenziile video ale clientilor!

Vom continua sa vindem-ieftin.ro

Vom continua sa vindem materiale de constructii de orice tip si pentru oricine ne solicita din tara ca sa rezulte o economie de 10-15% / necesar / proiect de constructie.

Vom continua sa rasplatim efortul de a filma momentul descarcarii marfii din masina noastra cu 100 RON pentru orice comanda, indiferent de valoarea ei.

Citeste mai mult

Compara o oferta pe care o ai deja cu oferta noastra!

Transport Oriunde in Romania

Vreau oferta!

25.03.2018 Arena Construct

Incredibil! Un concept unic ce revolutioneaza comertul cu materiale de constructii online!

Cand cumperi materiale de constructii poti economisi sume importante, in ciuda tendintei de cresterea preturilor, daca folosesti noul sistem de vanzare online din domeniul materialelor de constructii – www.vindem-ieftin.ro

Citeste mai mult

10.03.2018 blog.super-blog

Proba 5. Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro – un concept unic pe piata materialelor de constructii

Vindem-ieftin.ro este un concept unic în România: fără stocuri, fără manipulări de marfă și cu transport direct de la producător. “Ieftin” nu înseamnă însă produse slabe calitativ, ci, din contră, produse de calitate cu adaos mic, întrucât nu există cheltuieli asociate, cum se întâmplă în cazul magazinelor obișnuite.

Tratând fiecare client în funcție de ce vrea să cumpere, scurtăm drumul de la producător / importator / distribuitor la clientul final, marfa ajungând direct la tine sau pe șantierul tău. Astfel, sunt excluse costurile de depozitare, manipulare și încă un transport, care s-ar regăsi tot în prețul produsului, la depozitele clasice.

Citeste mai mult

11.03.2018 scaun-cristina.blogspot

Casa visurilor mele 

Uneori as vrea sa ma rup cu totul de lumea asta tumultoasa. Sa am o casa nu neaparat mare, doar mica si cocheta, dar undeva izolata in mijlocul naturii, in care sa ma refugiez si sa imi pot duce viata asa cum simt si cum mi-ar prinde bine. Dar cum acest lucru nu se poate, e buna si o casa in mijlocul orasului, oarecum aproape de servici si de locatii comerciale.
Banii? La inceput pot fi o problema. Dar in timp se pot gasi surse de “finantare”: dupa mai multi ani de munca, se pot acumula bani din economii, din dobanzi la economii, din surse suplimentare de venituri, din tranzacti de tot felul… Chiar daca nu sunt adepta imprumuturilor, se gasesc totusi bani ce pot fi investiti cu cap si cu intelepciune.

Citeste mai mult

11.03.2018 djladykassandra.wordpress

Casa cu radio … 

Salut ! Va spuneam in articolele precedente ca visul meu e sa deschid un post de radio si ca as vrea sa pun acest radio intr-o casa  !Zilele trecute citeam ceva despre fonduri europene nerambursabile.La o cautare pe dl. Google am gasit ca acele fonduri sunt limitate. Ele sunt o varianta ca visul meu sa devina realitate fara rate la banca !

Citeste mai mult

11.03.2018 tudorbutiurev.blogspot

Casa de vis cu Vindem-Ieftin

În articolul trecut, îți povesteam despre visul meu de a avea o casă și despre demersurile făcute împreună cu o echipă profesionistă de arhitecți proiectanți. Astăzi am să îți povestesc despre procurarea materialelor necesare construcției împreună cu Casa de comenzi Vindem-Ieftin. 

Citeste mai mult

12.03.2018 mamicieblog.wordpress

Construiesti ? Renovezi ? Exista solutii !

Doar cine a fost pus in fata situatiei de a construi o casa, poate intelege cat de dificil este sa alegi oamenii si materialele potrivite unei constructii! Cand si bugetul e limitat si nu foarte generos, lucrurile se complica si mai mult.Inca de la inceput, de cand ai planurile casei de vis in mana, te intrebi cine si cum va reusi sa o faca, astfel incat sa nu dai faliment.

Citeste mai mult

12.03.2018 danacodori.blogspot

Concept unic – construieste ieftin si de calitate 

Acum câțiva ani vream musai, musai să stau la curte. Mă săturasem de viața de oraş cu toate ale ei considerând că la sat o fi mai linişte. Şi uite aşa, cu nişte bănuți economisiți am dorit să construim o casă.

Citeste mai mult

14.03.2018 terapiionline

Cum sa proiectati , sa contractati si sa va construiti propria casa

Pentru a avea cea mai bună casă posibilă, mai întâi faceți un pas înapoi de la case și construcția de case în general – și reluați câteva concepte de bază legate de ce poate și ar trebui să conțină o casă.

Citeste mai mult

14.03.2018 berbececristian.wordpress

Cris B. si TCCC3P

Dupa ce Cris B. s-a trezit din visul episodului trecut, Poseidon i-a hărăzit drumul spre Elixirul Vieţii Fericite, cu busola indicând Nisipurile de Aur, Bulgaria. Dar când deja trecuse de staţiunea 2 Mai, prin binoclul lui zărise în depărtare piraţii murăturilor.

Citeste mai mult

De ce sa iti cumperi mai scump acoperisul?

Economiseste chiar si 1500Lei/ Sistem Complet

Vreau oferta!

13.03.2018 almonacalatoreste

Cum sa construiesti o casa fara sa faci o criza de nervi 

De când mă știu am locuit la bloc. Fac parte din generația de asfalt și beton armat. În copilărie, mă uitam cruciș la colegii care se întorceau din vacanța mare petrecută la țară, la bunici, în curte, pe luncă, prin căpițele de fân sau la gârlă. Eu mergeam la bunici cu autobuzul, câteva stații, apoi până în casă luam liftul. Tot la bloc.

Citeste mai mult

13.03.2018 cluc24comicehaioase.blogspot

Ieftin … ieftin … dincolo era mai ieftin !

Gata, nu mai am pace! De când am achiziționat un teren și am început să căutăm materiale pentru construcția locuinței, ne-am înmulțit în familie, alături de noi fiind stressul și agitația.

