DOMENII DE UTILIZARE Tencuiala decorativa

Pentru finisarea, decorarea cladirilor noi si pentru renovarea cladirilor vechi. Rezista foarte bine la conditii climatice extreme si in medii poluate cu praf. Poate fi utilizata la finisarea sistemelor de izolatie termica si de asemenea ca strat final peste tencuiala de baza (ciment, var-ciment), tinci, beton sau peste tencuieli termoizolatoare netezite cu tinci. Recomandat pentru sistemul de izolatie termica cu polistiren grafitat weber.therm plus.

COMPOZITIE

Tencuiala decorativa pentru fatade, gata preparata, sub forma de pasta, pe baza de rasini siliconice, cu continut de materii prime naturale si pigmenti de calitate superioara. Strat final pentru sistemele de izolatii termice weber.therm. Disponibil in 3 granulatii: cu granule de rolare – R653 /cu granule medii – R853 /cu granule fine – R953.

CULORI

Culori: 248 (conform paletarului de culori)

De la 110 Lei/Galeata

 

 

 

 

RECOMANDARI

Lucrarile vor fi executate la o temperatura a aerului si a suportului de la +5oC pana la +30oC. Nu se aplica pe vant puternic, ploaie sau pe suprafete expuse direct razelor solare. Tencuiala proaspat aplicata trebuie protejata de razele solare, ploi, inghet sau alte intemperii pana la uscare. In conditii de umiditate ridicata si temperaturi scazute realizarea structurii necesita in prealabil o „driscuire de proba”. Dupa terminarea aplicarii, galeata se inchide ermetic pentru ca materialul ramas sa nu se intareasca. Uneltele folosite se spala cu apa imediat dupa utilizare.

Aici poti vedea un clip informativ despre aplicarea tencuielii decorative și multe alte clipuri interesante

Tencuiala Decorativa Mozaicata

De la 185 Lei/galeata

Tencuiala decorativa Acrilica Webber 

155.57 Lei/ Galeata + TVA 

Cere Oferta

Tencuiala decorativa siliconica Webber 

238.96 Lei/ Galeata + TVA

Cere Oferta

Tencuiala decorativa silicat Webber 

219.16 Lei/ Galeata + TVA

Cere Oferta

Tencuiala decorativa este recomandata pentru finisarea peretilor la exterior cat si la interior, la finisarea sistemelor termoizolatoare si de asemenea ca strat final peste tencuiala de baza.

 

Exemple Cladiri cu Tencuiala Decorativa Webber

bg_image
bg_image
bg_image

Grundul se utilizează pentru egalizarea absorbţiei de apă a suprafeţelor suport şi pentru obţinerea unor suprafeţe cu aderenţă ridicată înaintea aplicării tencuielilor decorative şi a vopselelor de faţadă. Creşte duritatea suprafeţelor suport şi îmbunătăţeşte rezistenţa masei de şpaclu, permiţând peretilor sa respire. Se aplică pe tencuieli de bază, pe tinci şi pe adezivi de armare în cazul sistemelor de izolaţie termică.

Tencuiala decorativa TopDry Webber 

292.68 Lei/ Galeata + TVA

Cere Oferta

Tencuiala decorativa Mozaik Webber 

185 Lei/ Galeata
+TVA

Cere Oferta

Grund Webber Galeata 20L 

212.12 Lei/ Galeata +TVA

Cere Oferta

Vopsea silicata exterior Webber 

466.66 Lei/ Galeata +TVA

Cere Oferta

Vopseaua silicata se foloseste pentru finisarea, decorarea clădirilor noi şi pentru renovarea clădirilor vechi. Recomandat pentru recolorarea faţadelor. Foarte rezistă în medii “grele”, recomandat pe faţade expuse la poluare, praf, în zone cu trafic intens. Rezistă la acţiunea apei şi are permeabilitate extrem de bună la vapori de apă. Poate fi utilizată pentru protejarea/colorarea tencuielilor decorative, la finisarea sistemelor de izolaţie termică şi de asemenea ca strat final peste tencuială de bază sau tencuieli termoizolatoare netezite cu tinci. Se poate aplica condiţionat şi pe alte suporturi cum ar fi gips-carton, tencuieli şi vopsele de var, tencuieli de ipsos, etc.

 

 

Exemple Cladiri cu Vopsea Siliconica Webber

bg_image
bg_image

Preturile pot diferi in + sau – in functie de cantitatea si zona de livrare!

Comanda online mai ieftin decat in depozite si hypermarket-uri!

Placi OSB Pret

bg_image

Placa OSB 6mm

36,30 Lei/Buc

bg_image

Placa OSB 8mm

39,75 Lei/Buc

bg_image

Placa OSB 10mm

45,60 Lei/Buc

bg_image

Placa OSB 12mm

52,80 Lei/Buc

bg_image

Placa OSB 15mm

67,80 Lei/Buc

bg_image

Placa OSB 18mm

87,95 Lei/Buc

bg_image

Placa OSB 22mm

97,10 Lei/Buc