pexels los muertos crew 7616798 scaled 1

Este foarte simplu să fii propriul tău șef cu franciza DEPOZIT VIRTUAL

Este foarte simplu să fii propriul tău șef cu franciza DEPOZIT VIRTUAL

Este foarte simplu să fii propriul tău șef cu franciza DEPOZIT VIRTUAL

 

Echipa Vindem-Ieftin.ro, încă, se mărește! Dar, nu căutăm angajați, ci oameni care vor să înceapă un business fără stresul și sumele consistente necesare deschiderii unui depozit clasic de materiale de construcții.

Când administrezi un Depozit Virtual nu mai ai salariu fix, lunar. Dar, poți să câștigi exact cât îți dorești și cât muncești. Tu ești șeful tău și îți stabilești limitele! Clienți vei avea din prima zi pentru că noi îți dăm acces la baza noastră de solicitări. Tu singur vei face ofertele, iar o treime din adaosul comercial rămâne la tine, la fiecare comandă.

Muncesti de oriunde si oricat vrei!

Îți iei zilele libere când și câte vrei tu și lucrezi de oriunde ai tu chef! Important este să îți respecți clienții și colegii și să anunți când nu ești disponibil și dacă ai comenzi neonorate. Comunicare deschisă, onestă și eficientă.

Lumea este într-o continuă schimbare, iar modelele de business trebuie să țină pasul cu această tendință. Depozitul virtual este un răspuns la provocările actuale de pe piața de consstrucții, un model unic în România, care crește în fiecare lună.

Poți să fii și tu parte din acest proiect care garantează oferte bune pentru clienți, câștiguri importante pentru tine și suficient timp să te bucuri de familia ta și de întâlnirile cu prietenii.

Munceste doar pentru tine!

Este foarte simplu să fii propriul tău șef, să îți faci programul și să câștigi exact cât îți propui și direct proporțional cu munca depusă. Acestea sunt beneficiile oricărui francizat DEPOZIT VIRTUAL.

Este adevărat, să faci pasul de la angajat la antreprenor implică o serie de temeri. Cum ar fi – și dacă nu o să am vânzări? Este imposibil, îți răspundem noi. De ce? Pentru că de la bun început îți punem la dIspoziție baza noastră de date. Primim în fiecare lună peste 4500 de solicitări, deci vei avea, garantat, clienți din prima zi de lucru. De tine depinde să le construiești oferte potrivite pentru ei!

Când treci de la statutul de angajat la cel de antreprenor este absolut normal să ai temeri și emoții. Să te întrebi de zeci de ori cum faci, ce se întâmplă dacă nu știi o anumită informație sau unde găsești ceea ce ai nevoie pentru a face o ofertă și mai bună cllientului.

De aceea, nu doar că îți dăm șansa să intri în lumea antreprenorilor cu o investiție minimă, dar avem grijă și să îți ghidăm pașii.

Bianca este unul dintre mentorii care se asigură că noii noștri colegi, care preiau un DEPOZIT VIRTUAL, înțeleg ce au de făcut și depășesc ușor temerile inerente oricărui debut.

Când preiei un DEPOZIT VIRTUAL, nu ești singur! O echipă întreagă este în spatele tău și te ajută ori de câte ori ai nevoie!

Aplica aici: https://vindem-ieftin.ro/depozit-virtual/

Cunosti un vanzator bun?

Poate că tu nu îți dorești să faci saltul în lumea antreprenorială, dar știi pe cineva care are abilități extraordinare de vânzări și care ar putea să devină francizat Depozit virtual.

Tu știi foarte bine cât de mult contează, atunci când construiești, să găsești oameni care să te ajute, nu să te țină în loc! De la consultantul de vânzări, până la șeful de șantier.

Așa că îți cerem o recomandare. Dacă ai descoperit, deja, un om care chiar se pricepe la materialele de construcții, care nu vinde castraveți, ci îți dă informații corecte și care știe cum să facă o ofertă de nerefuzat, spune-ne și nouă. Tu ne recomanzi un om bun, noi îți răsplătim efortul cu 500 euro.

Economisește timp și bani pe materialele tale de construcție! Trimite lista de materiale și beneficiază de negociere, consultanță de specialitate și toate materialele într-un singur loc

➡️ Trimite lista acum

Construiește inteligent cu Depozitul Virtual.

 

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret

Cere oferta

Cumperi totul dintr-un singur loc

Vezi categorii produse

Materiale
Structura Fundatie

Vezi preturi

Beton de Statie
la Cifa

Vezi preturi

Panouri Sandwich
Acoperis -Perete

Vezi preturi

Tevi Rectangulare
Patrate - Rotunde

Vezi preturi

Pavaje
Borduri

Vezi preturi

Sipca
Metalica

Vezi preturi

Sisteme Complete
Acoperisuri

Vezi preturi

Tabla Cutata
Tabla Ondulata

Vezi preturi

Experienta clientilor

Tamplarie PVC

Vindem-Ieftin.ro si-a facut treaba. A fost rapid

Canapea extensibila Erevan

[Descarcare si prezentare Canapea extensibila Erevan]

Canapele

Super confort! Super marfa! Super ok baietii de la Vindem-ieftin.ro. Achizitie, exact ce trebuie! Nota 20! Super profesionisti
Produs: Canapea

Tigla Metalica

Am venit pana in Romania sa imi iau Super Acoperisul! Client din Bulgaria
Produs: Tigla metalica

PVC cu geam termopan

Pentru o tamplarie facuta la comanda a fost livrarea foarte rapida! Pentru noi nu a fost o cheltuiala cat a fost o investitie!
Client
Produs: Tamplarie ADF

Panouri de Gard

Produsul a fost exceptional. Ce mi s-a spus la telefon, asa a fost si in realitate. Pretul a fost ok din toate punctele de vedere fata de alti producatori. Recomand Vindem-Ieftin.ro
Produs: Panouri de gard