de la ap la casa

Trecerea de la apartament la casă – între vis și realitate

Trecerea de la apartament la casă – între vis și realitate

 

Odată cu timpul petrecut acasă, din cauza restricțiilor impuse de pandemia cu coronavirus, tot mai mulți oameni au început să-și contureze ideea unei locuințe perfecte, în care cheile de acces sunt: Libertatea, Intimitatea, Confortul, Spațiul,  Designul propriului vis.

Aceste chei de acces reprezintă împlinirea țelului de a locui la o casă așa cum ți-ai imaginat-o tu din copilărie, sau cum ai proiectat-o împreună cu partenerul de viață.

Un loc dedicat copiilor, un perimetru de aer liber de care să te bucuri deplin, un spațiu verde în care poți să-ți cultivi propriile plante, unde să-ți așezi hamacul sau balansoarul în care te cufunzi domol sâmbata și duminica, sorbind din paginile unei cărti, un loc în care să fii invadat de lumina soarelui, să vezi cele mai frumoase răsărituri, și poate munții sau lacul din împrejurimi.

Te-ai săturat poate de zarva din oraș, de alergătură și praf, de zgomot și de vecini. În sfârșit a sosit clipa mult așteptată în care îți planifici mutarea din apartamentul în care te-ai obișnuit oarecum, la casa unde ai visat dintotdeauna să locuiești.

Este necesar de la bun început să ții cont că această mutare de la apartament la casă presupune o planificare excelentă, un proces responsabil și îndelungat, care trebuie parcurs în etape distincte.

Gândește-te că toți cei care îsi doresc o casă au ceva în comun: multele decizii pe care le veți avea de luat (de la alegerea terenului, a arhitectului, a proiectantului, a firmei de construcție, a achiziționării materialelor și a multor alte aspecte importante), care vor contura responsabilitatea de a hotarî pentru lucruri de care vă veți izbi mulți ani de acum încolo.

Pentru ca bucuria de a locui în casa visurilor tale e nevoie să fie urmată de satisfacția de a-ți fi găsit locul numit “acasă”, ți-am pregătit o prezentare asupra principalelor aspecte în care Casa de Comenzi, platforma online Vindem-ieftin.ro, îti poate oferi o pauză de respirație binevenită precum și ajutorul de care ai nevoie pentru a-ți atinge țelul.

Trecerea de la apartament la casa 760x400 1

 •     Care este misiunea Casei de Comenzi Vindem-Ieftin.ro?

Noi cunoaștem că un pas important spre succesul proiectului tău este alegerea materialelor pe care le vei folosi la realizarea casei.

 • Ne bazăm pe calitatea produselor pe care le livrăm în maximă siguranță

Calitatea materialelor de construcție sunt un deziderat pentru a construi o casă durabilă, în care să te simți în siguranță și care să nu necesite multe reparații pe viitor, o casă în care confortul este primordial.

De aceea, misiunea noastră este să ne asigurăm că vei primi materiale de construcție de calitate, provenite de la producătorii consacrați cu care colaborăm. Poți verifica portofoliul nostru cu materiale de constructii.

 • Oferim cele mai accesibile prețuri de pe piața materialelor de construcție

Un alt aspect foarte important care face parte din cultura noastra organizațională este oferta de prețuri accesibile și avantajoase. Reușești să faci o economie de 10-15% la achiziții prin platforma Vindem Ieftin, căci în calitate de retailer avem parte de prețuri mai bune de la producător.

 • Prin platforma online Vindem-Ieftin.ro cumperi totul dintr-un singur loc

Astfel câștigi timp și economisești bani. Nu mai alergi după materiale de construcții prin depozite, căutând cele mai bune prețuri. Este un proces simplu și doar la un click distanță. Notezi într-un formular pe pagina Vindem-Ierftin.ro lista cu necesarul de materiale, iar apoi noi revenim cu cea mai bună ofertă pentru nevoile tale.

 • Consiliere gratuită din partea Casei de Comenzi Vindem-Ieftin.ro

Beneficiezi de consiliere de specialitate gratuită, accesând grupul de Whatsapp VIP. Un consilier dedicat se va ocupa să-ti raspundă solicitărilor în timp real, cu ajutorul căruia vei ajunge să hotărăști asupra tipurilor și cantităților de materiale care corespund nevoilor tale. Poti adauga in acest grup arhitectul sau designerul tau, pentru o comunicare mai eficienta.

 • Oferim garanția că vei primi exact ceea ce ai comandat, în timp util, cu transport gratuit oriunde în țară

Ne asumăm responsabilitatea și facem totul pentru ca, în final, să beneficiezi de o livrare impecabilă și promptă. Marfa se livrează direct de la producător, fiind ambalată corespunzător și ajunge la tine în cele mai bune condiții. Marfa nu este stocată prin depozite sau manipulată de mai multe ori – ceea ce se reflectă atât în calitatea produselor, cât și în prețul final.

Prin urmare, scade șansa deteriorării accidentale a produselor iar costurile de manipulare, depozitare și transport sunt excluse.

Recomandări pentru ca trecerea de la apartament la casă să devină realitate

Trecerea de la apartament la casa 7876897908u 600x400 1

 • Planifică-ți atent bugetul și necesarul de materiale de construcție
 • Cere oferte de la mai mulți constructori, pentru a câștiga încrederea necesară că firma de construcție care se va ocupa de lucrarea ta o va executa în mod corect
 • Achizionează materialele de construcție prin intermediul Casei de Comenzi, Vindem Ieftin.ro.
 • Atribuie o atenție deosebită la cum se desfăsoară construcția pentru a te asigura că nu se lucrează neglijent și nu se irosesc materiale
 • Nu da banii înainte de a verifica că fiecare etapă a fost îndeplinită complet
 • Ia-ți diriginte de șantier, dar nu la recomandarea constructorului

 Povestea Casei de Comenzi a fost construită în jurul beneficiilor pe care le putem aduce în rândul oamenilor care construiesc. Noi îti oferim căile de acces spre împlinirea țelului de a te muta într-o casă așa cum ți-ai imaginat-o, mult mai repede și cu bani mai puțini. Ne dorim să fim ajutorul cu care trecerea de la apartament la casa mult visată să devină realitate.

Daca esti in cautarea unei invelitori rezistente, citeste despre: Tigla ceramica, invelisul ideal pentru acoperisul tau

Trimite lista ta cu materiale

Block "block-footer-articole" not found