Responsabilitate sociala

Prieteni alaturi de tine

La Vindem-ieftin.ro, responsabilitatea socială corporativă este mai mult decât un slogan: este un angajament profund.

Măsurăm succesul nu doar în termeni financiari, dar și în impactul pozitiv pe care îl avem asupra vieților oamenilor și a mediului. Fiecare inițiativă, de la educație la conservarea mediului, contează pentru noi.

Echipa noastră nu stă deoparte, ci participă activ în aceste eforturi. Împreună, nu numai că facem afaceri, dar și contribuim la un viitor mai bun.

Ne implicăm în responsabilitatea socială corporativă pentru a întări afacerea și comunitatea în care operăm. Angajații sunt mai motivați atunci când văd că valorile lor se reflectă în acțiunile companiei, iar comunitățile prospere contribuie la o afacere mai puternică. Prin proiectele și parteneriatele noastre, îmbunătățim viețile celor din jur și consolidăm reputația noastră ca lideri responsabili. Credem că succesul adevărat se măsoară în echilibrul dintre profit și scop, performanță și pasiune. 

Scoala de vara 2022

La Vindem-ieftin.ro, Școala de Vară este o aventură a descoperirii pentru copiii cu vârste între 8 și 14 ani. Aici, ei sunt viitorii lideri, exploratori și inovatori. Oferim mai mult decât lecții; oferim un spațiu pentru visare, creativitate și autodepășire. 

Prin acest proiect, am redefinit educația intr-un orasel mic, precum Ramnicu-Sarat, ca fiind mai mult decât informație; este o transformare. Nu doar că îmbogățim cunoștințele acestor copii, dar le și oferim un mediu unde empatia și creativitatea sunt la fel de valoroase ca matematica și știința. În acest fel, contribuim la formarea nu doar a minților lor, ci și a inimilor.

Sustinem Asociația „Marius și prietenii”

Marius Simionică este un far de speranță într-o lume care are nevoie de eroi. Prin asociația sa, „Marius și prietenii”, construiește nu doar case, dar și un viitor plin de posibilități pentru cei mai puțin norocoși.

Ne-am alăturat acestei misiuni cu resurse materiale și cu inima, pentru că știm că adevărata schimbare începe cu acte de bunătate și compasiune. Într-o lume adesea divizată, Marius și echipa sa ne reamintesc că umanitatea nu are granițe și că fiecare gest contează în construirea unei lumi mai bune.

Autism 24h – Septembrie 2023

Cosmin Răileanu și echipa Carpii ne reamintesc că impactul pozitiv în comunitate este la fel de valoros ca succesul financiar. Prin participarea la maratonul pentru copiii cu autism, strâng fonduri, ridică spiritul și oferă speranță.

“Fiecare pas pe care îl fac este dedicat copiilor cu autism, familiilor lor și angajaților noștri, care fac parte din această mișcare de schimbare socială,” afirmă Cosmin. Acest act nu este doar filantropic, ci un pas concret către o lume în care acceptarea și grija sunt norma, nu excepția. Astfel, ne arată că în cursa umanității, fiecare pas contează și că linia de finish este doar începutul unei noi lumi, pline de speranță și oportunități pentru fiecare.

150 de kilometri pe E85

În noiembrie 2022, Cosmin Răileanu a alergat 150 de kilometri pe E85, supranumit “șoseaua morții,” pentru a atrage atenția asupra pericolelor rutiere. Acest act eroic este un apel la acțiune pentru întreaga comunitate, demonstrând că indiferența nu este o opțiune când vine vorba de siguranța umană, indiferența nu este o opțiune.

Mai Curat Râmnicu Sărat

Această inițiativă comunitară nu vizează doar curățenia orașului, dar și educarea generațiilor viitoare în spiritul respectului față de mediu. Într-un loc unde natura încă își păstrează frumusețea, această mișcare ne reamintește că viitorul începe cu noi și că avem puterea de a transforma Râmnicu Sărat într-un exemplu de sustenabilitate și respect față de natură.

Ultra Race Romania, august 2021

Desfășurată în colaborare cu Autism Voice, evenimentul a transformat fiecare kilometru alergat în ore de terapie pentru copiii autiști. Cosmin Răileanu, un antreprenor cu viziuni mari, a fost una dintre forțele motrice ale evenimentului.  “Sunt un om simplu, dar care a țintit sus. Totul este posibil când ai încredere în tine, umanitate și perseverență,” a spus el. În retrospectivă, această cursă a fost un exemplu strălucit de cum sportul și responsabilitatea socială pot fi îmbinate pentru a schimba vieți.

Ai un proiect? Intra in comunitatea noastra cu peste 100.000 de oameni care construiesc!

Beneficiaza de avantajele unei colaborari corecte, transparente si eficiente!

Trimite necesarul tau!