Deoarece costurile pot fi ridicate, ne-am hotărât să facem un tur pe la magazinele de bricolaj și de construcții din oraș.

Citeste mai mult

15.03.2018 jurnalcochet

Cum iti poti cumpara materiale de constructii ieftine

Tot timpul i-am considerat curajoași pe cei își construiesc o casă.

Să dedici atât de mult timp din timpul tău apoi să stai și să analizezi fiecare detaliu în parte să știi exact ce fel de casă vrei cu câte camere și cum să fie ferestrele, ce fel de amenajări exterioare sau amenajări interioare vrei, mi se pare o muncă incredibilă.

Citeste mai mult

13.03.2018 transmiteri.wordpress

Nu tu “Fuga de la un depozit la altul sa gasesti cel mai bun pret”

Stau la bloc, pe balconul apartamentului de la etajul trei și privesc cum se termină iarna. Plouă fin și des și un fum gros de frunze arse se ridica greoi din spatele casei din față. În dreapta, o macara, în stânga un câmp cu ciori.Privesc fumul cum urcă sus, sus de tot, și apoi dispare. Nici urmă de fum.

Citeste mai mult

15.03.2018 rayuela-rayuela.blogspot

Nu am timp decat pentru profesionisti 

În sfârșit, visul meu de a-mi construi de la zero propria casă, așa cum mi-o doresc, s-a împlinit. Deoarece am sprijin în brațele prietenilor și familiei mele, marea problemă o reprezintă achiziționarea materialelor de construcție.

Citeste mai mult

15.03.2018 imiplace123.blogspot

Casa mare facem cu munca sustinuta si materiale #Vindem-ieftin

– Uite, tata, acolea vine casa noua facuta, langa ailalta, vii aici uite-asa frumos sapi putin si torni fundatie ca lumea si acoperi pe urma pe structura bucatariei de vara pe care am facut-o cand erati voi mici si eu in putere si te duci fain-frumos asa cu plafonturnat si urci cu suprafata de 2 camere, plus baie, sau bucatarie si la etaj.

Citeste mai mult

16.03.2018 theodoraistrati

Casa visurilor noastre cu produse ieftine si de calitate

Iti povesteam acum ceva timp ca am inceput sa ne construim o casuta. Totusi, casa noastra de vis parea sa ramana… un vis, din pacate.

Citeste mai mult

17.03.2018 anaulmanu

Costuri mici pentru casa ta

Dacă aș alege să povestesc astăzi despre ultimul lucru învățat și care să fie foarte folositor, aș povesti despre ei.

Citeste mai mult

10.03.2018 mirunasipoezie

Portofel fericitg si cumparaturi fara bataie de cap si da, vorbesc despre materiale de constructii… ieftine!

Eu m-am apucat de reamenajat prin dormitor şi după o zi în care am mutat, am sortat, am şters şi am lustruit, am picat ruptă de oboseală în pat.

Citeste mai mult

15.03.2018 comentatoramator

Constructii si … Constructie

I love shopping! În traducere liberă, în cazul meu, asta ar însemna cam aşa: îmi place să arunc banii pe fereastră cumpărând chestii absolut nefolositoare. Bine, nu mereu, hai să nu generalizez, de exemplu mă chinui de vreo două luni să-mi cumpăr o cană din care să-mi beau cafeaua (da, cană, nu ceaşcă).

Citeste mai mult

15.03.2018 beatrixcozma.blogspot

Temelia , temelie sa fie !

Vara anului 2015, suntem fericiții posesori ai unui proiect de casă nouă.
– Care este pasul următor, întreb eu plină de speranță că Revelionul ne prinde în casă nouă.
– Poi trebuie să mergem să vedem cam cât costă tot ce ne dorim,
Citeste mai mult

15.03.2018 desteapta.wordpress

Sunt unii care vand materiale de constructii mai ieftin decat la depozite

-Nu există așa ceva, e păcăleală.

-Sunt contrafăcute.

-Sunt furate.

Aceasta este o conversație de pe un grup dedicat meseriașilor din România.

Citeste mai mult

Ai deja o alta oferta?

Verifica pretul si la noi inainte sa comanzi! 

Vreau oferta!

15.03.2018 blogdezambit.wordpress

Alege cele mai bune materiale ca sa iti poti construi visul asa cum iti doresti 

 Azi sunt fericită. Îmi pun o linguriță de miere în ceaiul de tei, amestec încet și las gândurile să combine trecutul, prezentul și viitorul într-o stare de bine.

Citeste mai mult

15.03.2018  ordinesaudezordine

Interviu cu doamna “Mesterescu”

– Bună ziua dragilor, astăzi vă prezentăm rezultatele muncii unei femei remarcabile. Noi am botezat-o “Doamna Meşterescu”. Bună ziua doamnă, vă rog să vă prezentaţi pentru telespectatorii noştrii.

Citeste mai mult

15.03.2018 ariciublog.wordpress

Incepe construirea !

Hei pui de oameni !

Daca tot v-am spus despre casa pe care mi-am facut-o, haidesti sa va descriu si experienta meacu cei de la Vindem-ieftin.ro.

Citeste mai mult

13.03.2018 andreiulnostru.blogspot

Gata casa , veniti la petrecere ?!

Toti prietenii mei isi aduc aminte ca acum doi ani, fix pe vremea asta, eram in cautarea unui apartament. Ca, dupa niste luni bune de cautari, l-am si gasit. Happy-happy, joy-joy! Ei, dar dupa ce l-am gasit…m-a apucat renovarea!!!Dar din aceaa drastica, de la zero, cu refacut instalatie electrica, sanitara, daramat pereti, mutat pereti..tot tacamul!

Citeste mai mult

16.03.2018 cosmacpan-ogradaluicosmacpan.blogspot

Casa de comenzi Vindem-ieftin.ro – un concept unic pe piata materialelor de constructii

 Nimic nu este ieftin pe lumea asta! Așa sună o axiomă păstrată și transmisă din generație în generație. Se pare că viața, mereu schimbătoare și în schimbare aduce muntele la tine și culmea e că îl aduce și ieftin. Chiar discutam cu Relu și îl întrebam ce mai face, ce mai zice și câte-n lună și în stele.

