325906164 896056915151244 6821530564239459710 n1

Tribul Antreprenorilor #6 – Si Mama si Antreprenor – Madalina Stefan

Tribul Antreprenorilor #6 Si Mama si Antreprenor – Madalina Stefan

 

Antreprenor nu ești din momentul în care ți-au ieșit actele firmei! Acesta este doar primul pas și, poate, cel mai ușor.
 
Îți explică asta un om care de 23 de ani trăiește pe pielea lui experiența antreprenoriatului – Madalina Stefan de la Cartobello.
 
Mădălina a plecat de la un magazin de 2,7 m pătrați în București, aplicând în proiectul ei ceea ce citise în cărți. Dar, a crescut până la business-ul mare de astăzi, în producția de cutii, la nivel național și internațional, fiind extrem de curiosă și deschisă la nou. A mers la zeci de cursuri, dar, cel mai important, a privit fiecare problemă din business ca o oportunitate de a învăța ceva nou și de a face lucrurile diferit.
 
Mădălina mai are un secret al succesului – echilibrul. A știut foarte bine cum să balanseze rolul de mamă cu cel de antreprenor, atât de eficient încât nici nu a intrat în rutină, nici nu și-a trecut viața personală pe planul doi.
 
Mădălina vorbește cu atâta pasiune și atât de deschis despre antreprenoriat, încât dacă nu aveam inspirația de a pune la punct podcastul Tribul Antreprenorilor anul trecut, trebuia să-l facem acum pentru această discuție cu ea.
 
Mulțumim, Madalina că ai intrat în Tribul Antreprenorilor și ne-ai explicat de ce crezi ca ar cumpăra clienții de la o companie și nu de la alta! Iar pe voi vă invităm să ascultați cum se organizează Mădălina trimestrial ca să își crească business-ul și cum și la ce renunță ca mâine să arată mai bine ca azi.