TS32

Este casa din panouri sandwich mai avantajoasă?

Este casa din panouri sandwich mai avantajoasă?

Deși multă lume nu este sigură dacă să opteze sau nu pentru această noua variantă de construcții, avantajele sunt atât de numeroase încât cu siguranță în curând va deveni un nou trend! Ce sunt panourile sandwich? Panourile sandwich sunt plăci stratificate alcătuite dintr-un miez ce poate fi spumă de polistiren extrudat, spumă poliuretanică dură sau vată de sticlă, cu fețe exterioare din plăci dure de PVC, tablă laminată, aluminiu sau placaj furniruit.

Deși, acestea nu par masive și trainice, asigură o remarcabilă izolație termică datorită materialelor calde din care sunt confecționate. Așadar, nu va mai fi nevoie de izolare suplimentară ca în cazul construcțiilor din cărămidă, iar suprafața utilă a casei se va optimiza din contul pereților subțiri.

Cum reduc panourile sandwich costurile?

Oferă hidroizolație, termoizolație, fonoizolație si îmbunătățesc aspectul când sunt înglobate în elementele structurale prefabricate gata de montare. În aceste case întotdeauna este luminos. Astfel în comparație cu locuințele din cărămidă, în acestea puteți instala geamuri de mărimi mai mici. O casă de acest tip se ridică în numai câteva luni, fără să apelați la specialiști de negăsit sau echipamente speciale. În plus, față de beton, vă puteți muta imediat în locuință, întrucât acestea ce sunt realizate din materiale ce nu au nevoie de timp pentru a se așeza.

Unde ți-ar plăcea să îți construiești o casă din panouri sandwich?

Mult succes!

P.S. Teza săptămânii este modul nostru de a vă transmite un scurt rezumat despre eficiența în construcții și evitarea neplăcerilor.

Până atunci… „Nu crede, dar cercetează!”

#Prieteni ce construiesc pe fiecare stradă din România… apoi din lumea întreagă.

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret!

Solicita o oferta de pret

Block "block-footer-articole" not found