Citeste mai mult

16.03.2018 tanaramamica06.wordpress

Casa de comenzi – un concept unic

Vreau sa va impartasesc cea mai mare realizare de pana acum , pe care eu am avut-o, aceasta este casa visurilor mele.Dupa foarte multe eforturi ca sa o construiesc asa cum am dorit si dupa toata hartiile si documentele necesare pentru realizarea ei , acum a venit timpul pentru a putea sa o pun la punct cu toate celalelalte detalii ,

Citeste mai mult

13.03.2018 bibliotecibihorene.bogspot

Solutii eficiente 

De ani de zile mă uit la curtea din spatele casei și încerc să găsesc un mod de a rezolva problema spinoasă a amenajării acesteia. Cei doi câini pe care ii avem ,  s-au facut stăpâni absoluți pe fiecare  coltișor de curte. Alte vietăți sau plante nu au drept de existență, in spațiul în care ei sunt stăpâni.

Citeste mai mult

16.03.2018 we-fall-in-love-with-books.blogspot

Casa de vis cu Vindem-ieftin.ro

Ce te faci când vrei să îți construiești un cămin, dar habar nu ai de unde să pornești cu procurarea celor necesare? Nu știi ce presupune realizarea unei case și ce materiale trebuie exact cumpărate, care sunt mai bune? Ce aspecte trebuie luate în vedere? Faci ce am făcut și eu.

Citeste mai mult

16.03.2018 uniquebymm

Dupa ce am construit, a venit si vremea renovarii

După visul de a construi o casă la marginea mării/oceanului, a venit rândul să renovez ce am. Pe bune! Dar să încep, cum altfel, decât cu începutul? Sper să vă regăsiți în cel puțin una dintre ipostazele prin care trecem  atunci când ne propunem să construim sau renovăm o locuință.

Citeste mai mult

Cumpara-ti acoperisul cu livrare direct din fabrica!

Debitare pe dimensiuni fara pierderi!

Vreau oferta!

16.03.2018 casutaoliviei

Vindem-ieftin , cumparam-inteligent !

Episodul 1: În care astrele se aliniază în casa construcțiilor

O, bărbații!

Aceste ființe unice și mereu imprevizibile!

Nu știu alții cum sunt, dar iubitul meu e plin de surprize.

Citeste mai mult

16.03.2018 beautycontrol

Cand “Mesterii” Devin Profesionisti

După ce mi-am rupt șalele douăzeci de ani în afară, am strâns, în sfârșit, destui bani pentru a  construi casa visurilor mele (a se citi ”visurilor nevesti-mii”). Întrucât nu aveam nici un fel de experiență în domeniul acesta, am ajuns, ca tot omul, să fac un tur al depozitelor.

Citeste mai mult

16.03.2018 capturi-urbane

Care este legatura dintre inovatie , discount si constructii ?

Toată copilăria mi-am petrecut-o la țară, într-o casă construită de la la 0 de către bunicii mei. Nu cunoșteam procesul dar le știam prea bine sentimentul de mândrie când vorbeau despre asta. Mândria asta nu avea nicio urmă de vanitate. Sau de superioritate.

Citeste mai mult

16.03.2018 beautycontrol

Cand “Mesterii” Devin Profesionisti

După ce mi-am rupt șalele douăzeci de ani în afară, am strâns, în sfârșit, destui bani pentru a  construi casa visurilor mele (a se citi ”visurilor nevesti-mii”). Întrucât nu aveam nici un fel de experiență în domeniul acesta, am ajuns, ca tot omul, să fac un tur al depozitelor.

Citeste mai mult

16.03.2018 dincolo-de-nori

De ce n-ai cumpara ieftin ? 

Chiar așa? De ce n-ai cumpăra ieftin? O mulțime de oameni se străduiesc să facă asta, reușind mai mult sau mai puțin. Oamenii bogați devin și mai bogați, procedând astfel. Personal, consider că banii pe care-i câștig mă costă foarte mult și de aceea nu-mi permit să-i cheltui în vânt. Chiar dacă aș avea noroc și aș câștiga la loto  sau aș primi o moștenire, tot aș fi grijuliu cu banii mei.

Citeste mai mult

16.03.2018 missyver.wordpress

Despre case si femei , ca-ntre baieti ! 

− Cu mine vorbiti?

− Sigur ca da! Sunt necajit la o bere! Nu poti sa te apropii si matale sa vorbim? Asa, ca intre necajiti!

− Sunteti necajit?

− Da! Si vrea casa! Auzi! Pe cand voiam sa o fac cucoana la bloc! Cu gaz, curatenie, parchet laminat, fotolii albastre, bancuta in fata blocului, frumos-frumusel, gradina (cam mica, ce-i drept) unde sa-si arunce cateva lalele!

Citeste mai mult

16.03.2018 vavaly

Casa de comenzi pentru materiale de constructii. 

Dimineață la radio am auzit următoarea statistică: 90% dintre români sunt proprietari. Nu se specifica dacă era vorba despre apartamente sau case pe pământ, dacă erau construite de la zero sau renovate. Ideea este că noi, românii, suntem puternic ancorați în obiceiul de a avea o proprietate, de a avea ceva al nostru, de a fi legați de glie și de țară.

Citeste mai mult

16.03.2018 jurnaluldeiubire.co.uk

Cu viteza luminii spre succes – Impreuna construim

Hai, Mary si asa ne grabim sa prindem feribotul spre Franta, ti-am spus, doar, sa te pregatesti din timp.

–          Stii ca avem de parcurs atata drum pana acasa, si nu e de colo 2000 si ceva de kilometrii.

–          Iarta-ma, Alvin, imediat vin, doar sa ma pudrez putin si termin, promit.

Citeste mai mult

16.03.2018 florinacordos

O casa de vis , un singur partener pentru necesarul meu de materiale !

Românii se află pe primul loc în Europa ca fiind proprietari de spații locative. Nu contează dacă trebuie să facă un împrumut la bancă sau să-ți agonisească o viață întreagă leu cu leu, dar conform Eurostar 95,6% dintre români dețin propria lor locuință.

Citeste mai mult

Daca vrei un consultant dedicat specializat tehnic

Lasa o cerere! Te va contacta in cel mai scurt timp

Vreau oferta!

