Vindem-ieftin.ro si Mesterache.ro au lansat un parteneriat pentru comunitatea mesterilor si clientilor ce construiesc din Romania!

Doua platforme ONLINE isi unesc serviciile pentru clientii ce sunt in cautarea mesterilor si materialelor de constructii!

Este un Parteneriat ce vine in intampinarea clientilor care au nevoie de un mester priceput pentru proiectul lor, dar se adreseaza si comunitatii mesterilor, instalatorilor, meseriasilor, care doresc sa se faca cunoscuti prin calificarea si proiectele pe care le-au desfasurat de-a lungul timpului. 

Vindem-Ieftin.ro si Mesterache.ro iti ofera 3 beneficii atunci cand construiesti :

# Castigi Timp

Prin acest parteneriat clientii economisesc in primul TIMP. Aceste doua platforme ONLINE se completeaza reciproc prin serviciile oferite. Prin Vindem-Ieftin.ro clientii comanda materiale de constructii dintr-un singur loc beneficiind de Consultanta de specialitate pentru proiectul lor, iar de pe Mesterache.ro isi pot alege mesterul potrivit in functie de zona, dar si specialiazarea acestuia. 

  • De ce sa alergi prin depozite dupa preturi si oferte pentru materiale de costructii?

         Discuta cu un consultat si va negocia pentru tine cel mai avantajos pret pentru proiectul tau.

  • De ce sa pierzi timpul cautand peste tot mesteri?

        Cauta ONLINE cel mai bun meserias din zona ta!

Poti lasa si tu un calificativ mesterului cu care ai lucrat 🙂

# Economisesti Bani

O constructie bine facuta, este influentata atat de manopera mesterului, cat si de calitatea materialelor de constructii folosite. Vrei ca proiectul tau sa fie durabil?

Recomandarea noastra: Alege mesteri buni si materiale de calitate ieftine. Nu vei da gres!

Prin Vindem-Ieftin.ro poti achizitiona o gama variata de produse livrate direct de la Producator. A nu se confunda pretul mic al materialelor de constructii cu calitatea acestora.

In cazul nostru, pretul nu influenteaza deloc calitatea materialelor, secretul consta in lipsa costurilor de depozitare si manipulare al produselor. Clientul final plateste cu pana la 10-15% (la o lista de minim 5 produse diferite) mai ieftin decat in depozitele clasice. 

Cu totii stim ca un mester nepriceput, iti poate ,,ruina” intregul proiect, platind apoi dublu sau triplu pentru repararea constructiei. 

Avand in vedere lipsa mesterilor buni din zilele noastre, pe Mesterache.ro gasesti cartea de vizita online a meseriasilor de orice fel: Constructori, instalator, electrician, montatori acoperis, montatori mobila, montatori tamplarie PVC, zugrav, dulgher, betonist, fierar…si lista poate continua.

Poti pierde multi bani atunci cand incepi sa construiesti, de aceea recomandarea noastra este sa verifici pretul materialelor de constructii si sa optezi pentru raportul pret-calitatea cel mai avantajos si sa alegi mesteri competenti si seriosi, deoarece aceste criterii vor influenta calitatea constructiei.

# Incredere

Vindem-Ieftin. ro are ca principal obiectiv satisfacerea si multumirea clientului, de aceea recenziile video primite de la clienti aduc un plus de incredere pentru cei care, nu sunt inca familiarizati cu comertul Online. Am lansat acest parteneriat cu Mesterache.ro, deoarece pot oferi manopera clientilor nostri si ofera persoanelor interesate posibilitatea de a scrie recenzii mesterului cu care au interactionat.

Totul este transparent, iar oamenii au incredere ca vor investi intr-o constructie durabila si frumoasa. 

Trimite lista ta cu materiale de constructii

Vindem-Ieftin.ro si Mesterache.ro sunt alaturi de tine atunci cand construiesti pentru ca tu sa economisesti Timp si Bani!

Va invitam sa cititi mai multe articole interesante saptamanal aici

Cumperi totul dintr-un singur loc!

Vezi categorii produse

Vezi mai multe

''Am ales Vindem-Ieftin.ro pentru ca din 7 oferte pe care le-am cerut au fost cei mai prompti in a-mi da un raspuns!''

Vezi mai mult in clipul video

"Vindem-ieftin.ro mi-a castigat increderea prin operativitatea si promptitudinea dovedita..."

Vezi mai mult in clipul video

"Am achizitionat de la Casa de Comenzi

Policarbonat de 16mm la cel mai bun pret de pe piata!"

Vezi mai mult in clipul video!

"Am cumarat tabla Bilka de la Casa de Comenzi Vindem-ieftin.ro.

Transportul a fost foarte rapid! 3 zile!"

Vezi mai mult in clipul video

image
** Dragii noștri, fiecare cerere e importantă și vă răspundem în cel mai scurt timp. Cum Vindem-Ieftin.ro este un serviciu de vânzare consultativ și consultanții dedică timp fiecăruia dintre voi pentru a găsi produsele de care aveți nevoie la prețuri optime, timpul de răspuns este între 48 și 72 de ore. Vă mulțumim că sunteți alături de noi, suntem recunoscători să fim alături de voi! Echipa Vindem-Ieftin.ro. ** Acest website foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dvs.