alina

Interviu cu un Depozit Virtual, despre succes – Alina Bragea

Interviu cu un Depozit Virtual, despre succes – Alina Bragea

Interviu cu un Depozit Virtual, despre succes – Alina Bragea

 

Alina este consultant Vindem-Ieftin.ro de un an și jumătate și performează în fiecare zi. Cum reușește? Nu-și tratează job-ul ca un job, ci ca pasiunea care-i aduce în față oameni și poveștile lor, ca oportunitatea de a spune că ea chiar lasă urme acolo pe unde trece.

La 32 de ani, Alina se poate numi, deja, un veteran al vânzărilor. Vânzări făcute cu simț de răspundere și respect față de cei care își doresc să construiască.

 

R: Cum ai ajuns consultant Vindem-Ieftin.ro?

Aina:  Am lucrat 13 ani în croitorie și mi-am dorit foarte mult să lucrez de acasă. Am avut noroc că acum am această oportunitate.

R: Cum ai descrie job-ul tău la Vindem-Ieftin.ro?

Alina: Îmi plac provocările zilnice, nicio zi nu seamană cu cealaltă, fiecare zi este altfel. Muncesc de acasă și sunt tot timpul conectată, dar găsesc echilibru între job și familie. Provocările vin din ambele direcții, dar nu am de ce să mă plâng. Cea mai fericită că muncesc de acasă este fiica mea cea mică, de 9 ani, care se simte foarte bine știind că sunt mereu aproape de ea.
R: De ce o femeie poate face în vânzări performanțe mai bune, în multe cazuri, chiar decât un bărbat? Care sunt punctele forte?

Alina: Femeile au mai multă rabdare cu potențialii clienti, găsim o soluție la orice, chiar și la o solicitare mică. Eu personal merg pe principiul – Informația corectă îți scade din cheltuieli! Spre exemplu, le recomand clienților, la tablă, să mai caute și în alte părți. Chiar azi am avut o situație cu o șindrila, nu am avut coamele și erau mai scumpe decât în magazin, i-am recomandat clientului să ia din magazin, iar prețul pentru șindrilă era mai bun la noi, iar în magazin era mai mare numai că noi nu mai aveam în stoc.

R: Cum construiești ofertele pentru clienți?

Alina: Cu atenție la nevoile lor. Înțeleg că e greu când construiești, vreau să ajut, nu să fiu o piedică suplimentară. Înainte să mă angajez la Vindem-Ieftin.ro am lucrat ca agent de vanzari pe teren și măsuram case, am prins experiență. De curând, o doamnă din Ialomița, la 80 km de mine, o doamnă în vârstă, nu găsea pe nimeni să-i măsoare acoperișul coaforului. Și m-am dus eu cu soțul, am măsurat, a achitat, i-am măsurat și sageac, doamna a fost foarte mulțumită, ne-a recomandat mai departe și ne-a mulțumit.  Era o casă cu 1000 de ape.
Cu doamna am rămas într-o legatură frumoasa, am fost după ceva timp să văd cum a ieșit.

 

R: Care a fost cea mai mare vânzare făcută?

Alina: Tabla cutată în Austria, tablă cutată 06 mat folie Dripstop 800mp. Clientul a achitat 10.000 euro. Așa de mulțumit a fost de felul în care am colaborat încât a revenit cu o nouă comandă de 35.000 lei. Și nu este singurul. Am clienți care revin în fiecare lună cu o comandă.