16.03.2018 ocartenescrisa.wordpress

Toate din acelasi loc , toate la-ndemana

Îmi tot auzeam telefonul vibrând, dar nici în ruptul capului, nu-mi aminteam unde l-am pus. După niște săpături și acrobații în încercarea să evit niște mașinuțe, așezate strategic de niște mânuțe dibace, îl găsesc în cele din urmă.

Citeste mai mult

16.03.2018 spicuiri

Cumpar ieftin de tot ! Mi se spune “Angebot”…

Aș putea să mă declar o bună cumpărătoare. Pe-aici, prin zonă, mi se spune „Angebot” (reducere, în germană). Nu-mi scapă vreunul! Eu cumpăr ieftin! De unde? De la cei care vând ieftin, nu?

Citeste mai mult

16.03.2018 madmoisellesarcastique

Avantajele de a construi cu Casa de Comenzi Vindem-ieftin.ro

– Dragul meu, m-am gândit…Oh, nu! Cele mai groaznice cuvinte pe care le pot auzi într-o dimineață atât de frumoasă! Draga mea, nu vreau să știu la ce te-ai gândit, că asta sună a bani mulți cheltuiți!

Citeste mai mult

16.03.2018 sandradeaconu

Timpul nu se cumpara de la depozit 

Mami, eu vreau să îmi sparg pușculița și să îmi iau ceva frumos.
– Strângi de mult timp acei bani. Te-ai gândit ce vrei să îți iei?
– Nu, dar găsesc eu. Dacă îi țin acolo, nu mă ajuta cu nimic.

Citeste mai mult

16.03.2018 familiahaihui

Amintiri din viitor

Parcă ieri erau la școală, învățau tabla înmulțirii și împărțirii. Parcă ieri se fâstâceau în prezența fetelor și nu mai acceptau să fie pupați în public. Parcă ieri îmi bubuia sufletul așteptând rezultatele de la bacalaureat.Cum a trecut așa de repede timpul? Când s-au transformat băieții mei în bărbați?

Citeste mai mult

16.03.2018 teenerete

Cum e sa fii … unic. Povestea vindem-ieftin.ro

Azi, seria de articole „Cum e sa fii…”, are un invitat nou. Știu că până acum am povestit despre meserii, cariere și oameni care au reușit în domeniile lor de activitate, oferindu-vă inspirație și idei.

Citeste mai mult

16.03.2018 cristinadinmoinesti.wordpress

Casa noua din materiale ieftine si de calitate

Aşa cum v-am povestit deja aici, sunt pe punctul de a mă aşeza la casa mea. M-am săturat să stau la bloc şi să îngrijesc grădina şi animalele pe FarmVille, visând la ziua în care realitatea va lua locul lumii virtuale.

Citeste mai mult

16.03.2018 minunat.eu

In stoc furnizor. Constructia unei case.

Voi porni de la un exemplu de care ne-am lovit cu totii, caci nu cred sa existe persoane de pe internetul asta care sa nu-si fi comandat electronice ori electrocasnice de pe net. Dupa cum deja stiti, la disponibilitate majoritatea magazinelor folosesc 3 denumiri: In stoc, In stoc furnizor, indisponibil.

Citeste mai mult

12.03.2018 elizaland

Pun pariu ca vindem-ieftin.ro

De fiecare dată când un membru al echipei vindem-ieftin.ro se prezintă la furnizor, pentru a negocia prețurile pentru un nou client, e zarvă mare în depozit.

Citeste mai mult

Ai un proiect mai mare?

O sa primesti cele mai mici preturi negociate!

Vreau oferta!

12.03.2018 dorinadanila

Povestea celor trei purcelusi repovestita

A fost odată ca niciodată, că dacă n-ar fi nu s-ar povesti. Au fost odată trei purceluși care s-au cam săturat să locuiască cu părinții, așa că au plecat în lume să-și facă un rost în viață.

Citeste mai mult

16.03.2018 decanu

O solutie pentru achizitia de materiale de constructii

Visurile, atunci când sunt alimentate cu speranță și gândire pozitivă, devin realitate! Totusi, așa cum spunea Colin Powell,

A dream doesn’t become reality through magic; it takes sweat, determination and hard work.

Citeste mai mult

16.03.2018 portiadecitit

Scump, dom’le, scump ! Dincolo era mai Vindem-ieftin.ro !

Îmi vine să mă dau cu capul de pereți, doar că am o problemă! NU am pereți! N-am nici uși, nici ferestre, nici acoperiș. Am o casă pe hârtie.

Citeste mai mult

16.03.2018 ionpozitivblog.wordpress

Ce zici de un concept unic, cu materiale de constructii la pret mic ?

„Mi-am făcut proiect de casă!”, spui cu mare bucurie.
Acum, tot ce mai contează e calitate să fie:
Că vorbim de manoperă sau materiale construcții,
Îți dorești perfecțiunea execuției.

Citeste mai mult

16.03.2018 copilarim

V. Foisorul. Incep lucrarile de renovare .

Cu-cu-ri-guuuuu!!!!
Tresar. Ochii mă dor de la albul luminos al colii virtuale goale, ce așteaptă un roi de semne negre, să-i ocupe spațiul, materializând gânduri în scris, așternându-le prizoniere în rânduri ordonate, ca în vitrina unei grădini zoologice ultramoderne, ce dă vizitatorilor impresia unui false libertăți.

Citeste mai mult

16.03.2018 dianaantesofi

Orice economie este importanta pentru familia ta ! Alege conceptul unic in Romania Vindem-ieftin.ro

Și iată că, în sfârșit, visul nostru era pe cale de se îndeplini. Proiectul nostru de casă avea toate aprobările necesare, iar constructorul pe care îl angajasem ne spusese că este una dintre cele mai frumoase case pe care o ridicase.

Citeste mai mult

16.03.2018 almanahe.wordpress

Iubirea tine pana dai cu ea de zid

Care-s cele două cuvinte magice care fac ca oamenii să se învârtă într-un picior sau să ţopăie de fericire? Exact: vindem ieftin! Ce, te gândeai la altele?

