WPC sau cum revoluționezi amenajarea curții?

WPC sau cum revoluționezi amenajarea curții?

 

WPC sau cum revoluționezi amenajarea curții? Amenajarea curții joacă un rol cheie în proiectul casei tale. Curtea este acel spațiu unde te relaxezi după o zi grea de muncă sau petreci timp cu prietenii în weekend-urile de vară. Dacă materialele sunt alese pe sprânceană, aveți șanse mari ca la final să obțineți tonuri elegante, rafinate și chiar ideea de mai mult spațiu.

Probabil că te-ai săturat de materialele clasice, greu de montat și care se degradează ușor. Dacă ai în plan să îți amenajezi curtea vara aceasta, ești exact unde trebuie!

 

Ce este WPC?

 

Probabil ai mai auzit de acest produs până acum. Hai să clarificăm împreună această abreviere. WPC = Wood Plastic Composite. Pe piața materialelor de construcții mai apare și sub denumirea de lemn compozit sau lemn plastifiat.

Pe scurt, profilele WPC sunt un produs revoluționar pentru exterior care vine la pachet cu numeroase avantaje.

Compoziția este una interesantă și anume: peste 50% făină de lemn, deșeuri de mase plastice și un amestec stabilizat împotriva radiațiilor UV, a mucegaiurilor și insectelor. Paleta de culori cuprinde nuanțe neutre ca wenge, maro roșcat și gri.

 

 

O dată și gata

 

Adu-ți aminte cât stres și cât timp pierdeai aproape în fiecare an atunci când erai nevoit să vopsești sau să lăcuiești foișorul din curtea ta. Lemnul plastifiat este materialul care te face să uiți definitiv de aceste activități neplăcute și costisitoare. WPC nu necesită vopsire, lăcuire și nicio altă formă de protecție.

Este un produs practic care se montează ușor fără niciun fel de bătăi de cap. Unde mai pui că producătorul oferă 15 ani garanție pentru profilele de WPC.

 

Avantajele utilizării profilelor WPC

 

Ei bine, acest tip de pardoseală a fost creată pentru a le face viața mai ușoară utilizatorilor săi. Profilele din WPC nu își modifică dimensiunile prin expunere la lumină, căldură sau frig. Practic, nu se mai dilată vara și nu se mai contractă iarna. Mai mult decât atât, gradul de rezistență este extrem de înalt, iar tu vei uita definitiv de neplăcerile cauzate de umiditate. WPC este un material ideal pentru zonele cu trafic greu, nu corodează, nu produce așchii, este un produs prietenos cu mediul și se poate întrebuința pentru diferite proiecte.

 

Ce poți face cu WPC?

 

Wood Plastic Composite/ Lemnul plastifiat răspunde cu ușurință la mai multe nevoi, în funcție de ceea ce își dorește fiecare în parte. Concret, se poate folosi la fabricarea mobilierului urban, pentru garduri sau alte tipuri de împrejmuiri, podețe, foișoare, pergole sau pontoane pentru bărci.

 

De la clienți adunate

 

Unul dintre clienții Casei de Comenzi Vindem-Ieftin.ro a ales să își facă un gard diferit. Acesta a ales profile WPC 102x20x4000 lucios.

Știu că ți-am atras atenția. Un singur click te mai desparte de noul tău aliat.
Accesează www.vindem-ieftin.ro, intră în legătură cu unul dintre consultanții noștri și în cel mai scurt timp profilele din WPC vor ajunge la tine.

Profilul WPC 100x20x4000 este doar unul dintre produsele care a ajuns deja în curțile multor români. Tu ce mai aștepți?

 

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret!

Solicita o oferta de pret

Cumperi totul dintr-un singur loc!

Vezi categorii produse

Vezi mai multe

''Am ales Vindem-Ieftin.ro pentru ca din 7 oferte pe care le-am cerut au fost cei mai prompti in a-mi da un raspuns!''

Vezi mai mult in clipul video

"Vindem-ieftin.ro mi-a castigat increderea prin operativitatea si promptitudinea dovedita..."

Vezi mai mult in clipul video

"Am achizitionat de la Casa de Comenzi

Policarbonat de 16mm la cel mai bun pret de pe piata!"

Vezi mai mult in clipul video!

"Am cumarat tabla Bilka de la Casa de Comenzi Vindem-ieftin.ro.

Transportul a fost foarte rapid! 3 zile!"

Vezi mai mult in clipul video

 

 

 

 

image
** Dragii noștri, fiecare cerere e importantă și vă răspundem în cel mai scurt timp. Cum Vindem-Ieftin.ro este un serviciu de vânzare consultativ și consultanții dedică timp fiecăruia dintre voi pentru a găsi produsele de care aveți nevoie la prețuri optime, timpul de răspuns este între 48 și 72 de ore. Vă mulțumim că sunteți alături de noi, suntem recunoscători să fim alături de voi! Echipa Vindem-Ieftin.ro. ** Acest website foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dvs.