Cum sa construim ieftin in 2016

A trecut si anul 2015! Pentru multi dintre noi a fost anul in care am inceput constructia casei, renovarea apartamentului sau pavarea gradinii. Ne-am lovit de multe ori in acest timp de intrebarea ‘De unde este mai avantajos sa cumpar?’. Desi toti ne dorim materiale de cea mai buna calitate, sigur ne-am lovit de preturile destul de piperate la anumite depozite de materiale de constructii. Acum pe piata sunt atat de multe variante pentru acelasi produs incat de multe ori suntem coplesiti si nu stim ce sa alegem. De multe ori nu facem cea mai buna alegere!

Pentru a nu face greseli pe care le-am regreta mai tarziu este de preferat sa ne informam cu atentie asupra tuturor materialelor necesare constructiei pe care dorim s-o realizam. Din ce in ce mai multe forumuri de materiale de constructii au inceput sa fie din ce in ce mai accesate pentru a afla informatii pertinente atat de la cumparatori cat si de la persoane avizate in domeniu.

Se pare ca anul 2016 este anul schimbarilor!

Nu amintim acum decat de schimbarea TVA-ului, ceea ce face ca majoritatea materialelor sa aiba un pret mai mic. Acest lucru este un mare dezavantaj pentru marile depozite care au stocuri, vor fi nevoiti sa vanda ori mai scump decat ceilalti jucatori ori sa vanda in pierdere.

Cum sa cumperi mai ieftin in 2016?

Online-Shopping’-Escalates-To-a-Brand-new-Level

N-o sa va zic nicio noutate sau o reteta minune prin care sa faceti acest lucru! Nu e nimic nou ca online este mult mai convenabil! Comanzi rapid si primesti marfa acasa. Gasesti oameni pregatiti care sa-ti raspunda la orice intrebare, la orice indoiala.

Interesant este faptul ca avand o cantitate mai mare de materiale de constructii poti avea discounturi semnificative daca le vei cumpara din acelasi loc. Sunt multe plusuri pentru care a cumpara online materiale de constructii este mult mai ieftin, lucru despre care am vorbit aici si aici.

Spor sa avem in noul an!

Suna si cumpara mai ieftin decat in depozite si hypermarket-uri. Economiseste 10-15% la necesarul tau!
BiancaBianca Ghiță StelaStela Stan CosminCosmin Drăghici Elena Elena Tatu
0784.433.842 0784.433.844 0784.433.845 0784.433.851
bianca.ghita@vindem-ieftin.ro stela.stan@vindem-ieftin.ro cosmin.draghici@vindem-ieftin.ro elena.tatu@vindem-ieftin.ro
Firuta Firuța Pușcă Petre Petre Bițeanu Cristina 2 Cristina Gogia
0784.433.848 0766.065.665 0784.433.852
firuta.pusca@vindem-ieftin.ro petre.biteanu@vindem-ieftin.ro cristina.gogia@vindem-ieftin.ro