sistem 3

DE CE UN SISTEM PLUVIAL DE CALITATE?

 

,, Primăvara a sosit, /vremea chiar s-a încălzit, /dar în primăvara-toamna asta ploaia nu a contenit,/ și fațada casei mi-a murdărit,/ mizeria s-a prelins ’’ și trebuie să … să îmi refac fațada casei!

Știu, nu doar eu am pățit asta, nu-i așa? Cred că și tu te-ai întâlnit cu situația aceasta! Sau poate că tu ai acordat mai mult timp construirii casei tale, a procurării materialelor de construcții și ai pus accent pe calitate!

Dar uite că la mine situația a fost invers. Buget redus, timp limitat și evident că, am ales calitatea cea mai slabă de pe piață.

Da, mi-am cumpărat un sistem pluvial la cel mai mic preț și uite că … există o vorbă care spune ,, puțin dai – puțin face’’ și azi o trăiesc pe pielea mea!

Ce Este un Sistem Pluvial?  

Dacă încă nu știi ce este un sistem pluvial, eu cu siguranță acum știu!

Înainte de a-mi construi propria casă, un vecin  mi-a recomandat o firmă de materiale de construcții online cu consultanță gratuită, la doar un telefon distanță.
Toate bune si frumoase până aici! Bineînteles eu mândru din fire, am refuzat! Eram și eu capabil să mă documentez cu privire la tot ceea ce îmi trebuie pentru acoperișul casei, fațada și toate celelalte materiale!

Dar iată că alergarea prin depozite, prețurile ridicate și diferite, oboseala și faptul că, meseriașii se grăbeau să treacă la pasul următor din proiectul casei și oarecum grăbeau lucrurile m-au copleșit,iar  banii s-au cheltuit aiurea și iată-mă cumpărând materiale de proastă calitate.

Așa a fost și cu sistemul meu pluvial de scurgere! Bani puțini, calitate zero!

Să revenim la ce este un Sistemul Pluvial: este un sistem de scurgere numit și sistem de evacuare controlată a apei de ploaie de pe acoperiș sau sistem de colectare și scurgere a apelor.
sistem 5 764x400 1

 

Ce ROL Are?

Are rolul de a prelua apa de pe acoperiș și a o direcționa către sistemul de canalizare.

 

Din Ce Este Fabricat?

Sistemul pluvial (IMPRO) este fabricat din oțel zincat la cald și protejat multistrat pe ambele fețe pentru o comportare perfectă în timp.

AVANTAJELE  Care Sunt?

Sistemul de îmbinare a elementelor este simplu, rapid și eficient, nu permite scurgerea apelor pluviale pe fațada clădirii sau infiltrarea în fundația și pereții casei, protejând întreaga construcție și asigurȃnd o durată de viață mai mare.

 

  • durabilitate: montat conform recomandărilor specialiștilor, ar trebui să aibă aceeași durată de viață ca și construcția pe care a fost montat, minimum 50 – 60 de ani;
  • fiabilitate: este conceput pentru a fi utilizat pentru orice tip de construcție sau formă a acoperișului;
  • gamă variată de culori;
  • etanșeitate perfectă: nu permite scurgerea apelor pluviale pe fațada clădirii sau infiltrarea în fundația și pereții casei;
  • montaj ușor: a fost conceput pentru un montaj rapid și usor, exact ca un joc de lego;
  • estetică deosebită: sistemul încadrează întregul acoperiș astfel acesta trebuie să pună în evidență frumusețea clădirii.

 

Dimensiunea (diametrul) jgheaburilor și burlanelor se alege în corelație cu suprafața acoperișului sau cu volumul de apă care trebuie colectat și evacuat.
Mai multe detalii găsești și pe:/categorie-produs/acoperisuri-si-izolatii/sisteme-pluviale/

sistem 2 764x400 1

Te întrebi ce am făcut mai departe?

Acum că m-am documentat și am înteles de ce calitatea face diferența l-am sunat pe vecinul meu care între timp s-a angajat la firma de care vă povesteam, aceasta numindu-se Vindem-ieftin.ro și chiar mi-a oferit consultanță gratuită.   

 Chiar mi-a recomandat multe dintre sistemele pluviale pe care le poți găsi la ei: Sistem pluvial NIAGARA, Sistem pluvial IMPRO, Sistem pluvial KROP, Sistem pluvial Blacko Trapez, Sistem pluvial Ruukki. Iar aici poți găsi sistemul pluvial care ți se potrivește: /?s=sistem+pluvial&post_type=product .

Zilele care urmează o să primesc prin livrare gratuită sistemul pluvial complet IMPRO (pe acesta l-am ales eu), iar de fațada casei mă ocup luna viitoare și ghici ce, tot de la ei, că ar fi culmea altfel! Doar sunt pățit!

NU face ca mine pierzându-ți vremea, energia și banii, ci contactează o echipă de consultanți profesionisți!

Cei de la Vindem-Ieftin sunt tari frate! Eu stresat,consultantul calm! Eu cu tonul agitat, mai că vorbeam cu prune în gură, domnul cu un glas domol și foarte plăcut! M-am calmat între timp! Zen-ul a fost transmis prin telefon!

E o zi ploioasă de primăvară-toamnă ( cum îmi place mie să spun) și mă pregătesc să merg la serviciu, dar nu înainte de a-mi bea cafeaua, privind din fotoliu liniștit cum șiroaiele de apă se preling prin burlan și aleargă spre primul canal colector.

Astăzi am mulți clienți de ajutat și multe sfaturi de oferit! Sunt împlinit și fac parte dintr-o echipă caldă și de succes!:)

V-ați prins?

 

Tu ce probleme legate de casa ta ai?

sistem 4 764x400 1

PS:  Ai văzut că fondatorul Casei de comenzi Vindem-Ieftin a lansat o nouă Emisiune? 

Eu de când cu problema cu sistemul pluvial nu ratez niciun episod!  

Experiența își spune cuvântul!

Am și notat sfaturile oferite și o să țin cont de ele!

 

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret!

Solicita o oferta de pret

Block "block-footer-articole" not found