Trei ani de renovare!

Trei ani de renovare!

Dragi cititori,

3 ani 3Dezvoltarea unei case include mai multe etape, precum realizarea planurilor de constructie, obtinerea autorizatiilor necesare, achizitionarea materialelor si ridicarea propriu-zisa a imobilului.

In urma cu sapte ani, Cosmin si Elena Raileanu au cumparat o casa batraneasca, in centrul orasului Ramnicu Sarat, apreciind foarte mult pozitionarea, terenul generos de 900 mp si zona usor deluroasa.

Au consolidat cu subzidire cladirea veche de aproape un secol si au mai construit un livind, o bucatarie, o mansarda, o camara, marind si beciul initial al casei, lucrarile durand aproape trei ani.

Acesti trei ani au fost foarte dificili deoarece nu a existat un proiect initial si achizitiile facute de la mai multi furnizori ce nu comercializau o gama completa, nu ofereau consultanta si nici discounturi la cantitati mari.

Asta a dus la ideea site-ului nostru actual www.vindem-ieftin.ro, un portal prin care foarte multi clienti pot achizitiona orice materiale de constructii au nevoie cu ajutorul nostru.

3 ani 2Cosmin, pe parcursul a 3 ani a format o echipa de specialisti in materiale de constructii, care pot oferii consultanta fiecarui client in parte.

Prin faptul ca suntem revanzatori, putem cumpara materiale de constructii mai ieftine direct de la producatori, nu avem stoc, nu transportam si clientii nostrii ies in profit cu pana la 17% din costul final fata de alti comercianti.

 

3 aniNoi cautam sa indentificam problemele clientului, acesta ne prezinta o lista de materiale ( necesar de materiale), iar noi ii oferim clientului mai multe variante din care sa aleaga, care mai de care mai atragatoare.

Punand accent pe calitatea produselor, pe profit realizat din rulaj, nu din adaos si pe o consiliere efecienta a fiecarui client, pentru ca la final, multumit, acesta la randul sau sa aduca alti clienti. dornici sa lucreze convenabil si eficient, cu profesionisti in domeniu.

3 ani practic

 

 

 

 

 

 

 

 

Aici aveti si portofoliul nostru.

Aici aveti sfaturile pentru clienti. Va oferim aceste sfaturi pentru ca ne pasa!

Aici puteti vedea cat au economisit clientii nostri.

Aici aveti ofertele saptamanii.

vindem-ieftin

De ce sa cumperi mai scump din depozite?

Suna si cumpara mai ieftin decat in depozite si hypermarket-uri. Economiseste 10-15% la necesarul tau!

BiancaBianca Ghiță StelaStela Stan CosminCosmin Drăghici ElenaElena Tatu
0784.433.842 0784.433.844 0784.433.845 0784.433.851
[email protected] [email protected] [email protected] [email protected]
FirutaFiruța Pușcă PetrePetre Bițeanu Cristina 2Cristina Gogia  
0784.433.848 0766.065.665 0784.433.852  
[email protected] [email protected] [email protected]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daca acest anunt v-a fost folositor sau vi s-a parut interesant va invitam sa cititi si celelalte articole de pe site-urile noastre!

Tel.: 0238 560 000

www.diviziadeacoperisuri.ro

www.diviziadepavaje.ro

www.vindem-ieftin.ro

www.diviziadefier.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *