WhatsApp Image 2021 04 19 at 17.29.56

Un concept unic in România crește cu 75% în anul catastrofal 2020!

Un concept unic in România crește cu 75% în anul catastrofal 2020!

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

În plina criza, un concept unic in România crește cu 75%

 

Cum poate o mica afacere din Ramnicu Sarat sa concureze marile retele de bricolaj? Printr-un concept unic in tara: casa de comenzi online pentru materiale de constructii, care ofera cumparatorilor preturi cu pana la 10-15% mai mici decat in hipermarketuri si depozite de profil. Lansata in 2014, Vindem-Ieftin.ro s-a dovedit nu doar o afacere viabila, dar s-a dezvoltat vertiginos chiar si in timpul crizei, inregistrand in 2020 o crestere a vanzarilor de 75%.

Pornind de la o propria experienta de cumparare a materialelor de constructii, buzoianul Cosmin Raileanu, dezamagit de oferta existenta, a decis sa lanseze o casa de comenzi altfel: una in care sa primeze avantajele pentru client si nu beneficiile intermediarilor din lantul de distributie, o afacere cu preturi corecte, in care cumparatorul sa nu suporte numeroasele costuri de depozitare, transport, plus comisioane si adaosuri comerciale. Si a reusit! Cum a fost posibil? Negociind reduceri direct cu producatorii, ceea ce permite economii de pana la 10-15% pentru clienti – cu cât este mai mare cantitatea, cu atat mai ieftin. Si, cum nu exista stocuri, se livreaza direct la santier – deci, fara drumuri inutile, fara timp pierdut pentru cumparator. Transportul este gratuit la peste 90% dintre produse, iar clientii primesc beneficii daca filmeaza recenzii cand le sunt livrate materialele de construcții.

Criza accelereaza cresterea

In contextul pandemiei, cand multe afaceri au fost nevoite sa-si suspende activitatea total sau partial, compania a realizat potentialul de crestere a vânzărilor online chiar și pentru materialele grele de constructii. Astfel, Vindem-Ieftin.ro a atras noi colaborări cu 15 producători naționali consacrați în domeniul materialelor de construcții, precum Wienerberger, Brikston, Volta Group, Baumax, Fabryo. Vanzarile cresc in 2020 cu peste 75%, iar cifra de afaceri depășește 6 milioane de euro, fiind preluate 7612 comenzi. Totodata, economiile realizate pentru clienti se ridica la 800.000 lei, bani care, altminteri, ar fi ajuns, prin adaosuri suplimentare, la hipermarketurile de profil.

Acelasi an este prolific pentru lansarea de noi servicii, precum livrarea betonului la cifa si respectiv grupul VIP pentru clientii fideli, cu raspunsuri prompte, consultanta dedicata si informatii in timp real despre statusul comenzilor, inclusiv posibilitatea de comunicare coordonata cu arhitectul, proiectantul sau designerul, pentru o mai buna organizare si reducerea timpilor de reactie.

Anteprenorul Cosmin Raileanu  declara:

,, – Am trecut prin multe incercari, insa mizand pe principiul ca nimic nu este imposibil atunci cand crezi in visul tau, am reusit sa ascedem catre telul propus.

    Motivati fiind  de atitudinea clientilor si multumirea colegilor care aduc valoare companiei, am reusit sa creem o comunitate puternica intr-un oras mic care sa se ghideze  dupa  viziunile noastre de dezvoltare  atat umane cat si financiare , intr-o perioada critica pentru multi antreprenori.

    Ne dorim sa fim cunoscuti la nivel  national ca o echipa profesionista dar  si sa crestem ca oameni , implicandu-ne in diverse proiecte sociale de voluntariat si educatie, aducand  recunostinta  catre  comunitatea care ne sustine si crede in noi.

    Pentru asta ne bucuram ca  am schimbat viata unor oameni ce nu ar fi avut posibilitatea unei cariere recrutand oameni obisnuiti pe care  i-am transformat in profesionisti.

    Privind  inapoi astazi, cu toate aceste aspecte constructive suntem impulsionati sa credem si mai mult in ceea ce pentru unii pare imposibil .  ,,

 

Oras mic, sanse mari in cariera

Creșterea continuă a afacerii a permis crearea mai multor locuri de muncă. Astfel, echipa de vânzări s-a mărit recent cu încă 6 colegi, iar mulți dintre angajații firmei au posibilitatea de a lucra și online, de acasă. Greu de crezut, însă, într-un oraș atât de mic ca Ramnicu Sarat, Vindem-Ieftin.ro formează profesioniști de toate vârstele, oferind astfel șansa celor tineri să-și formeze o carieră de succes chiar in locul lor natal. Comunitatea Vindem-Ieftin este in continua creștere, in 2020 depasind 100.000 de fani pe paginile de socializare.

 

Despre Vindem-Ieftin.ro

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret!

Solicita o oferta de pret

Block "block-footer-articole" not found