Citeste mai mult

16.03.2018 gigiel.wordpress

Contemplatia

Îl găsise stând cu ochii fixaţi spre gardul de lângă cârciumă.– Ce faci Nea Marine?
– Ete, contemplu!

Citeste mai mult

16.03.2018 toamnamea

O casa de la zero

 Nu-i ușor să construiești o casă de la zero.  De fapt, nimic nu-i ușor, dar o lucrare de asemenea anvergură necesită mult mai mult efort, atât fizic, intelectual, cât și financiar.

Citeste mai mult

Economiseste 10-15% per necesarul de materiale (min. 5 produse diferite)

Comanda Online! Livrare direct de la Producator

Vreau oferta!

16.03.2018 elydy.wordpress

Casa de Comenzi Vindem-ieftin.ro …. un nou concept

În viaţă există anumite momente în care simţi nevoia să faci o schimbare, astfel că împreună cu familia mea, am decis că ar fi momentul potrivit să ne mutăm de la apartament la casă.

Citeste mai mult

16.03.2018 miculaiciuc-carmenita

De unde cumparam materiale de constructii ? 

  Intr-un articol destul de recent va povesteam pasii pe care i-am facut pentru a putea construi cea de-a doua casa, de la tot ce inseamna obtinerea avizelor de construire la realizarea proiectului, azi as vrea sa va dau cateva detalii legate de materialele de constructie.

Citeste mai mult

16.03.2018 aproapedeprieteni

Constructia casei. Sfaturi pentru un cost mai mic

 Întotdeauna am crezut că un plan inteligent de rambursare a unui împrumut bancar te poate ajuta să faci economii importante. Asta în timp ce, de vreo doi ani m-am tot gândit ce anume să aleg dintre un credit ipotecar și programul Prima Casă.

Citeste mai mult

16.03.2018 uncoltdesuflet

Vindem-ieftin.ro – materiale de constructii pentru case trainice

Casa nu este doar spațiul care te adăpostește, locul în care te întorci după o zi obositoare pentru a te lăsa cuprins de un somn profund și odihnitor, casa este cuibușorul momentelor unice alături de cei dragi,

Citeste mai mult

16.03.2018 voichitabondor

Timpul inseamna bani si libertate

După articolul în care vă povesteam despre viitoarea mea căsuță de vacanță am avut parte de diverse reacții din partea cititorilor blogului meu.

Citeste mai mult

16.03.2018 necunoscuta1

Casa de comenzi, un concept smart

Toți ne dorim ca visele noastre să se îndeplinească și este un sentiment frumos atunci când se îndeplinesc.

Citeste mai mult

16.03.2018 mamainfiecarezi

Respecta-ti casa inca de la prima caramida pusa la temelia ei!

Stau cu autorizatia de constructie in mana, ma uit la proiectul si la poza celei care va deveni intr-o zi Casa NOASTRA.
A fost un drum lung, dar in sfarsit putem sa ne apucam de construit. Uraaa !!!
Citeste mai mult

16.03.2018 mandachisme.com

Cum poti sa ai casuta visata cu mai putini bani? 

Să-ți povestesc ceva, dacă ai urmărit clipul de mai sus. Știi că m-am apucat de construit o casă. Nu, nu una fictivă, una pe bune. Da, sunt blogger și câteodată imaginația o mai ia razna, da de data asta e cât se poate de real.

Citeste mai mult

16.03.2018 lessassys.blogspot.ro

Casa dulce casa!

E firesc să ne dorim o casă, un cuibușor numai al nostru, acel loc mult visat pe care să îl putem numi acasă!

Citeste mai mult

Scurtam lantul de la Producator la clientul final

Transport Oriunde in Romania direct de la Producator! 

Vreau oferta!

16.03.2018 paradisulflorilor

Vindem-ieftin.ro Site-ul tau cu materiale de constructii 

Cum m-am hotarat sa imi repar casa batraneasca de la tara, am cautat prima data o echipa de meseriasi, pentru a evalua starea imobilului, ce modificari se pot face si nu in ultimul rand pentru a vedea materialele necesare reparatiei.

Citeste mai mult

16.03.2018 luizapotecablog

Solutia tuturor problemelor unei case

Fiecare am fost întrebați cândva ceva de genul dacă ai putea locui oriunde, unde ai sta? Ei bine, nu știu de voi dar în cazul meu răspunsul varia constant.

Citeste mai mult

16.03.2018 hoinariprinviata

Drumul pana la casa ta e scurt, cu Vindem-ieftin.ro

În familie, se discuta de mult de construcția unei case. Primul incovenient au fost finanțele, care de multe ori pot fi o problemă, dar acum au rezolvat problema banilor.

Citeste mai mult

16.03.2018 donatelotestos

Vindem-ieftin.ro, solutia avantajoasa in achizitionarea materialelor de constructie.

Când ne gândim să construim o casă în mintea noastră totul este simplu, însă demersurile și toate căutările sunt o continuă nebuloasă.

Citeste mai mult

16.03.2018 romaniaseo

Cum am realizat o casă cu aspect perfect, cu ajutorul unui expert (în materiale de construcții)!

Visam casa aia în care lumina se strecura jucăuș printre perdele. Casa aceea în care aroma de cafea fină se împletea cu mirosul de liliac trezit de roua dimineții. Casa aceea, în care te trezești și iesi pe verandă ca să saluți natura.

Citeste mai mult

16.03.2018 notiteleionelei

Vindem-ieftin.ro – Cel mai tare concept de pe piata materialelor de constructie

Doar ce obținusem proiectul de construcție, luasem avizele, autorizațiile, mai pe scurt toate actele și credeam că partea grea luase sfârșit.

Citeste mai mult

16.03.2018 aproapemasini

Cum sa construiesti o casa in mod eficient?

Cu toții ne dorim să avem propria noastră casă. Să putem spune într-o zi că am reușit, că toată munca noastră culminează cu propria noastră oază de liniște.

Citeste mai mult

16.03.2018 aremamaoferita

Cand soarta si-a amintit de visul nostru

– Maria, draga mea, adu-mi un pix, te rog!

– De ce? Vine repede întrebarea copilului de 3 ani si 9 luni.

– Pentru că a început extragerea Loto şi trebuie să bifez numerele.

Citeste mai mult

16.03.2018 oanaroman

Cand te frigi cu ciorba, sufli si-n iaurt

Daca la renovarea casei vechi, am apelat la meseriasi inchiriati cu ziua si ‘formati‘ in meserie pe santier in tari straine, daca tot am bani acum de casa noua, zic sa fiu mai cu bagare de seama.

Citeste mai mult

Ai o oferta? Crezi ca este cea mai buna?

Compara ofertele! Verifica preturile si la noi!

Vreau oferta!

16.03.2018 raineritza

In sfarsit acasa

Toata viata mi-am dorit sa am casa mea. Mi-am imaginat de zeci de ori cum as vrea sa arate, atat in interior cat si in exterior, si mi-am dorit de asemenea sa o construiesc de la zero, eventual sa si particip, sa pun o plinta ceva, macar atat.

Citeste mai mult

16.03.2018 inimiparfumateblog

Pas cu pas spre casa de vis

   In clipa in care eu si sotul meu ne-am hotarat sa ne ridicam casa noastra, nu ne asteptam sa fie dificil. De fapt in imaginatia noastra totul era roz si totul se cladea imediat. Insa problemele au aparut cand am inceput sa umblam prin magazinele de constructie.

Citeste mai mult

16.03.2018 bibelou

Ne apucam de casa

Despre peripețiile cu casa dărăpănată a bunică-mii am mai povestit. Acum, proiectul a fost dus la bun sfârșit și casa a fost demolată, dar partea cea mai grea abia acum urma: construirea unei noi căsuțe.

Citeste mai mult

16.03.2018 aleksuta-alexa-justme

Ajutorul vine de la Vindem-ieftin.ro

Visez la casa mea încă din copilărie. Totul a început cu schițele pentru o casă mică din copac și au culminat cu schițele și asezarea camerelor pentru casa mea de atunci”când voi fi mare”.

Citeste mai mult

16.03.2018 unaaltacucostica

Meseriasi vs profesionisti. de unde sa-ti iei sfaturile si materialele de constructii

Și cu cimentul și cu balastrul și cărămizile și fierul beton și lemnul și aia și cealaltă…pfff. Și ăsta-mi cere o avere…

Citeste mai mult

16.03.2018 ganduri-opinii

Adrian si materialele de constructii

 După cum știți din articolul trecut, Adrian a avut mici dubii cu privire la proiectarea locuinței sale, dar cu ajutorul prietenului său, a reușit să ducă totul la bun sfârșit.
Citeste mai mult

16.03.2018 blogurie

Ajutorul vine de la Vindem-ieftin.ro

Visez la casa mea încă din copilărie. Totul a început cu schițele pentru o casă mică din copac și au culminat cu schițele și asezarea camerelor pentru casa mea de atunci”când voi fi mare”.

Citeste mai mult

16.03.2018 sienweb

Click, click si comanda ajunge la tine – Casa de comenzi Vindem-ieftin.ro

 Cu mult timp in urma
Stai pierduta la o cafea si iti arunci ochii prin apartament. Simti ca te sufoci. Unde sa le mai pui? Camera copilului (care de fapt e si dormitorul) e ticsita de maimutoi,
Citeste mai mult

16.03.2018 andreeatalks

Casa mult visata cu buget mic

Astăzi însă a venit momentul să realizez alte lucruri mărețe, ca să am visuri îndrăznețe, vorba citatului de mai sus.

Citeste mai mult

NU merge pe recomandari!

Verifica oferta si LA NOI!

Vreau oferta!

16.03.2018 pemuchiedecutit

Casa de/din poveste

Cum în ultimii ani nu am câștigat la loto, soluția finală să mă văd așezat la casa mea a fost să mă adresez unei bănci pentru obținerea unui credit consistent, care să mă ajute la construirea căsuței.

Citeste mai mult

16.03.2018 befreebezen

Ca sa poti sa realizezi lucruri marete, trebuie sa ai visuri indraznete

Astăzi însă a venit momentul să realizez alte lucruri mărețe, ca să am visuri îndrăznețe, vorba citatului de mai sus.

Citeste mai mult

16.03.2018 deverra

Cu banii aruncati pe fereastra, mai bine cumperi o fereastra

Dacă ești un tânăr din România și ai avut ”șansa” de a sta la internat în timpul liceului, la cămin, pe când erai student, printre borcane de zacuscă și conserve, sau în chirie, sigur a existat măcar un moment în care să te fi gândit serios la …

Citeste mai mult

18.03.2018 pentrusufletmintecorp

Vreau o casa in buget! Cine ma ajuta?

De 10 ani stau in camine si chirii, in apartamente vechi de peste 40 ani, care aveau nevoie o data la 3 luni de ceva reparatii, asa ca, de data asta, vreau sa am o casa pe care cel putin 20 de ani sa nu trebuiasca sa o repar. Solutia pare simpla …
Citeste mai mult

16.03.2018 ralustory

Intr-o casa simpla construita cu materiale de constructii ieftine, le povestesc nepotilor.

Într-o casă simplă cu materiale ieftine le povestesc nepoților cele mai amuzante experiențe din viața mea, așa cum face bunica mea, atunci când merg să o vizitez la țară.

Citeste mai mult

20.03.2018 iristhefairy

Proiectul Casa din povesti: Am scapat de grija materialelor de constructii

Acum 3 ani, am vrut sa-mi construiesc o casa. Poate va intrebati, oare de ce, nu e dragut apartamentul in care stau, de ce as vrea sa ma chinui cu construirea unei case?

Citeste mai mult

Comanda Online MAI IEFTIN decat in depozite si hipermarketuri!

Transport Oriunde in ROMANIA

Vreau oferta!

Totul despre Vindem-ieftin.ro, Interviu CEO Cosmin Raileanu

16.02.2018 a1.ro

Concept unic in România: materiale de construcții online pe comandă, un pericol pentru depozitele clasice si hypermarketuri!

Mulți  sunt cei care cunosc cine a inventat telefonul sau primul aparat de zbor, însă nu la fel de mulți sunt cei care cunosc cine sunt mințile care au ajutat la dezvoltarea lor.

