4

Culorile anului 2016 in amenajari interioare

Care sunt culorile anului 2016?

Pentru prima data Pantone introduce doua nuante, Rose cuart si Serenity ca si culorile Pantone ale anului 2016. Rose Quartz este un ton bland dar convingator care transmite compasiune si un sentiment de calm. Serenity este aerisit, la fel ca intinderea cerului albastru de deasupra noastra, aducand sentimente de ragaz si relaxare, chiar si in vremuri tulburi.

4

culorile-anului-2016 Pantone

Culorile anului nu sunt folosite numai in moda ci si in amenajarile interioare. Designerii de interioare deja concep amenajari care se potrivesc cu nevoile clientilor dar sunt sa fie si in tendintele anului 2016. Pentru bai se prefera ca gresia si faianta sa fie cu iz romantic datorat culorii roz, impreuna cu cateva accente de bleu. Daca nu vrei ca un arhitect sau designer de interior sa te ajute cu amenajarea casei, o poti face chiar tu. Informeaza-te bine care sunt tendintele anului acesta si de unde poti cumpara materialele mai ieftin. Navigheaza pe internet in cautarea pieselor de mobilier sau design care sa-ti scoata din anonimat casa. Mergi pe lucruri simple care nu se vor demoda niciodata, creeandu-ti propriul tau stil. Inspira-te din reviste de amenajari, sau cautand informatii pe site-urile de spcialitate.

4-Top-Decor-Ideas-2016-Pantone-Colors-of-the-year-680x626 7-luxury-bathroom-ideas-for-2016-color-saifee-ceramics-  44583481-serenity-pantone4-box  quart-rose-ceramic-with-minimalist-touch-pantone-2016-bathroom Room-Decor-Ideas-Room-Ideas-Rose-Quartz-Luxury-Rooms-Luxury-Interior-Design-2016-Color-Trend-Home-Interiors-8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru a fi sigur ca nu gresesti alaturand 2 culori care nu se potrivesc, iata mai jos lista culorilor permise care sa-ti usureze munca.

COY2016-Palettes

Acum ca stii ce tendinte sunt anul acesta in materie de culori nu mai trebuie decat sa incepi amenajarea casei tale. Inspira-te din galeria noastra de imagini.

blush-rooms-houzz-midcentury-living-room burritos-and-bubbly  New-Arrival-2016-High-Quality-Bone-China-Coffee-Cups-Flower-Printing-Ceramic-Afternoon-Tea-Cup-2

 

Block "block-footer-articole" not found