Top 3 materiale constructii pentru un consum mai mic de energie termica

Atunci când ne gândim la scumpirea energiei și a incertitudinii privind evoluția acesteia, tot ce ne rămâne de făcut este să căutam fie surse alternative de încălzire, fie moduri de a păstra cât mai bine căldura pe care o avem, dar și la materiale de construcții care ne-ar facilita pierderile ulterioare.

O Casă Neizolată = Căldură Risipită

Într-o casă neizolată, 35% din căldură se pierde prin pereți, 20% prin tavan și cam 10% prin pardoseală, restul strecurându-se afară pe lângă uși și ferestre. În aceste condiții este evident că termoizolarea pereților este cea mai eficientă metodă de a reduce pierderile de căldură.

Termoizolația exterioară este adesea preferată pentru că permite peretelui să respire, dar nu întotdeauna este accesibilă celor care stau la bloc. De aceea, este preferată în loc izolarea interioară a pereților exteriori, fapt care poate aduce o creștere cu câteva grade a temperaturii din casă. Pentru termoizolația de interior se recomandă utilizarea unor materiale precum vata minerală, rigipsul sau spuma poliuretanică, iar pentru exterior izolația se poate realiza prin fibre de celuloză, polistiren expandat sau vată minerală.

Tâmplăria PVC, cea mai importanta piesă a unei case

De-a lungul timpului, ferestrele au fost atât un liant între ambianța interioară și mediul exterior, cât și protector al intimității. În timp statutul acestora s-a modificat, ferestrele devenind un produs sigur, estetic și bun izolator. Dacă îți dorești o tâmplărie cu durata mare de viață,alege un profil clasa A, cu o armură de 2 mm,o garnitură mediană pentru protecția termică și acustică, o adâncime a profilului de minim 76mm,cu o feronerie antiefracție și o sticlă performantă cu grad mare de izolare și securitate.

Proprietățile de izolare termică și fonică ale ferestrelor sunt influențate de caitatea geamului izolant. Geamul reprezintă 80% din suprafața unei ferestre. Alegerea vitrajului este foarte important ,deoarece în cazul vitrajelor duble reducerea costurilor la încălzire va fi cu peste 30%,iar în cazul vitrajelor triple,reducerea costurilor va fi cu peste 40%. Nu uita de singuranță, care este cea mai importantă! Alege o tâmplărie care să includă sistem de închidere antiefracție.

Ce variantă de Sisteme de Încălzire alegem?

Momentul alegerii sistemului de încălzire pentru locuința dumneavoastră este unul foarte important. Faceți o alegere pentru o perioadă lungă de timp și trebuie să aveți o perspectivă de ansamblu asupra acestui subiect. Există două tipuri de încălzire prin pardoseală: încălzire electrică prin pardoseală și încălzirea termică prin pardoseală.

1.Încălzirea electrică prin pardoseală

Sistemul de încălzire electrică prin pardoseală este una dintre cele mai confortabile metode de încălzire. Temperatura caldă este distribuită și dispersată uniform în toată camera. Aceasta este soluția perfectă pentru încălzirea camerei tale, deoarece îți oferă libertatea amenajării interiorului după bunul plac.

2.Încălzirea termică prin pardoseală

Această metodă permite conectarea sistemului la orice instalație de calorifere, în funcție de capacitatea pompei de recirculație. Există două variante ale încălzirii termice prin pardoseală: sistemul compact de reglare cu termostat  (încăperile individuale) și sistemul cu panou de distribuție (suprafețele extinse). 

Dacă alegi acest sistem de încălzire, trebuie să știi că are următoarele avantaje: pardoseala se încălzește rapid (20 de minute); costurile reduse, deoarece timpul de reacție este mai redus; capacitatea de încălzire ridicată, ajungând până la 80 W/m² la o temperatură a turului de numai 35 °C.

Cumperi totul dintr-un singur loc. Dacă ai un necesar de materiale pentru renovarea casei tale, nu ezita să ceri o oferta și de la noi. Consultanții noștri sunt mereu pregătiți să vă ofere prețuri corecte și cele mai bune sfaturi. 

Mult succes!

P.S. Teza săptămânii este modul nostru de a vă transmite un scurt rezumat despre eficiența în construcții și evitarea neplăcerilor.

Până atunci… „Nu crede, dar cercetează!”

#Prieteni ce construiesc pe fiecare stradă din România… apoi din lumea întreagă.

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret!

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret

Cere oferta

Cumperi totul dintr-un singur loc

Vezi categorii produse

Materiale
Structura Fundatie

Vezi preturi

Beton de Statie
la Cifa

Vezi preturi

Panouri Sandwich
Acoperis -Perete

Vezi preturi

Tevi Rectangulare
Patrate - Rotunde

Vezi preturi

Pavaje
Borduri

Vezi preturi

Sipca
Metalica

Vezi preturi

Sisteme Complete
Acoperisuri

Vezi preturi

Tabla Cutata
Tabla Ondulata

Vezi preturi

Experienta clientilor

Depozit virtual

Adaosul e de 50%, iar castigul este in functie de implicarea fiecaruia.
Depozit virtual Alina Nedelcu

Tencuiala decorativa

Multumim Casei de comenzi pentru operativitate! Marti am dat comanda iar astazi, joi, le-am primit.
Client: Dorina, Piatra Neamt
Produs: Tencuiala decorativa

Tabla Cutata

Vindem-ieftin.ro a reusit sa-mi ofere cea mai buna oferta, calitate/pret! Am primit o oferta cu cel putin 4000 mai ieftina fata de celelalte firme!
Client: Firma comerciala

Sipca Metalica

Produsele comandate au ajuns in scurt timp, foarte multumita. Cu siguranta voi mai comanda
Produs: Sipca Metalica

Tigla metalica

Profesionisti, mi-au acordat tot sprijinul pentru a primi produsele la preturi bune
Client
Produs: Tigla metalica

Sipca Metalica

Suntem foarte multumiti de achizitie
Produs: Sipca Metalica