black friday 1

Adevărul din spatele reducerilor „uimitoare” la materiale de construcții de Black Friday

Black Friday, ziua cu cele mai mari reduceri din an, a fost așteptată cu nerăbdare de consumatori în multe domenii. Când vine vorba de materialele de construcții, lucrurile stau puțin diferit. Deși reducerile semnificative par tentante, realitatea economică a acestui sector dezvăluie o altă fațetă a monedei.

Strategia cârlig

În domeniul construcțiilor, cifrele nu mint niciodată. Un comerciant tradițional cu spații și stocuri lucrează, în medie, cu un adaos de 25-30% pentru a acoperi costurile și a obține profit. Produsele esențiale precum tabla, fierul, sau cărămida, au adaosuri mult mai mici, între 5-10%, și sunt adesea folosite ca momeală pentru clienți. În schimb, pentru accesorii precum diblurile și șuruburile, adaosul poate sări chiar până la 100%.

Pe fondul acestor cifre, reducerile de 70% promise de comercianți în perioada Black Friday ridică întrebări serioase. Astfel de reduceri înseamnă, de multe ori, că produsele sunt vândute la prețul de achiziție, anulând orice adaos și, implicit, profitul. Această practică nu este sustenabilă pentru un comerciant care, în plus, se confruntă cu cheltuieli operaționale cuprinse între 15-20% din cifra de afaceri lunară.

Informația bună trece primejdia rea

În acest context, mediul online oferă o alternativă mai echitabilă. Fără costurile asociate stocării fizice și cu o structură operațională diferită, magazinele online au capacitatea de a oferi prețuri mai corecte și reduceri autentice.

Este crucial pentru consumatori să înțeleagă aceste dinamici și să interpreteze corect reducerile oferite. Nu întotdeauna un procent mare de reducere se traduce într-o economie reală. În cazul materialelor de construcții, este adesea mai important să se evalueze raportul calitate-preț decât să se urmărească doar cifra redusă.

În încheiere, Black Friday în domeniul materialelor de construcții este un teren pe care cumpărătorii trebuie să-l abordeze cu prudență și informare. Reducerile pot fi atrăgătoare, dar adevărata valoare se găsește în înțelegerea completă a ceea ce aceste reduceri reprezintă de fapt. Ca și consumatori, responsabilitatea noastră este să fim informați, să punem întrebări și să căutăm cele mai bune oferte care oferă valoare reală, nu doar un procentaj mare de reducere.

O abordare diferită pentru o industrie diferită

Black Friday în fiecare zi? Da, dar nu prin reduceri iluzorii, ci prin valoare reală și prețuri corecte, constant. Black Friday, așa cum îl știm în retail-ul tradițional, nu se potrivește natural în industria materialelor de construcții. Aici, valorile precum stabilitatea, predictibilitatea și transparența prețurilor sunt esențiale. La Vindem-ieftin.ro, înțelegem aceste principii și ne angajăm să oferim clienților noștri cele mai bune prețuri, fără jocuri sau promisiuni goale, în fiecare zi.

Economisește timp și bani pe materialele tale de construcție! Trimite lista de materiale și beneficiază de negociere, consultanță de specialitate și toate materialele într-un singur loc

➡️ Trimite lista acum

Construiește inteligent cu Depozitul Virtual.

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret

Cere oferta

Cumperi totul dintr-un singur loc

Vezi categorii produse

Materiale
Structura Fundatie

Vezi preturi

Beton de Statie
la Cifa

Vezi preturi

Panouri Sandwich
Acoperis -Perete

Vezi preturi

Tevi Rectangulare
Patrate - Rotunde

Vezi preturi

Pavaje
Borduri

Vezi preturi

Sipca
Metalica

Vezi preturi

Sisteme Complete
Acoperisuri

Vezi preturi

Tabla Cutata
Tabla Ondulata

Vezi preturi

Experienta clientilor

Pompa de caldura

Am gasit aici produsul la un pret mult mai mic decat pe internet
Produs: Pompa de caldura

Termosistem cu vata bazaltica

Am fost foarte multumiti de aceasta firma! ... a fost mai ieftin, a fost livrat la domiciliu in timpul necesar.
Client
Produs: Termosistem cu vata bazaltica

Panouri Sandwich

Prompti! Am facut comanda de panouri al Vindem-Ieftin.ro. Multumim!
Client, jud. Tulcea
Produs: Panouri sandwich

Canapele

Super confort! Super marfa! Super ok baietii de la Vindem-ieftin.ro. Achizitie, exact ce trebuie! Nota 20! Super profesionisti
Produs: Canapea

Scaune Scolare

Au ajuns scaunele in siguranta. Altadata o sa mai apelam la dvs. Companie de incredere
Client: Nicoleta, Liceu Arte Mehedinti

Termosistem

Marfa de cea mai buna calitate si punctuali! Datorita calitatii si profesionalismului lor, recomand cu incredere vindem-ieftin.ro
Fabian, jud. Timis
Produs: Termosistem