Banner Vindem

Vindem-ieftin.ro si Mesterache.ro au lansat un parteneriat pentru comunitatea mesterilor si clientilor ce construiesc din Romania!

Doua platforme ONLINE isi unesc serviciile pentru clientii ce sunt in cautarea mesterilor si materialelor de constructii!

Este un Parteneriat ce vine in intampinarea clientilor care au nevoie de un mester priceput pentru proiectul lor, dar se adreseaza si comunitatii mesterilor, instalatorilor, meseriasilor, care doresc sa se faca cunoscuti prin calificarea si proiectele pe care le-au desfasurat de-a lungul timpului. 

Vindem-Ieftin.ro si Mesterache.ro iti ofera 3 beneficii atunci cand construiesti :

# Castigi Timp

Prin acest parteneriat clientii economisesc in primul TIMP. Aceste doua platforme ONLINE se completeaza reciproc prin serviciile oferite. Prin Vindem-Ieftin.ro clientii comanda materiale de constructii dintr-un singur loc beneficiind de Consultanta de specialitate pentru proiectul lor, iar de pe Mesterache.ro isi pot alege mesterul potrivit in functie de zona, dar si specialiazarea acestuia. 

  • De ce sa alergi prin depozite dupa preturi si oferte pentru materiale de costructii?

         Discuta cu un consultat si va negocia pentru tine cel mai avantajos pret pentru proiectul tau.

  • De ce sa pierzi timpul cautand peste tot mesteri?

        Cauta ONLINE cel mai bun meserias din zona ta!

Poti lasa si tu un calificativ mesterului cu care ai lucrat 🙂

# Economisesti Bani

O constructie bine facuta, este influentata atat de manopera mesterului, cat si de calitatea materialelor de constructii folosite. Vrei ca proiectul tau sa fie durabil?

Recomandarea noastra: Alege mesteri buni si materiale de calitate ieftine. Nu vei da gres!

Prin Vindem-Ieftin.ro poti achizitiona o gama variata de produse livrate direct de la Producator. A nu se confunda pretul mic al materialelor de constructii cu calitatea acestora.

In cazul nostru, pretul nu influenteaza deloc calitatea materialelor, secretul consta in lipsa costurilor de depozitare si manipulare al produselor. Clientul final plateste cu pana la 10-15% (la o lista de minim 5 produse diferite) mai ieftin decat in depozitele clasice. 

Cu totii stim ca un mester nepriceput, iti poate ,,ruina” intregul proiect, platind apoi dublu sau triplu pentru repararea constructiei. 

Avand in vedere lipsa mesterilor buni din zilele noastre, pe Mesterache.ro gasesti cartea de vizita online a meseriasilor de orice fel: Constructori, instalator, electrician, montatori acoperis, montatori mobila, montatori tamplarie PVC, zugrav, dulgher, betonist, fierar…si lista poate continua.

Poti pierde multi bani atunci cand incepi sa construiesti, de aceea recomandarea noastra este sa verifici pretul materialelor de constructii si sa optezi pentru raportul pret-calitatea cel mai avantajos si sa alegi mesteri competenti si seriosi, deoarece aceste criterii vor influenta calitatea constructiei.

mesterache Vindem Ieftin 800x196 1

# Incredere

Vindem-Ieftin. ro are ca principal obiectiv satisfacerea si multumirea clientului, de aceea recenziile video primite de la clienti aduc un plus de incredere pentru cei care, nu sunt inca familiarizati cu comertul Online. Am lansat acest parteneriat cu Mesterache.ro, deoarece pot oferi manopera clientilor nostri si ofera persoanelor interesate posibilitatea de a scrie recenzii mesterului cu care au interactionat.

Totul este transparent, iar oamenii au incredere ca vor investi intr-o constructie durabila si frumoasa. 

Trimite lista ta cu materiale de constructii

Vindem-Ieftin.ro si Mesterache.ro sunt alaturi de tine atunci cand construiesti pentru ca tu sa economisesti Timp si Bani!

QLTTnjDQYnqU1AOy

Va invitam sa cititi mai multe articole interesante saptamanal aici

Block "block-footer-articole" not found