Citeste mai mult

25.02.2018 comunicatedepresa.ro

Materiale de constructii online, fara stocuri, manipulari si pierderi. Mai ieftin decat in depozite clasice si hypermarketuri.

Sa zicem ca tu ai un job sau o afacere din care evident iti castigi banii. Hotarasti sa iti amenajezi sau sa construiesti o casa sau un sediu nou de firma, poate o hala de productie pentru afacerea ta.

Citeste mai mult

24.02.2018 http://www.ziare.com

Un nou sistem de Vanzare Online in domeniul Materialelor de Constructii prin care poti economisi sume importante, in ciuda tendintei de crestere a preturilor.

Te regasesti?Sa zicem ca tu ai un job sau o afacere din care evident iti castigi banii. Hotarasti sa iti amenajezi sau sa construiesti o casa sau un sediu nou de firma, poate o hala de

Citeste mai mult

20.11.2017 Mediafax.ro

Materialele de constructii la vanzare dupa reguli noi. Care sunt schimbarile normative

In ultimii ani, piata constructiilor din Romania a fost sever afectata de criza economica globala, care a reprezentat o adevarata provocare pentru producatorii de materiale de constructii.

Citeste mai mult

01.11.2017 Andreeadragomir.blogspot.ro

Cosmin Raileanu este omul rezultatelor

Ca și mine. Nu a trebuit sa discut cu el mai mult de trei minute ca să înțeleg asta. A creat și dezvoltat un business-unic în România – în care cuvintele de ordine sunt: încredere, seriozitate, implicare, ieftin, calitate.

Citeste mai mult

Vindem-Ieftin.ro la emisiunea Business Class

02 August 2017 Mediafax.ro

Se scumpesc materialele de constructii. Romanii reveniti din strainatate pentru vacanta de vara, maresc cererea.

Revenirea in tara, pentru vacanta estivala, a romanilor care muncesc in strainatate a marit cererea de materiale de constructii..

Citeste mai mult

30 Ianuarie 2017 Vindem-Ieftin.ro

Romanilor plecati din tara

Ne adresam tuturor romanilor plecati la munca in tari straine. De ce sa cumparati mai scump aceleasi produse din depozite? Stii cat pierzi?

Citeste mai mult

26 Martie 2017 Mediafax.ro

Constructexpo: Materialele si manopera se scumpesc..

Expozantii veniti in aceste zile la targul Constructexpo (Bucuresti, Romexpo) avertizeaza ca materialele de constructii s-au scumpit in medie cu 25-30%

Citeste mai mult

Cantitatea creste pretul scade!

Trimite necesarul si vei primi cele MAI MICI preturi negociate!

Vreau oferta!

04 Noiembrie 2016 Arenaconstruct.ro

Comisioane in constructii, tentatii sau etica?

Piaţa constructiilor este un sector important al oricarei economii. Romania nu face exceptie. Orice crestere economica si maturizare in business se reflecta in constructii.

Citeste mai mult

27 Septembrie 2016 Wall-street.ro

Materialele de constructii ieftine sau scumpe? Depinde de cine si de unde le cumpara

Constructiile sunt un domeniu de activitate unde se aloca importante sume de bani, fie ca vorbim de persoane fizice, societati comerciale sau institutii de stat.

Citeste mai mult

26 Ianuarie 2017 Ziare.com

Stiti cati bani pierdeti?

Campanie de constientizare pentru persoanele juridice, dar si pentru persoanele fizice. Fiti atenti! La 100.000 mii lei, pierdeti chiar si 15.000 lei..

Citeste mai mult

11 Aprilie 2016 Adevarul.ro

Cum se umfla pretul caselor de la 300 la 1.000 euro/mp

Constructorii cer intre 150 si 350 de euro/mp pentru ridicarea unei locuinte, dar pe piata imobiliara preturile caselor trec de 1.000 de euro/mp.
Citeste mai mult

15 Iunie 2015 Wall-street.ro

Materialele de constructii online – un nou jucator care schimba regulile

Intr-o piata online a materialelor de constructii unde competitia este acerba, un tanar antreprenor din Ramnicu Sarat, judetul Buzau reuseste, printr-o noua abordare..

Citeste mai mult

09 Februarie 2016 Wall-street.ro

Cum sa construiesti mai ieftin cu 15-20% mai ieftin

Construirea, amenajarea sau renovarea unei case presupune un efort financiar si timp pierdut..

Citeste mai mult

26 Ianuarie 2017 Arenaconstruct.ro

Stiti cati bani pierdeti?

Campanie de constientizare pentru persoanele juridice, dar si pentru persoanele fizice. Fiti atenti! La 100.000 mii lei, pierdeti chiar si 15.000 lei..

Citeste mai mult

25 Ianuarie 2017 Romanialibera.ro

Stiti cati bani pierdeti?

Campanie de constientizare pentru persoanele juridice, dar si pentru persoanele fizice. Fiti atenti! La 100.000 mii lei, pierdeti chiar si 15.000 lei..

Citeste mai mult

05 Aprilie 2017 Facebook.com

Care sunt cele mai importante resurse?

Fie ca vorbim despre afaceri sau viata personala, exista doua resurse care, daca lipsesc, nu putem sa ne dezvoltam: timpul si banii.

Citeste mai mult

Atentie la produsele aflate pe stoc in depozite

Pot fi de calitate inferioara. Verifica Oferta de pret! Produsele se livreaza cu certificate de conformitate 

Vreau oferta!

Vrei sa primesti cele

mai noi idei?

Aboneaza-te si la fiecare 10 zile primesti noutati! 

Prin trimitere esti de acord cu termenii si conditiille "GDPR"

Am fost prezenti la Imperiul Leilor!

Puteti vedea emisiunea mai jos!

Vindem-ieftin® – Marca Inregistrata

18 Octombrie 2018

Vindem-ieftin.ro® Casa de Comenzi devine Marca Inregistrata.

®Cei peste 15.000 de clienti din acesti 4 ani de activitate ne-au ajutat sa devenim mai buni in ceea ce facem.

Astfel vom continua in siguranta sa oferim servicii cu acelasi profesionalism.

