pavaj din beton 9832

Un loc în care frumosul a acaparat obișnuitul. Despre Pavaje – Cromatică – Înfrumusețare

 Un loc în care frumosul a acaparat obișnuitul. Despre Pavaje – Cromatică – Înfrumusețare

De mult timp eram în căutarea materialelor de construcții necesare pentru a-mi amenaja micul spațiu din fața casei. Nu voiam nimic complicat sau extravagant, voiam să fie în armonie cromatica cu estetica, poate câteva ghivece de flori, pavaje diferite, iar lumina zilei să îmi mângâie obrajii când aș fi stat pe canapea contemplând peisajul nou creat.

Irosirea de timp și energie

Am zis mai sus ,,de mult timp’’? Așa este! Mult timp irosit prin depozite, întrebând tot felul de persoane despre materialele pe care mi le-aș fi dorit, unii răspundeau sec, alții chiar habar nu aveau ce informații oferă, într-un loc aveau stoc redus, în alt loc doar o parte din materialele de construcții pe care aș fi vrut să le achiziționez. M-am ales cu timp pierdut, dureri de cap, nervi, stres, informații inutile și fără a realiza ceea ce îmi doream: amenajarea micului spațiu din fața casei mele.

 

Pavaj 600x400 1

Unele locuri aduc soluționarea problemei tale

Eram într-una din zilele acelea în care aș fi renunțat să mai caut vreo soluție. Oboseala acumulată și-a spus cuvântul, așa că, doream să stau pe o canapea să mă odihnesc. Mă oprisem de multe ori pe o canapea ce se afla lângă o grădină plină de iarbă, neîngrijită, care nu oferea nimic ochilor, iar gardul care o înconjura arăta completarea perfectă pentru a nu dori să privești în acea parte. Nu aveam în minte decât faptul că, așa o să rămână și spațiul din curtea casei mele, sobru și neinteresant pentru că deja îmi irosisem toate soluțiile.

Schimbări radicale acaparează privirile trecătorilor

În căutarea canapelei de care vă povesteam am găsit un cu totul alt loc.Acum totul era minunat, cu o estetică care cu greu nu te-ar fi făcut să îl privești minute în șir. Mă regăseam în acea clipă în rolul trecătorului care se oprește și admiră frumosul, așa cum îmi imaginasem că mulți se vor opri și îmi vor admira locul pe care îmi doream cu ardoare să îl înfrumusețez.

11 533x400 1                                                                                                                                                

                                                                        BEFORE

  22 711x400 1

                                      AFTER

Dacă aș fi știut că online e mai simplu și atât de sigur…

Nimeni nu mi-a zis că pe Vindem-Ieftin.ro găsesc tot ce am nevoie și nu trebuie să mă duc prin depozite în căutarea pavajelor sau a materialelor necesare construirii casei ori grădinii mele.

Asta am aflat-o pe parcurs de la unul dintre consultanții lor care mi-a oferit informații foarte utile despre pavajele de exterior pe care mi le doream, iar totul a fost GRATUIT, inclusiv TRANSPORTUL și nici măcar nu trebuia să mă duc la sediul lor (care era la doi pași de canapeaua mult căutată), ci cu o apăsare de touch pe telefon eram online pe site-ul lor.

Pavajul mult căutat era pe Vindem–ieftin.ro   

Eu mi-am ales doar trei tipuri de pavaj pe care le voi folosi  pentru spațiul pe care doresc să îl renovez , însă multitudinea de pavaje pe care le-am găsit pe vindem-ieftin.ro le poți accesa cu un click aici /categorie-produs/amenajari-exterioare/pavaje-si-dale/

M-am hotărât asupra pavajului  Rettango gri bazalt, Pastella bej și Arte Arc de Cerc gri vulcanic, acestea fiind prezentate mai jos.

 

semmelrock la linia pavaj featured7 711x400 1

Pavaj Rettango gri bazalt

Acest pavaj înseamnă rezistență și flexibilitate în același timp, iar cromatica discretă cu trăsături fine, textura naturală specifică betonului și varietatea destinațiilor de amenajare fac din Rettango clasicul pavajelor vibropresate.

Caracteristici :

 • are aspect estetic deosebit și cromatică variată;
 • rezistență deosebită la uzură;
 • rezistență la îngheț și la sare de degivrare;
 • este ușor de montat;
 • este adecvat pentru: terase, alei din grădină și alei din jurul casei, căi de acces către și de la garaje, locuri de parcare, spații din fața casei, pasaje, curți interioare, zone pietonale și trotuare.

Pavaj Pastella bej

Acest pavaj reprezintă o expresie a standardelor estetice ridicate, dar și a unei functionalități optime. Suprafața cu aspect de criblura din piatră naturală accentuează rezistența în timp a produsului. Formatele combinate ajută la efectuarea unui montaj facil și curat.

Caracteristici :

 • suprafață spălată, din criblura cu piatră naturală de înaltă calitate și nisip cuarțos;
 • rezistență extrem de ridicată la uzură și frecare;
 • rezistență la îngheț și sare de degivrare;
 • montaj usor;
 • este adecvat pentru: terase, alei din gradină și alei din jurul casei, căi de acces către și de la garaje, locuri de parcare, spații din fața casei, pasaje, curți interioare, trotuare și zone pietonale.

Pavaj Arte Arc de Cerc gri vulcanic

Acest tip de pavaj îmbină tehnica modernă cu aspectul tradițional. Completează perfect o clădire istorică sau realizează un contrast de efect într-un spațiu modern.

Caracteristici :

 • diversitate mare de punere în operă prin numeroase variante de montaj : în valuri sau curbe și cercuri;
 • nu se produc deplasări, deformări, înfundări ale pavajelor sau deteriorări ale canturilor;
 • rezistență sporită la acțiunea razelor UV, îngheț și sare de degivrare.

În continuare alergi prin depozite epuizat/ă și iritat/ă? Eu am găsit soluția!

Am fost omul potrivit la locul potrivit. În încercarea de a renunța am descoperit cât de frumos este când mai încerci încă o dată, dar nu oriunde, ci acolo unde oamenii potriviți sunt la locul potrivit, acolo unde informațiile sunt utile, iar calitatea este pe primul plan.

Sunt unul dintre clienții mulțumiți pe care Vindem-ieftin.ro i-a ajutat.