Amazing Chalkboard Paint Ideas

Vopsele Caparol – noutatile anului 2015

Daca vrei mai mult decat un perete vopsit simplu, banal si uni, afla ca ai la dispozitie o multime de tipuri de vopsele speciale, interesante, de efect cu ajutorul carora iti vei crea casa visurilor tale.

Alege acea vopsea care iti place cel mai mult, si care se potriveste cu stilul pe care vrei sa-l abordezi. Vrei un aspect vintage sau industrial? Alegerea este a ta, noi venim cu materialele necesare pentru un design deosebit.

Poti alege de la culori pale, simple (alb, crem, gri), pana la culori vii, tari (verde, rosu, galben aprins). Poti sa fii cu adevarat indraznet si sa alegi acele culori care iti pun in evidenta personalitatea cel mai bine. Vrei ceva care sa te scoata din anonimat? Atunci renunta la culorile banale si iesi din tipare cu vopselele speciale de la Caparol.

Poti alege nuanta care ti se potriveste si care se pliaza perfect pe nevoile tale de design. Se aplica foarte usor astfel incat poti chiar tu sa faci lucrul acesta.

Anul 2015 este anul inovatiilor in materie de vopsele speciale pentru interiorul si exteriorul casei.

Caparol a venit cu vopseaua Caparol Blackboard Paint , o vopsea acrilica care poate transforma orice suprafata de perete intr-o tabla de scris.

Suprafata vopsita este foarte rezistenta la zgarieturi, de aceea se poate scrie cu creta fara ca vopseaua sa se deterioreze. Este ideala pentru camera copiilor si bucatarie, insa se poate folosi oriunde ai nevoie.

Avantaje

 • diluabila cu apa
 • cu o stralucire intensa a culorii
 • usor de aplicat
 • rezistenta la dezinfectanti si la agenti de curatare
 • se gaseste in doua variante mat sau satinat
 • se gaseste in varainta negru, insa se pot colora la cerere si in alte nuante

O alta inovatie de la Caparol este Caparol Magneto Grundfarbe este un grund acrilic de culoare gri argintie ce are în compozitie pigmenti de oxid de fier – face ca orice suprafata sa aiba proprietati magnetice. Astfel, pe pereti se pot prinde fotografii, scrisori, desene, bilete, retete- poti comunica cu familia prin intermediul mesajelor scrise pe perete. Iti poti face propriul tau album de amintiri. Este potrivita pentru orice camera, indiferent ca este bucatarie sau camera copilului.

 • diluabila cu apa
 • cu pigmenti de oxid de fier – nu este conductoare
 • nu ecraneaza (telefon, calculator)
 • usor de aplicat
 • culoare gri argintiu

Pe cat sunt de speciale, pe atat de avantajos este pretul pe care il au.

Caparol Blackboard Paint – 253 lei/galeata – 2.5 l

Caparol Magneto Grundfarbe – 173 lei/galeata – 1 l

Sigur vei fi multumit de folosirea lor, nu vei fi dezamagit!

In afara de pereti, se pot vopsi si alte elemente, cum ar fi pardoseala si metalul, insa vom continua intr-un alt articol.

Block "block-footer-articole" not found