Casele pe structura metalica…noua tendinta!

De ce sa alegeti o casa pe structura metalica?

Aceste case pe structura metalica sunt mult mai durabile, mult mai eficiente energetic, mai puternice(doar vorbim despre fier..), flexibile din punct de vedere ale design-ului si au fost mereu caracterizate de inovatie.

casa-structura-metalica-model-s-243pe-2_1

Constructiile cu structura metalica reprezinta un sector foarte important al domeniului constructiilor, avand in prezent o aplicabilitate larga, de la constructii cu un singur nivel pana la cladiri foarte inalte, cu reprezentare in  tot spectrul de functiuni (industrial, comercial, rezidential, etc.).

Da, poti trai intr-o casa pe structura metalica si iata 3 motive:

1. Pregateste-te pentru a economisi niste bani.

In cele mai multe cazuri, veti începe sa economisiti inca de la inceput. In functie de unde locuiti, nevoile fundamentale pot fi minime, deoarece în multe comunitati, cladirile pe structura metalica necesita doar o placa de fundatie sau turnat, plus ca economisiti bani cu privire la cheltuielile de excavare.

2. Cladirile pe structura metalica sunt durabile si pot fi reciclate, mai degraba decat demolat..

unnamed (3)unnamed

Stiati ca, otelul este materialul reciclat numarul 1 în Statele Unite ale Americii? Este atat de usor de reciclat incat producatorii de otel produc cea mai mare parte a materialelor lor din materiale reciclate.

Este bine cunoscut ca industria siderurgica, care produce practic materia prima pentru realizarea structurilor metalice, este un sector poluant si mare consumator de resurse.

Cu toate acestea, structurile metalice, in ansamblu, sunt destul de ecologice mai ales prin prisma posibilitatii de a fi dezmembrate usor si apoi reciclate dupa incheierea duratei de exploatare.

casa_pe_structura_metalica

3. Durata de executie

Usurinta in manipulare si punere in opera, simplitatea operatiilor de montaj si eliminarea utilajelor complexe si a desfasurarilor mari de santier, confera o mare viteza de lucru si acesibilitate in cele mai restranse spatii si reduc semnificativ timpul necesar finalizarii constructiei.

unnamed (6)

 

  • Functionalitate, durabilitate si estetica.

Casele construite pe structura metalica dispun de o suprafata utila mai mare. Pentru aceeasi suprafata construita, suprafata utila este cu 15-20% mai mare fata de casele din caramida, fapt datorat latimii reduse a peretilor nefinisati, 8.9 cm fata de latimea caramizii de 25cm.

Structurile de metal sunt incombustibile, nu putrezesc si sunt insensibile la actiunea insectelor.

Usurinta realizarii finisajelor si calitatea acestora este superioara si se datoreaza utilizarii materialelor prefabricate existente pe piata (gips-carton, OSB, etc).

DSCF462446b91cce9e537b046eb3df7f3bac31f7

Astfel, aspectul neplacut al peretilor si tavanelor “in valuri”, foarte des intalnite la constructii care necesita tencuiala, dispare.

Multe modele de case pe structura metalica  sunt realizate de asa maniera incat sa poata raspunde necesitatilor fiecarui utilizator si mai mult decat atat, ele beneficiaza si de avantaje proprii incomensurabile.

unnamed (2)unnamed (5)

 

 

Structurile metalice pot fi asamblate foarte usor si se comporta foarte bine sub actiunea sarcinilor indiferent de tipul acestora. Metalul este prin definitie un material flexibil si tocmai de aceea este si atat de utilizat in ceea ce priveste constructiile.

 

Cumperi totul dintr-un singur loc!

Vezi categorii produse

Vezi mai multe

''Am ales Vindem-Ieftin.ro pentru ca din 7 oferte pe care le-am cerut au fost cei mai prompti in a-mi da un raspuns!''

Vezi mai mult in clipul video

"Vindem-ieftin.ro mi-a castigat increderea prin operativitatea si promptitudinea dovedita..."

Vezi mai mult in clipul video

"Am achizitionat de la Casa de Comenzi

Policarbonat de 16mm la cel mai bun pret de pe piata!"

Vezi mai mult in clipul video!

"Am cumarat tabla Bilka de la Casa de Comenzi Vindem-ieftin.ro.

Transportul a fost foarte rapid! 3 zile!"

Vezi mai mult in clipul video

image
image
** ⚠️ Atentie! Datorita volumului mare de comenzi in perioada COVID 19, consultantii si furnizorii nostri sunt foarte solicitati! Cererea de oferta va fi preluata in ordinea in care a intrat in sistem, iar din acest motiv pot exista timpi mai mari de procesare a ofertelor/ comenzilor. Va multumim pentru intelegere! Cu drag Echipa Vindem-Ieftin.ro! ** Acest website foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dvs.