Vrei sa schimbi tamplaria casei tale?

       Ai casa in constructie si nu stii ce tamplarie sa alegi ? SALAMANDER ,”Fereastra Viitorului”, este raspunsul nevoilor tale !
Apeleaza la o firma consacrata care produce ferestre , usi si geam termoizolator pe o linie de productie complet automatizata la cele mai inalte standarde.
Salamander, profil de tamplarie fabricat si caserat in Germania 100% , a demonstrat in cei 20 de ani de activitate ca respecta cele mai inalte standarde de calitate si in acelasi timp poate raspunde exigentelor celor mai rigurosi clienti.
Profilul Salamander este incadrat in clasa A de performanta si poate avea 5 sau 6 camere de izolare distribuite intr-o adancime de constructie de 76 mm,82 mm sau 92 mm . Tamplaria Salamander are un sistem de profile cu 2 sau 3 garnituri de etansare care asigura o izolare termica sporita. Robustetea termopanului Salamander este data de grosimea peretilor exteriori de 3 mm precum si de armatura in otel zincat de 1,5 mm la ferestre si de 2 mm la usi.
14365410_1254835864536383_1871465877_n 20160901_103900

 

SALAMANDER a ales firma de feronerie Maco-Multimatic( Salzburg – Austria) , feronerie de lux, rezistenta la uzura si la factorii externi ,echipata in standard cu microventilatie si sistem antiefractie pentru toate punctele de inchidere.Feroneria Maco-Multimatic este garantata pentru 20000 de cicluri inchidere/deschidere iar balamalele Maco sustin 120 de KG in comparatie cu celelalte feronerii care sustin max 80-100 de KG.
Au selectionat pentru vitraj(sticla) partenerul SAINT-GOBAIN GLASS (Franta) care este solutia ideala pentru a asigura o izolare termica si fonica de exceptie.Ferestrele cu vitraj Saint-Gobain sunt de inalta performanta , asigura un confort sporit locuintei tale si te ajuta sa imbunatatesti calitatea vietii datorita beneficiilor pe care le pot oferi: izolare termica, control solar, confort pe timpul zilei , economisirea energiei , siguranta si securitate, izolare fonica.
14423868_1261060077247295_1741525839_o 14466253_1268933696459933_1740171692_o
Acestia au castigat increderea miilor de clienti multumiti pentru lucrarile executate  la scoli , gradinite, spitale, banci, hoteluri, biserici, institutii, case, vile, apartamente, cartiere rezidentiale, etc.
Verifica calitatile furnizorului tau de ferestre inainte de a lansa comanda ! Alege tamplaria pentru caminul tau cu maxima atentie si perspicacitate ! Un client care cumpara informat este un client multumit care va recomanda intotdeauna compania care i-a oferit un produs si  servicii de calitate . De aceea relatia cu clientii nostri este mai presus decat semnarea unui simplu contract.
SALAMANDER este sinonimul calitatii , elegantei si durabilitatii .
Pretul tamplariei SALAMANDER este in stransa legatura cu calitatea produsului si serviciile de calitate pe care le oferim.
Consultantii nostri sunt profesionisti,promti,va pot da raspunsuri si va pot gasi solutii la toate problemele si cerintele dumneavoastra.
Apeleaza la serviciile companiei noastre, CASA DE COMENZI Vindem-ieftin.ro ,echipa noastra iti va oferi solutii avantajoase si personalizate ! Trimite dimensiunile pentru viitoarea ta tamplarie la comenzi@vindem-ieftin.ro si iti vom face o oferta de pret de nerefuzat! Te asteptam !

Daca ti-a placut acest articol da like si share pentru a afla si ceilalti.

 

Tel.: 0238 560 000

Daca ti-a placut acest articol da like si share pentru a afla si ceilalti.

Aici aveti si portofoliul nostru.

Aici aveti sfaturile pentru clienti. Va oferim aceste sfaturi pentru ca ne pasa!

Aici puteti vedea cat au economisit clientii nostri.

Aici aveti ofertele saptamanii.

tamplarie pvc salamander,tamplarie pvc pret,tamplarie salamander pret,profile salamander,pret profil salamander, pret tamplarie salamander,ferestre salamander pret,termopane salamander,termopane salamander pret,oferta tamplarie salamander,pret tamplarie,tamplarie pvc buzau,tamplarie pvc focsani,profil streamline 76,profil streamline 76 pret,pret profil streamline 76 salamander,profil salamander streamline 76,profil salamander streamline 76 pret,profil salamander bluevolution 92,profil salamander bluevolution pret,profil 3d salamander,preturi tamplarie salamander,salamander 5 camere de izolare pret,salamander 4 camere de izolare pret,profil salamander 4 camere,profil salamander 5 camere,tamplarie pvc ieftina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *