DV30 1

Vindem-ieftin.ro accelerează și planifică 30 de Depozite Virtuale doar în 2022, deși planul inițial era 50 pentru 5 ani

Depozit Virtual este un concept unic lansat de Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro menit să revoluționeze comerțul clasic cu materiale de construcții. Este o afacere la cheie destinată freelancerilor pasionați de inovare, fără să investească niciun leu. Cu alte cuvinte, depozitul fizic care vinde acum materiale de construcții va fi înlocuit de cel virtual.

Printre avantajele Depozitului Virtual amintim:

  • acces la un sistem funcțional, testat și îmbunătățit în ultimii 8 ani de actitivitate;
  • oportunitați zilnice din partea clienților companiei pe care le valorifici în funcție de performanța ta;
  • posibilitatea de a vinde oriunde în România sau Europa conform procedurilor în vigoare;
  • lucrezi de oriunde vrei și poți să-ți iei liber oricând dorești;
  • nu ai taxe lunare sau anuale de achitat.

Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro a reușit să câștige încrederea și simpatia clienților din întreaga țară. Avem peste 60.000 de clienți fericiți și peste 300 de furnizori prompți și excepționali.

2

Punct ochit, punct lovit

Am pornit în căutarea celor mai buni, smart și agili vânzători de materiale de construcții care își doresc să lucreze de oriunde,  să câștige ca un antreprenor și să se dezvolte într-un concept unic în România. În câteva săptămâni am primit sute de aplicații pentru rolul de Francizat Depozit Virtual.

Planul inițial era să deschidem 10 Depozite Virtuale până la finalul anului 2022. La momentul redactării acestui articol ne aflăm în luna iunie și avem deja 10 Depozite Virtuale deschise în România. 

30 de Depozite Virtuale în 2022

Clienții au înțeles economia de timp, importanța consultanței, negocierea prețurilor și avantajele comerțului online. Vindem-iefitn.ro este alături de fiecare client care construiește și se adaptează nevoilor acestora. Volumul impresionant de comenzi primite de la clienții noștri, dar și numărul foarte mare de aplicanți pentru Depozit Virtual ne-au determinat să regândim strategia. Planul actual este să inaugurăm 30 de Depozite Virtuale până la finalul anului 2022, respectiv 200 de unități în următorii 5 ani.

DV Black car logo 1 scaled

Din agent de vânzări materiale de construcții, la Francizat Depozit Virtual

Adrian Mihail a preluat administrarea Depozit Virtual Buzău în luna ianuarie 2022. Înainte era agent de vânzări în cadrul unui mare distribuitor de materiale de construcții și câștiga un salariu lunar de 3000-4000 lei/ lună. A crezut foarte mult în abilitățile de om de vânzări, și-a dorit mai mult și a avut deschiderea să evolueze într-un concept unic în România.

La finalul lunii martie, după finalizarea situațiilor de vânzări, Adrian a facturat către noi suma de 8500 lei fără TVA. Acesta este doar începutul, iar de acum este liber să își construiască succesul și să obțină veniturile pe care și le dorește corelate cu implicarea și performanța sa. În tot acest timp, Adrian a lucrat de unde a dorit, a primit training, lead-uri, oportuniăți, încredere și a oferit implicare, profesionalism și rezultate

Atât de simplu

Este floare la ureche să deschizi un Depozit Virtual cu materiale de construcții. Adrian nu a investit în spații, stocuri, logistică, hale, angajați. Sumele investite le-ar fi recuperat în aproximativ 3-4 ani, dar nu ar fi avut garanția că se va întâmpla asta.

Vindem-ieftin.ro unește cei mai buni vânzători din România sub același sistem inovator care scurtează lanțul de la fabrică la client și care își ajută clienții să economisească timp și bani. Clienții noștri devin clienții lui Adrian. Fiecare client poate cumpăra din același loc tot ce are nevoie atunci când construiește.

1/3 din adaos îi revine francizatului

Oamenii cu vastă experiență în vânzări înțeleg oportunitatea de a factura 1/3 din adaosul realizat. De exemplu, dintr-un adaos de 60 000 de lei realizat într-o lună, francizatului îi revine 20 000 de lei. Sumele pot fi și mai mari sau mai mici, în funcție de gradul de implicare și abilitățile vânzătorului.

DV 200

De ce Depozit Virtual? 

Am stat de vorbă cu o parte dintre Francizații Depozitelor Virtuale și am fost curioși să aflăm ce i-au determinat să se alăture acestui concept unic. 

Experiențe pozitive

„M-a atras foarte mult libertatea de a face lucrurile așa cum îmi doresc. Să muncesc de pe laptop, din orice loc îmi doresc și să fiu responsabil de veniturile pe care le pot genera pentru mine și pentru companie.”, spune Florin Murariu, Francizat Depozit Virtual Iași.

„Cel mai mult m-a atras la franciza Depozit Virtual faptul că știam brandul Vindem-ieftin.ro și cunoșteam potențialul. Depozit Virtual înseamnă libertate de decizie, o echipă minunată și este același lucru cu a conduce propria afacere, dar cu toate cele necesare asigurate (cum s-ar spune te așezi direct la masa). Poți să îți organizezi timpul așa cum crezi să fii mai eficient, mai bun și mai prezent atât în job cât și in familie.”, afirmă Ionuț Măcelaru, Depozit Virtual Prahova.

„Pot menționa aici diferențele în ceea ce mă privește strict pe mine. Sunt mult mai motivat să performez în vânzări și să-mi depășesc limitele, implicit vânzările de la lună la lună.”, afirmă Adrian Mihail, Depozit Virtual Buzău.

Experiențe negative

„Am decis să renunț la Depozitul Virtual pe care l-am gestionat 3 luni de zile. Îmi este foarte greu să-mi organizez timpul și am nevoie de cineva care să ma ajute să trec cu bine peste orice situație.  Îmi este destul de greu cu multitasking-ul și se simte că nu am mai lucrat în acest domeniu.”, ne spune un fost Francizat al Depozitului Virtual.

Oricând pentru fiecare client

Suntem alături de clienți pe toată durata procesului de achiziție, oferindu-le un ansamblu integrat de produse și servicii de înaltă calitate. Echipa noastră negociază prețuri pentru toți clienții ce ni se adresează, fapt care ne crește puterea de negociere și obținem prețuri corecte.

Casa de Comenzi Vindem-ieftin.ro

Oferă toată gama de materiale de construcții, de la materiale pentru structură și fundație, învelitori și sisteme complete pentru acoperiș până la materiale pentru finisajele interioare și exterioare. Suntem singura companie din România care vinde beton la cifă cu o acoperire națională de peste 100 de stații. Compania funcționează ca o echipa de vânzări externalizată cu care producătorii furnizorii își reduc din cheltuieli și beneficiază de:

  • 45 consultanți specializați ce le prezintă avantajele produselor;
  • campanii de marketing în comunitatea imensă de peste 200.000 clienți și potențiali clienți;
  • siguranța încasărilor prin modelul de business în care clientul plătește integral în avans;
  • video-uri de prezentare în social media pentru toți partenerii. 

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret!