Trei ani de renovare!

Trei ani de renovare!

Dragi cititori,

Dezvoltarea unei case include mai multe etape, precum realizarea planurilor de constructie, obtinerea autorizatiilor necesare, achizitionarea materialelor si ridicarea propriu-zisa a imobilului.

In urma cu sapte ani, Cosmin si Elena Raileanu au cumparat o casa batraneasca, in centrul orasului Ramnicu Sarat, apreciind foarte mult pozitionarea, terenul generos de 900 mp si zona usor deluroasa.

Au consolidat cu subzidire cladirea veche de aproape un secol si au mai construit un living, o bucatarie, o mansarda, o camara, marind si beciul initial al casei, lucrarile durand aproape trei ani.

Acesti trei ani au fost foarte dificili deoarece nu a existat un proiect initial si achizitiile facute de la mai multi furnizori ce nu comercializau o gama completa, nu ofereau consultanta si nici discounturi la cantitati mari.

Asta a dus la ideea site-ului nostru actual www.vindem-ieftin.ro, un portal prin care foarte multi clienti pot achizitiona orice materiale de constructii au nevoie cu ajutorul nostru.

Cosmin, pe parcursul a 3 ani a format o echipa de specialisti in materiale de constructii, care pot oferi consultanta fiecarui client in parte.

Prin faptul ca suntem revanzatori, putem cumpara materiale de constructii mai ieftine direct de la producatori, nu avem stoc, nu transportam si clientii nostri ies in profit cu pana la 17% din costul final fata de alti comercianti.

 

Noi cautam sa indentificam problemele clientului, acesta ne prezinta o lista de materiale ( necesar de materiale), iar noi ii oferim clientului mai multe variante din care sa aleaga, care mai de care mai atragatoare.

Punand accent pe calitatea produselor, pe profit realizat din rulaj, nu din adaos si pe o consiliere efecienta a fiecarui client, pentru ca la final, multumit, acesta la randul sau sa aduca alti clienti. dornici sa lucreze convenabil si eficient, cu profesionisti in domeniu.

Daca ti-a placut acest articol da like si share pentru a afla si ceilalti.

Cumperi totul dintr-un singur loc!

Vezi categorii produse

Vezi mai multe

''Am ales Vindem-Ieftin.ro pentru ca din 7 oferte pe care le-am cerut au fost cei mai prompti in a-mi da un raspuns!''

Vezi mai mult in clipul video

"Vindem-ieftin.ro mi-a castigat increderea prin operativitatea si promptitudinea dovedita..."

Vezi mai mult in clipul video

"Am achizitionat de la Casa de Comenzi

Policarbonat de 16mm la cel mai bun pret de pe piata!"

Vezi mai mult in clipul video!

"Am cumarat tabla Bilka de la Casa de Comenzi Vindem-ieftin.ro.

Transportul a fost foarte rapid! 3 zile!"

Vezi mai mult in clipul video

image
** Dragii noștri, fiecare cerere e importantă și vă răspundem în cel mai scurt timp. Cum Vindem-Ieftin.ro este un serviciu de vânzare consultativ și consultanții dedică timp fiecăruia dintre voi pentru a găsi produsele de care aveți nevoie la prețuri optime, timpul de răspuns este între 48 și 72 de ore. Vă mulțumim că sunteți alături de noi, suntem recunoscători să fim alături de voi! Echipa Vindem-Ieftin.ro. ** Acest website foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dvs.