6

Si tu ai patit-o?Altii au economisit chiar si 3000lei si au totusi un gard PREMIUM!

Si tu ai patit-o?

Altii au economisit chiar si 3000lei si au totusi un gard PREMIUM!

 

 

 

Si tu ai patit-o?

Altii au economisit chiar si 3000lei si au totusi un gard PREMIUM! Daca inca nu te-ai decis care este tipul de gard pe care il vei construi in jurul proprietatii tale, atunci aceasta optiune merita sa fie luata in considerare si te-ai oprit la fix sa citesti acest articol.

 

CE VEI AFLA IN CONTINUARE:

Ce este gardul din scandura WPC

– Care sunt beneficiile

– Cat te-ar costa estimativ

Ce este gardul din scandura WPC

Ai trecut pe una dintre strazile invecinate casei tale si tocmai ai vazut o frumusete de gard, dar nu stii prea multe detalii si nici nu indraznesti sa intrebi…

 

4 1 400x400 1

 

 

Daca ai aflat de acest material WPC, retine ca a fost inventat in Japonia in anul 1976, iar in componenta acestuia intra faina de lemn, deseuri de mase plastice, amestec stabilizat impotriva radiatiilor UV, a mucegaiurilor si insectelor.

Gardurile din scandura WPC sunt fabricate din lemn compozit sau lemn plastifiat.

 

De ce sa alegi gardul din scandura WPC?

 

2 300x400 1

Asteptarile pentru o calitate si durata in timp a unui  gard atunci cand il construiesti sunt variate si multe.

Clientii nostri incantati :

 

 

Gardurile confectionate din WPC rezista foarte bine in conditii de umiditate, radiatii UV, mucegaiuri, insecte si la variatii de temperatura.

 

Scandura – Lemnul compozit WPC are aspect natural de lemn, dar nu se fisurează, nu se așchiază, nu putrezește, este antiderapant (chiar și umed), hidrofob și prietenos cu mediul.

 

PLUSURI SI MINUSURI 764x400 1

 

Acesta surclasează lemnul natural în ce privește rezistenţa mecanică la îndoire, la umiditate, la radiații ultraviolete, la temperaturi joase sau ridicate, la mucegaiuri, la insecte.

 

Dar stai, nu ai citit inca alte beneficii si avantaje.

 

Asa ca, RETINE:

 

Scandura de gard WPC

-Nu emite gaze toxice

-Nu eliberează substanțe periculoase pentru mediu,

-Provine din materiale reciclate și este reciclabil 100% după folosire fiind un material prietenos cu mediul inconjurator intrucat nu elibereaza substante toxice in atmosfera sau substante periculoase pentru mediul inconjurator.Prin urmare, vorbim despre un produs ecologic.

 

ATENTIE!

1.Scândura de WPC este un material de finisare și nu poate fi folosit ca structură de rezistență.

  1. Sarcina maximă uniform distribuită la care scândurile rezistă este de 200 kg/mp, pentru o distanţă maximă de sprijin între șinele de susținere de 30 cm.
  2. Lățimea și grosimea profilelor nu pot fi modificate, iar lungimea standard la profile este de 4.000 mm sau 2.400 mm. Pentru unele dintre profile exista și lungimea standard de 3.000 mm.

La cerere, gardul WPC  poate sa fie ignifugat, crescand rezistenta la flacara de cateva ori fata de lemnul tratat.

Gardurile realizate din material compozit nu trebuiesc vopsite sau lacuite si au o durata de viata foarte crescuta. Daca totusi doresti sa schimbi culoarea gardului frecvent atunci, la cerere se poate trata special pentru a putea fi vopsit si lacuit.

Prin intermediul procedeelor de tratare finala, profilele WPC pot fi embosate cu diferite tipuri de furniruri sau slefuite pentru a se apropia cat mai mult de aspectul natural al lemnului natural.

 

 

1 400x400 1

 

STIAI CA ?

Nu conține carbonat de calciu!

 

În absenţa carbonatului de calciu tăierea și frezarea profilelor cu scule pentru lemn este deosebit de ușoară.

Aceste produse au durata medie de viată de 10 ani, cu excepția celor aditivate suplimentar.

 

5 400x400 1

 

IMPORTANT ! Investitia initiala se amortizeaza destul de repede si comparand cu numeroasele avantaje oferite se merita mai mult. In comparatie cu lemnul normal este superior din punct de vedere al calitatilor tehnice oferite.

 

EXEMPLU ( Costuri mai putine scutind manopera) 

DE CE? Pentru ca montajul unui gard WPC este atat de simplu de efectuat incat il poti face tu insuti.

 

CALCUL 764x400 1

 

 

Va sfatuim să cereți fișa tehnică a produsului și să verificați cu atenție durata și la ce anume se referă garanția (culoare, rezistență mecanică, rezistență la mucegai și insecte etc) pentru că rezistența la intemperii presupune analize de laborator care pot dura și 6 luni.

Daca esti convins de aceste numeroase beneficii ale gardului din scandura WPC, te sfatuim sa procedezi ca si clientul nostru care ne-a trimis fotografiile alaturate si acceseaza aici : : /?s=GARD+WPC&post_type=product , fa-ti o idee depre produse  si  apoi vei primi consultanta gratuita, un calcul de materiale pentru proiectul tau si estimarea unui pret pentru a avea gardul pe care ti l-ai dorit.

 

Suntem convinsi ca efectul obtinut va fi unul impactant, iar exteriorul curtii tale va suprinde placut printr-un aspect modern si ingrijit.

 

Ai o întrebare despre acest subiect?

Scrie-ne  aici : https://www.facebook.com/vindemieftinro

 

Speram ca informatiile v-au fost de real folos si va dorim spor in demararea noului proiect!

 

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret!

Solicita o oferta de pret

Block "block-footer-articole" not found