Mutare in “Casa Noua”

15 August 2018

Ziua in care noile birouri au fost inaugurate a fost ziua in care am inteles ca niciun efort nu ramane nerasplatit. Dupa 4 ani in care am ne-am respectat conceptul Unic in Romania si am vandut materiale de constructii de orice tip mai ieftine cu 10-15% / necesar / proiect de constructie pentru oricine ne-a solicitat din tara a sosit momentul sa “culegem roadele”.

Multumim clientilor care au avut incredere in modul nostru de lucru si au impartasit cu noi si potentiali clienti experienta Vindem-ieftin.

Toate review-urile de la clienti ne-au ajutat sa ne demonstram seriozitatea, profesionalismul si devotamentul cu care activam.

Am reusit astfel sa ne dezvoltam ca personal, ca experienta, ca si broker.

Birouri Vindem Ieftin Casa de Comenzi
Birouri Vindem Ieftin Casa de Comenzi
Birouri Vindem Ieftin Casa de Comenzi
Birouri Vindem Ieftin Casa de Comenzi
Birouri Vindem Ieftin Casa de Comenzi
Birouri Vindem Ieftin Casa de Comenzi
Birouri Vindem Ieftin Casa de Comenzi
Birouri Vindem Ieftin Casa de Comenzi
Birouri Vindem Ieftin Casa de Comenzi

ConstructExpo 2017

23 martie 2017

A doua participare la ConstructExpo. Multumim tuturor participantilor, tuturor celor interesati de achizitionarea prin noi a materialelor de constructii necesare si clientilor ce au avut si au in continuare incredere in Conceptul nostru.

Multumim in aceeasi masura partenerilor ce ne-au sustinut si inca ne sustin activitatea si, de ce nu, si partenerilor ce vor alege sa ni se alature in viitoarele proiecte.

ConstructExpo 2016

07-10 Aprilie 2016

Echipa Vindem-Ieftin.ro multumeste tuturor participantilor si vizitatorilor pentru interesul acordat conceptului nostru unic, acela de a cumpara prin noi materiale de constructii mai ieftin cu transport gratuit oriunde in tara.

Am fost luati prin surprindere de numarul mare de solicitari venite din partea clientilor din toata tara si promitem sa fim un furnizor profesionist care-si respecta angajamentele facute.

Multumim de asemenea si partenerilor nostri care au avut placerea de a ne sustine in proiectele noastre.

Prezentare Caparol

25 Februarie 2016

Am avut placerea de a-i avea astazi pe reprezentatii tehnici de la Caparol pentru a ne initia in noile tendinte in ceea ce priveste ”Tehnicile decorative de interior”.

Multumim partenerilor nostri pentru prezentarea facuta, de asemenea tuturor mesterilor prezenti in numar numeros la prezentarea noastra.

Am invatat tehnici noi de aplicare a tencuielilor decorative, plansele realizate se vor regasi de astazi in showroom-ul nostru.

Stars Gala Viking Pruszynski

16 aprilie 2016

Am avut placerea de a participa la evenimentul Stars Gala, organizat de partenerii nostri Viking Pruszynski.

Ne simtim onorati ca am primit premiul “Cel mai bun debut”, dorim sa multumim organizatorilor pentru surpriza frumoasa pe care ne-au facut-o.

Promitem sa colaboram la fel de bine si in viitor!

Mai curat Ramnicu Sarat

“Între” două mări, acolo unde te aștepți să găsești natura ” guvernând ” tot ce ne înconjoară.
 
Acolo unde ” fugi” de acțiunea negativă a omului asupra mediului, începi să descoperi incântat si fermecat prospețimea naturii, mirosul vegetației nepoluate, puritatea vietăților care luptă instinctual pentru viață, și fără să vrei te “trezești” la realitate: noi, oamenii, suntem singurii care distrugem ceea ce natura ne-a oferit gratis, ne autodistrugem 😥 ! ( nu este o problemă locală, nu este una națională, este o problema globală care ” tine” de individ, educație, de lipsa respectului de sine, de inconstienta)”
………………..
 
Mai Curat Râmnicu Sărat” este astăzi un mesaj cunoscut de mulți semeni din comunitate, care cu consecvență și implicare continuă, va deveni și o realitate în viitor.”
 
” Haideți impreună să ne facem o viață mai frumoasă și mai sănătoasă în acest oraș!
Odată cu trecerea timpului avem pretenția că suntem mai deștepți și mai educați.
Să arătăm asta si să ne educăm copii cu aceste principii! “

Sponsorizare Ultra race romania 2021

O cursa de 250 km are o linie de sosire. Cursa unui copil autist nu se termina niciodata. Participarea la Ultra Race Romania ne-a oferit posibilitatea, dincolo de realizarea personala, de a contribui la cursa copiilor impreuna cu ei insisi, deoarece o parte din taxa de inscriere a fost destinata acestui scop specific.

Sponsorizare Istrita Escape 2019

Istrita Escape – Concurs de alergare pe teren natural

Ne bucurăm sa participam pentru al doilea an la rand la acest tip de concurs si sa îl sponsorizam in același timp. Mulțumim organizatorilor pentru oportunitate.

Sponsorizare Istrita Escape 2018

Istrita Escape – Concurs de alergare pe teren natural.

Sponsorizare Echipa de Fotbal

Plecand de la ideea de sustinere si promovare a miscarii in aer liber, am sponsorizat cu echipament sportiv o echipa condusa de aceleasi valori.

Sponsorizare Echipa Fotbal Casa de Comenzi Vindem Ieftin
Sponsorizare Echipa Fotbal Casa de Comenzi Vindem Ieftin
Sponsorizare Echipa Fotbal Casa de Comenzi Vindem Ieftin
Sponsorizare Echipa Fotbal Casa de Comenzi Vindem Ieftin
Sponsorizare Echipa Fotbal Casa de Comenzi Vindem Ieftin
Sponsorizare Echipa Fotbal Casa de Comenzi Vindem Ieftin

Pe 01.06.2019 devenim actionari la Bursa de Fericire.

“Pentru ca vrem sa transformam banii in speranta. Speranta la viata.”

Am participat cu incredere la actiunea de redare a sperantei la viata micutei Anastasia.