Cauta fericirea sub propriul acoperis

Caută fericirea sub propriul acoperiș

Sub fiecare acoperiș se află o poveste…

 Iar povestea construcției tale se scrie acum cu un bagaj de informații relevante, cu alegerea materialelor de calitate, cu o echipă de profesioniști și bineînteles cu o planificare atentă și minuțioasă a bugetului pentru fiecare etapă.

O casă sănătoasă  cu un acoperiș sănătos

            Se spune că acoperișul reprezintă cartea de vizită a proprietarului unei case. Este elementul arhitectural care atrage privirea, dar dincolo de estetică este foarte important ca acoperisul casei sa                              beneficieze de un sistem de hidro si termoizolare.

            Este necesar ca acoperișul să te protejeze de intemperii, de frig și să nu fie expus infiltrațiilor de apă și umezeală. Însă care sunt elementele care definesc un acoperiș bun?

Construcția unui acoperiș de calitate înseamnă:

  • să alegi materiale rezistente
  • să optezi pentru un acoperiș potrivit pentru locuința ta
  • să găsești o echipa de profesioniști care să îți monteze impecabil toate elementele
  • să îți dotezi acoperișul cu sisteme care îi sporesc siguranța și rezistența

 Bineînțeles, este dificil să ții cont în egală măsură de toate aceste sfaturi când ești constrâns de un buget limitat, însă, ia în considerare faptul că un acoperiș este o investiție de durată, iar de calitatea sa depinde confortul și eficiență termică a locuinței tale.

Planifică-ți bugetul și scutește pierderile materiale. Cum este posibil? Află citind în continuare.

  • Prin precizia necesarului

Noi debităm tabla, țigla metalică și accesoriile acoperișului la dimesiunea solicitată de tine. Acestea vor pleca din fabrică debitate la dimensiunea necesară, astfel încât atunci când  o primești nu mai este nevoie              să o tai. În felul acesta nu mai platești în plus si folosești exact cât ai nevoie.

De exemplu, în hipermarketuri și alte magazine, materialele se cumpără la dimensiunea lor standard, ceea ce înseamnă că poți pierde timp și se face risipă de bani.

Casa de Comenzi Vindem Ieftin Acoperis 667x400 1

 

  • Prin consultanță de specialitate

Îți recomandăm să discuți cu persoane specializate înainte să achiziționezi  materialele de construcții. Ține cont de faptul că achiziționarea materialelor este un proces planificat care implică exactitate pentru a nu              rămâne cu materiale pe care nu le mai poți returna.

Oferim consultanță de specialitate și în ceea ce privește achiziționarea materialelor pentru construcția acoperișului, în cadrul căreia specialiștii noștri îți vor recomanda necesarul pentru pentru proiectul tău.

  • Prin planificarea transportului

Transportul este un alt subiect în discuție la care e necesar să reflectezi pentru a calcula eficient achiziția.

Îți recomandăm să te asiguri că magazinul de la care cumperi să ofere și transport.

Hipermarketurile au costuri foarte mari dacă optați pentru asigurarea transportului, iar în caz contrar va trebui să îți asiguri tu transportul, ceea ce înseamnă costuri în plus.

O varianta extrem de eficientă este comanda online, iar noi îți garantăm transport oriunde în țară, uneori chiar și gratuit.

 La un sistem de acoperiș de exemplu, transportul este gratuit în orice oraș din România.

  • Nu lăsa manopera pe mâna amatorilor

Îți recomandăm să colaborezi cu meseriași profesioniști care știu să monteze și cum să lucreze, în alt fel vei pierde chiar și garanția produselor, iar rezultatul final nu va fi cel dorit.

  • Prin alegerea materialelor de calitate

Există și materiale mai scumpe, și unele mai ieftine, pentru toate buzunarele. Trebuie însă să ții cont de faptul că un material rezistent îți va izola mai bine locuința, deci ai putea să îți scazi facturile cu încălzirea,                  iar  durata sa de viață de zeci de ani înseamnă că există posibilitatea să nu îl mai schimbi niciodată.

Privește construcția acoperișului drept o investiție pe viață: dacă faci economii acum și alegi materiale de calitate slabă, pe termen lung vei plăti mult mai mult decât dacă îți alegi cu grijă materialele potrivite                       pentru locuința ta.

De exemplu daca alegi o țiglă metalică de proastă calitate, aceasta se va decolora in timp din cauza condițiilor atmosferice și va trebui schimbată.

  • Prin solicitarea ofertei de preț

Recomandăm să soliciți oferta pentru întreg sistemul de acoperiș, nu doar pentru învelitoare, deoarece la un sistem complet vei economisi între 10-15% din prețul total. În cazul achiziționării acestora separat (învelitoare, sistem pluvial, accesorii) vei plăti mai mult.

Alege să investești inteligent în construcția casei tale, cu un buget optim nevoilor tale și cu o planificare atentă astfel încât să scutești pierderile materiale.

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret!

Solicita o oferta de pret

Block "block-footer-articole" not found