vecteezy chance and crisis wording print screen on wooden cube block 6668880 869 1

Criza aduce vești bune pentru cei agili

La chinezi cuvântul „criză” este compus din două caractere: primul înseamnă „pericol”, iar al doilea înseamnă „oportunitate”. Şi este foarte corectă această perspectivă, întrucât orice criză aduce atât „pericole cât şi oportunități”.

Tu cum privești criza?

Mai departe, ține de fiecare dintre noi din ce unghi vom alege să privim situaţia. Din interacţiunile pe care le-am avut în ultimele luni cu antreprenori din diferite industrii, majoritatea considerau contextul actual ca fiind unul dezastruos. Toţi vorbeau despre: lipsa de lichidităţi, neîncasarea facturilor scadente, lipsa clienţilor şi exemplele pot continua. Şi într-adevăr, asta-i realitatea!

Însă, greşeala acestora era că se axau prea mult pe prima parte, adică „pericolul” şi prea puţin pe a doua parte, adică „oportunitatea”. Dacă rămâi blocat în faza de „sunt în pericol şi nimic nu merge” nu vei putea să identifici oportunităţile pe care ţi le aduce această criză. Însă, o analiză la rece te-ar putea ajuta să transformi criză într-o oportunitate.

Tocmai de aceea, în e-mailul de astăzi îţi voi da 5 motive pentru care ar trebui să priveşti această criză şi din unghiul oportunităţilor nu doar al pericolului.

  1. În criză ai posibilitatea să te adaptezi la ceea ce este actual, să adopţi un trend, să prinzi un nou val. De exemplu: dacă ai o mică afacere în industria IT, acum ai oportunitatea să treci la următoarea etapă de dezvoltare, să revoluţionezi, să vii cu soluţii care să facă cât mai uşor şi mai intuitiv lucrul de acasă.
  1. Acum ai şansa să faci anumite schimbări pe care în mod normal nu le-ai fi făcut. Poate este timpul să renunţi la job-ul tau și să o iei pe cont propriu cu o mai mare agilitate.
  1. Este posibil să găseşti oportunități mai mari pe cont propriu decât să activezi într-o companie matura, unde lipsește dinamica și perspectiva. Formează-ţi o echipă puternică alături de care să poţi dezvolta o afacere profitabilă! 
  1. Ai posibilitatea de a câştiga o cotă mai mare din piață odată cu dispariția unor competitori. Aici condiția este să te diferențiezi de concurență, iar serviciile sau produsele tale să răspundă unei nevoi reale din piaţă la momentul actual. Dacă ești la început și încă nu ai produse sau servicii validate de piaţă, îţi recomand să începi cu un MVP – (Minimum viable product).
  1. În plus, acum este momentul oportun să investeşti în educaţia ta ca antreprenor.

Accesul la resurse valoroase, training-uri, consultanța 1:1 sunt diverse şi la preţuri mai accesibile decât în perioada dinaintea crizei. Dacă această criză a accentuat punctele slabe ale afacerii tale, acum este momentul să te dezvolţi că antreprenor şi să îmbunătățești acele puncte. Indiferent că vorbim despre dezvoltarea abilităților de leadership, dezvoltarea abilităților de marketing sau în orice altă zonă care ar contribui la creşterea afacerii tale, acum este momentul cel mai oportun să acţionezi!

În concluzie, dacă vei alege să nu profiţi de oportunităţile pe care ţi le oferă această criză, înseamnă să laşi că ŞANSA să treacă pe lângă tine. Iar când spun „să profiţi”, mă refer desigur la a profita într-un mod etic.

Vindem-ieftin.ro a revolutionat comertul clasic cu materiale de construcții

Inovația, a făcut ca VINDEM-IEFTIN să facă cel mai mare disruptions din piața materialelor de construcții de când există comerțul tradițional. Modelul de business Depozit Virtual, scoate din acest lanț clasic magazinele și hipermarketurile ce au stocuri și logistică proprie, economisind practic acești bani pentru client. Este revoluționar acest sistem, practic el se aplica și în alte domenii (Uber, Bolt, Booking, Airbnb, Glovo etc.). Anul acesta vor activa doar 50 de Depozite Virtuale (link) în România.

Căută, oameni cu spirit antreprenorial, ce caută o oportunitate de business, însă fără investiții prea mari și riscante. Știm cu toții că pentru a deschide, un depozit cu materiale de construcții, este nevoie de zeci de mii de euro, sau chiar sute de mii. Dar succesul și recuperarea investiției nu sunt garantate nici așa.

Practic, poți activa un Depozit Virtual cu 1190 euro și devii profitabil cu prima tranzacție: https://vindem-ieftin.ro/depozit-virtual/ 

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret!