podcast andrei raileanu 1 1

Tribul Antreprenorilor #7 – In afaceri prefer sa pierd bani, decat incredere – Andrei Raileanu

Tribul Antreprenorilor #7 – In afaceri prefer sa pierd bani, decat incredere – Andrei Raileanu

 

Frații Răileanu, Cosmin și Andrei Raileanu nu împart doar ADN-ul, poveștile copilăriei și rudele. Ci, mai ales, dorința de a performa în zona antreprenorială.
 
Andrei Răileanu este fondatorul Plugarul, un om care a avut curaj să se aventureze în zona de business de la 20 de ani. Clar este o genă specială de antreprenor în familia Răileanu!
 
Cel mai nou episod din “Tribul antreprenorilor” a fost și cel mai emoționant de până acum – să-ți intervievezi fratele nu este ușor, dar este eficient pentru că afli noi perspective și capeți sfaturi practice pentru business-ul tău.
 
“Prefer să pierd bani, decât încredere!” este lecția pe care am învățat-o de la Andrei Răileanu în acest Podcast.
 
Plugarul.ro este, ce surpriză , varianta din agricultură a modelului de business Vindem-Ieftin.ro: este o cooperativă virtuală în care găsești tot ce ai nevoie pentru a face agricultură – de la semințe, îngrășăminte, până la utilaje. Inclusiv motorină en-gross.
 
Ascultă acest episod din “Tribul antreprenorilor” ca să vezi cum poți jongla cu mai multe business-uri simultan, de la cine primești sfaturi bune și cum gestionezi o criză.