articol diaspora map flag

Diaspora construiește la distanță. O firmă de materiale de construcții o susține local

Inflația și războiul din Ucraina au generat valuri de scumpiri, inclusiv pentru materialele de construcții. Oamenii trudesc din greu pentru bani, iar vremurile actuale i-au determinat să fie mai vigilenți în cheltuirea acestora. Cei mai mulți dintre românii care muncesc în afara țării aleg să-și construiască o casa în România. A-ți construi casa de la distanță poate fi un proces dificil și anevoios, mai ales dacă nu cunoști piața materialelor de construcții de la noi. 

A trimite bani rudelor, prietenilor sau chiar meseriașului este cea mai abordată metodă de oamenii din diaspora. Delegarea aduce și riscuri, deoarece persoana desemnată să se ocupe de achiziția materialelor nu va căuta cel mai bun preț, poate nu va alege materiale de calitate sau își va opri un mic comision alături de vânzător. 

Pe de altă parte, există oameni care vin personal în România în concediu pentru a-și cumpăra materialele necesare. Din lipsă de timp, se opresc în primul depozit, iar la final bugetul și proiectul construcției vor avea de suferit. Poate fi frustrant să stai mult timp departe de familie și cei dragi, iar în puținele zile libere pe care le ai să le petreci căutând materiale prin magazine și depozite. 

Achiziția materialelor de construcții online este o metodă mult mai sănătoasă și mai sigură decât delegarea unei persoane. Poți comanda online materialele indiferent de țara în care locuiești. Lasă specialiștii să te ajute, iar tu bucură-te de concediu și momente plăcute alături de familie, prieteni și cei dragi.

Cum ar fi să cumperi toate materialele din același loc?

De aceea noi am creat un model unic pentru clienții noștri, un concept unic în România și totodată, primul market network care funcționează pe vânzare consultativă. Vindem-ieftin.ro oferă toată gama de materiale de construcții: de la materiale pentru structură și fundație, învelitori și sisteme complete pentru acoperiș până la materiale pentru finisajele interioare și exterioare. Clienții au posibilitatea de a negocia prețurile alături de un consultant tehnic specializat care le va oferi sfaturi și informații prețioase. De ce să te întorci în România pentru achiziția materialelor? Online este mult mai simplu chiar și din afara granițelor.

Funcționăm ca o echipă de vânzări externalizată cu care producătorii și furnizorii își reduc din cheltuieli și beneficiază de:

  • 45 consultanți specializați ce le prezintă avantajele produselor;
  • campanii de marketing în comunitatea imensă de peste 200.000 clienți și potențiali clienți;
  • siguranța încasărilor prin modelul de business în care clientul plătește integral în avans;
  • video-uri de prezentare în social media pentru toți partenerii. 

articol diaspora 2

Pe cont propriu din orice colț al lumii

Nu ai nevoie de un broker, iar procesul de achiziție este mult mai simplu. Discuți cu un consultant tehnic specializat, primești sfaturi, negociezi prețurile în funcție de cantitate și zona de livrare, iar materialele vor ajunge la adresa indicată de tine. În plus, consultantul va fi alături de tine pe tot parcursul procesului de achiziție.

Colaborăm cu peste 300 de furnizori, iar site-ul nostru conține peste 7000 de produse. La noi găsiți mult mai multe produse la un loc decât într-un depozit clasic. În plus, nu avem un lanț de depozite sau hipermarketuri, iar acest lucru se traduce printr-o economie foarte mare și prețuri greu de egalat.

Criterii principale de care să ții cont atunci când construiești:

  1. Calitatea materialelor de construcții
  2. Prețul corect în comparație cu calitatea produselor
  3. Serviciul de livrare
  4. Consultanța de specialitate din partea vânzătorilor
  5. Prețul negociabil – atunci când cumperi o cantitate mai mare
  6. Cere minim 3 oferte din locuri diferite pentru a le compara înainte de a lua decizia de achiziție.

Deci, mai vrei să vii în concediu ca să-ți cumperi materialele?

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret!