3 43

Depozit Virtual – revoluția comerțului cu materiale de construcții

Depozit Virtual – revoluția comerțului cu materiale de construcții

Te-ai gândit vreodată care este next level-ul unui depozit clasic cu materiale de construcții? Ți-ai imaginat cum ar putea arăta un depozit fără sediu, stocuri și cheltuieli logistice? Viitorul este aici! Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro inovează constant pentru clienți și colaboratori și lansează un concept unic pe piața materialelor de construcții din România – Depozit Virtual.

Ce este un Depozit Virtual?

Depozit Virtual înseamnă revoluționarea comerțului cu materiale de construcții. Este o afacere la cheie destinată freelancerilor pasionați de inovare, fără să investească niciun leu. Aparent, un Depozit Virtual este similar cu un Depozit Clasic. În realitate, diferențele dintre cele 2 sunt imense, la fel ca și avantajele celui virtual.

1 1 764x400 1

Avantajele unui Depozit Virtual

 • Nu lucrezi cu numerar, totul se tranzacționează prin bancă, nu ai nevoie de casă de marcat sau sediu, showroom, contabil, firmă luminoasă, totul va fi EXCLUSIV ONLINE;
 • Nu ai taxe lunare sau anuale de achitat;
 • Ai acces în grupurile clienților V.I.P. pe WhatsApp;
 • Ai acces la un sistem funcțional, testat și îmbunătățit în peste 7 ani de activitate și validat de peste 25 de consultanți împreună cu peste 50.000 de clienți la nivel național și chiar puțin european;
 • Ai oportunități zilnice din partea viitorilor clienți ai companiei, pe care le preiei și le valorifici în funcție de performanța ta;
 • Suport și dezvoltare, oferit de întreaga echipă în utilizarea sistemului și pentru creșterea performanței;
 • Poți pune pauză, să îți iei concendiu, zile libere, oricât și oricând vrei, după ce planifici asta și aduci la zi toate situațiile lăsând totul în ordine;
 • Sistemul ERP de înaltă tehnologie ce va fi folosit pentru gestionarea clienților, oferte și proforme;
 • Toți banii se încasează integral în avans pe factura proformă emisă din sistem, prin puterea brandului nostru Vindem-Ieftin.ro;
 • Acces la peste 200 de furnizori naționali cu contracte și condiții negociate la nivel de companie;
 • Poți vinde oriunde în România și Europa conform procedurilor interne și a legislației;
 • Nu dai telefoane la rece și nu alergi după clienți (nu faci teren);
 • Ai număr de contract unic afișat pe site în departamentele în care te califici;
 • Poți propune furnizori noi în companie și poți aduce orice client.

Misiune – de ce existăm?

Scopul nostru este cât se poate de clar și anume să reducem la jumătate numărul camioanelor de pe șosele care transportă materiale de construcții. La nivel mondial vom scurta lanțul clasic de la fabrică la client, vom contribui serios la scutirea cheltuielilor de logistică, stocuri sau depozitări. Ambiția noastră va avea un impact pozitiv pentru mediul înconjurător și vom oferi o lume mai puțin poluată copiilor noștri.

Depozit Clasic versus Depozit Virtual 

Comparația între cele 2 depozite este a-m-e-ț-i-t-o-a-r-e. Ambele concepte dispun de clienți, furnizori și materiale, însă diferența este de la cer la pamânt. Cuvintele sunt de prisos, iar comparația între cele 2 tipuri de depozite este prezentată mai jos.

 

2 222 764x400 1

Viitorul din viitor

Avem planuri îndrăznețe! Ne-am propus ca în următorii 10 ani să deschidem 100 de Depozite Virtuale în România și 50 în Europa. Nu ne oprim aici, iar în 20 de ani vom avea active 200 de Depozite Virtuale, 200 în Europa și încă 100 în alte regiuni de pe glob. 

Pentru că limitele nu există, în 30 de ani vom livra materiale de construcții oriunde în lume și mai mult decât atât, vom fi primii care vor face asta, prin intermediul celor 2000 de Depozite Virtuale care vor deservi peste 1 milion de clienți anual cu materiale livrate direct de la producător.

Cum poți să-ți deschizi propriul Depozit Virtual

Acest concept este adresat celor mai buni vânzători cu experiență solidă în vânzarea materialelor de construcții și care rezonează cu valorile noastre. Dacă ești deschis spre evoluție și ești pregătit și responsabil să lucrezi pentru viitorul tău într-un concept UNIC ÎN ROMÂNIA te invităm să aplici și abia așteptăm să te cunoaștem. Este important de menționat că procesul de selecție se desfășoară etapizat, iar colaboratorii vor fi aleși pe sprânceană.

Ce mai aștepți? Preia chiar acum administrarea unui Depozit Virtual, construiește-ți viitorul așa cum îți dorești și scrie istorie alături de noi pe piața materialelor de construcții.

Aplică aici: /depozit-virtual/ 

#Prieteni ce construiesc pe fiecare stradă din România… apoi din lumea întreagă.

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret!

Solicita o oferta de pret

Block "block-footer-articole" not found