Grupul VIP

Construiesti? Solicita grupul VIP si vei beneficia de prioritate si conditii speciale!

Construiesti? Solicita grupul VIP si vei beneficia de prioritate si conditii speciale!

Anuntam lansarea grupului VIP prin care clientii Vindem-ieftin.ro vor beneficia de prioritate si conditii speciale pentru orice tip de proiect !

Construiesti? Iata beneficiile membrilor V.I.P:

 • Prioritate
 • Consultanta corecta si completa oferita de specialistii nostri
 • Raspuns rapid
 • Confidentialitate
 • Status livrare in timp real grup ded
 • Centralizarea informatiilor intr-un singur loc 
 • Transportul materialelor de constructii asigurat sau gratuit, in functie de categorie de produse
 • Poti adauga in grup arhitectul sau designerul tau

 

grup vip vindem ieftin r23f97gyb 23w min 711x400 1

Cine beneficiaza de facilitatile acestui grup dedicat VIP?

 1. Fie au cumparat o singura data si doresc sa achizitioneze produse din minimum 5 categorii din portofoliul Vindem-Ieftin
 2. Fie au cumparat de minimum doua ori si doresc sa achizitioneze produse din minimum 3 categorii din portofoliul Vindem-Ieftin.

In urma solicitarii, se va crea un grup dedicat V.I.P., compus din consultanti de specialitate si directorul comercial care va superviza intregul  proces de ofertare. 

Grupul VIP este un nou proiect ce are ca obiectiv fidelizarea clientilor nostri prin facilitatile oferite si identificarea completa a nevoilor lor, atunci cand construiesc!

,,Suntem pregatiti sa raspundem solicitarilor cu seriozitate si sustin ca prin acest serviciu clientul poate economisi mai mult timp pretios! Am fost alaturi de mii de clienti si impreuna am economisit sume importante fata de comertul traditional , acum insa vrem sa le oferim TIMP ; uneori , timpul este mult mai pretios decat banii, de aceea am hotarat ca unii clienti care au nevoie de materiale din mai multe categorii sa beneficieze de consultanta dedicata, privata si rapida prin acest serviciu VIP.” (Cosmin Raileanu General Manager Vindem-ieftin.ro) 

  Ce pierzi daca nu vei intra in grupul dedicat VIP? 

 • Bani, deoarece prin acest grup beneficiezi de preturi speciale la pachetele de produse din portofoliul nostru 
 • Timp cautand prin depozite si hipermarketuri materialele necesare
 • Consultanta de specialitate, daca nu ai destule informatii poti risca sa cumperi materiale nepotrivite pentru proiectul tau 

materiale de constructii vindem ieftin 23f86gvb752rtgw 764x400 1

“Sunt o mie de feluri de a pierde o zi, însă niciunul de a o întoarce înapoi!” (Proverb arab)

Decizia a fost luata ca urmare a unei analize de piata, cu privire la comportamentul clientilor in procesul de achizitie.

Lipsa timpului si dorinta oamenilor de a primi cat mai multe informatii intr-un timp scurt, ne-a determinat sa implementam acest serviciu prin care clientul se poate bucura de comoditatea si eficienta ONLINE-ului atunci cand construiesc. 

Echipa Vindem-ieftin.ro iti ofera consultanta specializata cu privire la orice tip de proiect! Astfel tu vei economisi mai mult timp si vei achizitiona materiale de constructii la un pret special. 

Cu cat cantitatea este mai mare, cu atat pretul este mai mic.

Esti clientul nostru? Solicita grupul VIP

Block "block-footer-articole" not found