djxak38291922 1024x512 1

Casa de 8.5m x 10m în inima naturii. Design inovativ într-un spațiu redus

Dacă te-ai gândit vreodată să evadezi din agitația urbană și să te refugiezi într-un spațiu unde natura și simplitatea se împletesc armonios, atunci o casă micuță (tiny house) poate fi răspunsul la visurile tale.

Această casă compactă, cu dimensiuni de 8.5m pe 10m, redefinește conceptul de locuit minimalist într-un cadru rural idilic. Este un loc unde relaxarea și frumusețea se întâlnesc, promițând un stil de viață atât de calm și plăcut, încât vei uita de toate grijile și agitația urbană.

Design inteligent și multifuncțional

Nu te lăsa înșelat de dimensiuni! Fiecare centimetru al casei este optimizat. Gândește-te la o canapea care se transformă într-un pat confortabil sau la o masă care devine un spațiu de lucru robust. Less is more (mai puțin este mai mult) nu este doar un slogan, ci o realitate concretă.

Culori și texturi ce creează iluzii

Într-o casă compactă chiar și culorile joacă un rol esențial. Folosim o paletă de culori atent aleasă pentru a da senzația unui spațiu mai mare decât este în realitate. Nuanțele deschise, combinate cu accente mai întunecate, creează un interior care pare mai mare și mai aerisit.

lxad39d f0a0

Un sanctuar de pace și frumusețe

Situată într-un peisaj rural de vis, o casă compactă este mai mult decât o casă; este un refugiu unde pacea și frumusețea naturii te înconjoară. Alegerea locației nu a fost întâmplătoare. Am dorit să oferim o experiență completă, unde liniștea naturii să fie la ea acasă.

Unde rusticul întâlnește modernul

Tradiționalul se îmbină perfect cu modernul. Designul unic aduce împreună confortul rustic cu elemente contemporane, creând un echilibru perfect între vechi și nou.

Un interior surprinzător de spațios

Deși dimensiunile sunt modeste, interiorul este surprinzător de spațios, cu două dormitoare confortabile și o baie elegantă. Fiecare cameră este un sanctuar de confort, cu paturi queen-size care promit un somn odihnitor și elemente de design modern care adaugă o notă de eleganță.

Tiny house: un stil de viață, nu doar o casă

Fiecare zi este o oportunitate de a te reconecta cu natura și de a trăi într-un mod simplu, dar sofisticat. O casă compactă nu este doar o locuință, este un stil de viață, o invitație de a te bucura de lucrurile simple și frumoase ale vieții.

Economisește timp și bani pe materialele tale de construcție! Trimite lista de materiale și beneficiază de negociere, consultanță de specialitate și toate materialele într-un singur loc.

➡️ Trimite lista acum

Construiește inteligent cu Depozitul Virtual.

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret

Cere oferta

Cumperi totul dintr-un singur loc

Vezi categorii produse

Materiale
Structura Fundatie

Vezi preturi

Beton de Statie
la Cifa

Vezi preturi

Panouri Sandwich
Acoperis -Perete

Vezi preturi

Tevi Rectangulare
Patrate - Rotunde

Vezi preturi

Pavaje
Borduri

Vezi preturi

Sipca
Metalica

Vezi preturi

Sisteme Complete
Acoperisuri

Vezi preturi

Tabla Cutata
Tabla Ondulata

Vezi preturi

Experienta clientilor

PVC cu geam termopan

Sunt foarte multumita si de montaj si de calitatea produsului si in primul rand pentru faptul ca au ajuns foarte repede de la momentul in care am trimis comanda. Multumesc tare mult! Sunteti cei mai tari!

Sipca Metalica

Suntem foarte multumiti de achizitie
Produs: Sipca Metalica

Placi de Gard

Am primit de la Vindem-Ieftin paletul cu placile de gard. Acum le descarcam si ne apucam sa facem gardul. Multumim, Vindem-Ieftin!
Produs: Placi de gard

Pavaje si borduri Symmetrica

Am comandat pavele de la Casa de comenzi pentru ca sunt mai ieftine si de calitate. Multumim!
Client, Tecuci

Piatra Decorativa Balcan

Este o modalitate de achizitionare rapida, sigura si o echipa serioasa! Produse ieftine, de calitate, venite la timp si in conditii foarte bune! Va recomand sa cumparati
Produs: Piatra decorativa

Sistem complet acoperis Bilka GrandeMat

Am ales vindem-ieftin.ro pentru ca, din 7 oferte pe care le-am cerut, au fost cei mai prompti in a da un raspuns.
Client: Giurgiu
Produs: Bilka GrandeMat