403124883 684626373808630 3464124234702760679 n

Marius Simionică, o inimă care construiește case și speranțe

Îl mai țineți minte pe Marius Simionică? Acest om extraordinar, care reușește să schimbe vieți fără să aștepte nimic în schimb, este o lumină strălucitoare într-o lume adesea întunecată de nevoi și disperare. Marius, prin Asociația caritabilă “Marius şi Prietenii”, a devenit un simbol al altruismului și bunătății, un constructor de speranțe pentru cei uitați de semenii lor și de autorități.

În mâinile lui Marius, ruinele devin cămine, iar disperarea se transformă în speranță. Până în prezent, a restaurat și renovat 13 case, aducând un nou început în viețile multor copii și bătrâni. Suportul vine din toată lumea, un cor al umanității care cântă împreună pentru a face o diferență reală.

404047183 684626563808611 1705701957397049815 n

Casa nr. 13 a fost finalizată cu success pentru 2 frați

Imaginați-vă bucuria celor doi frați orfani de mamă din județul Bacău, trăind într-o cameră de pământ și văzându-și visul de a avea o casă transformat în realitate. CasaNr13, o locuință de 70mp cu facilități moderne, nu este doar o structură de ziduri și acoperiș, ci un cămin plin de iubire și căldură. Dotată cu panouri fotovoltaice, centrală pe lemne/peleți și chiar un șemineu, această casă reprezintă un viitor mai luminos pentru acești copii.

În acest tablou al generozității, noi, echipa Vindem-ieftin.ro, ne-am alăturat misiunii lui Marius. Contribuția noastră, prin negocieri directe cu furnizorii de materiale de construcții, a ajutat la ridicarea caselor 10, 12, 13 și, în curând, 14. Dar aceasta nu este doar povestea noastră sau a lui Marius; este povestea comunității, a solidarității și a unității.

În fața unei astfel de inițiative, fiecare dintre noi are puterea de a aduce schimbarea. Vă invităm să vă alăturați acestei cauze nobile. Fiecare contribuție, fie că este mare sau mică, aduce o rază de speranță în viețile celor care au nevoie.

403095984 684626573808610 8179950084908614006 n

Bunătatea nu cunoaște limite

Marius Simionică și Asociația “Marius și prietenii” au demonstrat că bunătatea și compasiunea nu cunosc limite. În fiecare casă construită, în fiecare zâmbet adus pe chipul unui copil, se regăsește esența a ceea ce înseamnă să fii uman. Dar această călătorie nu se oprește aici. CasaNr14 este următorul vis care așteaptă să devină realitate, și puteți fi parte din acest vis.

Vă încurajăm să vizitați pagina de Facebook a lui Marius Simionică și să aflați cum puteți contribui. Fiecare dintre noi are puterea de a face o diferență. Haideți să unim forțele și să construim nu doar case, ci și un viitor mai bun pentru cei care așteaptă o șansă.

Împreună, putem transforma imposibilul în posibil. Alăturați-vă acestei cauze și deveniți constructori de speranțe și vise.

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret

Cere oferta

Cumperi totul dintr-un singur loc

Vezi categorii produse

Materiale
Structura Fundatie

Vezi preturi

Beton de Statie
la Cifa

Vezi preturi

Panouri Sandwich
Acoperis -Perete

Vezi preturi

Tevi Rectangulare
Patrate - Rotunde

Vezi preturi

Pavaje
Borduri

Vezi preturi

Sipca
Metalica

Vezi preturi

Sisteme Complete
Acoperisuri

Vezi preturi

Tabla Cutata
Tabla Ondulata

Vezi preturi

Experienta clientilor

Piatra Decorativa Balcan

Este o modalitate de achizitionare rapida, sigura si o echipa serioasa! Produse ieftine, de calitate, venite la timp si in conditii foarte bune! Va recomand sa cumparati
Produs: Piatra decorativa

Policarbonat

Toate sunt ok,conform contractului! Luati cu incredere de pe Vindem-Ieftin.ro! Multumim
Client
Produs: Policarbonat

Materiale pentru Acoperis

Sunt foarte incantat pentru comanda care am primit-o.
Comanda: Materiale acoperis

Fier

Operativi, s-au tinut de cuvant din momentul in care mi-au spus ca o sa soseasca. Todul a decurs OK!
Client
Produs: Fier

Tigla metalica

Ieri am dat comanda si azi a venit marfa. Multumim doamnei Dorina Ion pentru promptitudine.
Client
Produs: Tigla metalica

Sindrila bituminoasa

Totul a fost corespunzator si recomand Vindem-ieftin.ro
Client
Produs: Sindrila bituminoasa