04 Banner Articol Blog 1000x662 10

Top 3 cele mai atractive garduri în 2024

Opțiunile pentru împrejmuirea spațiilor exterioare devin din ce în ce mai diversificate și adaptate nevoilor estetice și funcționale ale clienților. Fie că îți dorești intimitate, durabilitate sau un design inovator, tehnologiile moderne oferă soluții pentru toate gusturile. În acest articol, vom explora trei tipuri de garduri care domină preferințele proprietarilor în acest an: sipca metalică, WPC (Wood Plastic Composite), și gardurile metalice tip jaluzele, evidențiind avantajele, modelele disponibile, metodele de montaj, întreținerea și durata de viață a fiecărui tip.

Gardul din șipcă metalică

Avantaje

Una dintre cele mai mari atracții ale șipcii metalice este rezistența sa remarcabilă la condițiile meteorologice extreme. Acest material nu doar că rezistă an de an fără a rugini, dar este și imun la atacurile dăunătorilor și nu necesită tratamente împotriva putrezirii. Pe lângă aspectul său modern și curat, sipca metalică oferă un grad superior de securitate, fiind dificil de escaladat sau deteriorat.

Gamă variată de modele, culori și finisaje

Sipca metalică este disponibilă într-o varietate largă de modele și finisaje. De la clasicul negru mat la opțiuni mai îndrăznețe cum ar fi cupru sau bronz, aceasta poate fi personalizată în funcție de stilul arhitectural al casei. Modelele variază de la simple și elegante până la opțiuni ornamentale care imită fierul forjat.

Simplu și rapid de montat

Montarea sipcei metalice este simplă datorită panourilor prefabricate care se fixează rapid pe stâlpi de susținere. Aceasta poate fi instalată pe diverse tipuri de terenuri, inclusiv cele înclinate, oferind flexibilitate în design și adaptabilitate.

Întreținere fără efort

Sipca metalică necesită o întreținere minimală. Este suficient să fie spălată ocazional cu apă și un detergent blând pentru a-și păstra aspectul estetic. Nu necesită vopsire periodică sau tratamente speciale.

Durata de viață

Fabricată din materiale de înaltă calitate, sipca metalică poate dura zeci de ani. Durabilitatea sa este unul dintre principalele motive pentru care proprietarii de locuințe aleg acest tip de gard.

358367764 849168559971842 4233977339735906694 n

Gardul din WPC

Avantaje

Gardurile din WPC combină estetica plăcută a lemnului cu durabilitatea polimerilor, rezultând un material rezistent la umiditate, decolorare și deformare. Aceste garduri sunt deosebit de apreciate pentru aspectul lor natural și pentru impactul ecologic redus, fiind fabricate din materiale reciclabile.

Modele și culori care imită lemnul

Varietatea de texturi și culori permite WPC-ului să imite diferite tipuri de lemn, de la nuanțe deschise, cum ar fi stejarul, până la tonuri întunecate, precum nucul. Acest material este disponibil în panouri de diverse dimensiuni, ce pot fi adaptate pentru a se potrivi oricărui design exterior.

Montaj rapid

Similar cu sipca metalică, WPC este ușor de montat datorită sistemului său modular. Panourile se potrivesc într-un cadru care este ancorat de stâlpi de susținere, permițând o instalare rapidă și eficientă.

Întreținere minimală

WPC nu necesită vopsire sau tratamente speciale anti-fungice sau anti-putrezire. O spălare periodică cu apă este suficientă pentru a îndepărta orice urme de murdărie sau praf.

Durata de viață

Este extrem de durabil, având o durată de viață comparabilă sau chiar superioară lemnului tratat, fără problemele acestuia legate de întreținere.

Gardul metalic tip jaluzele

Avantaje

Gardurile metalice tip jaluzele oferă o combinație excelentă între intimitate și estetică. Acestea permit circulația aerului și pătrunderea luminii naturale, menținând în același timp un grad de intimitate datorită lamelor orientabile.

Modele

Aceste garduri sunt disponibile într-o gamă variată de culori și finisaje, putând fi personalizate pentru a se potrivi cu designul exterior al oricărei clădiri. Lamele pot fi ajustate pentru a controla vizibilitatea și lumina solară.

Montaj

Montarea se realizează prin asamblarea modulară a lamelor pe un cadru metalic, ceea ce facilitează ajustările pe loc și adaptarea la condițiile specifice ale site-ului.

Întreținere redusă

Necesită întreținere redusă, similar cu alte tipuri de garduri metalice. Curățarea regulată este suficientă pentru a menține aspectul estetic al gardului.

Durata de viață

Construite din materiale rezistente la coroziune, gardurile tip jaluzele sunt proiectate să reziste mult timp, chiar și în condiții meteorologice adverse.

358091490 849166596638705 6759011462847650832 n

Soluții adaptate pentru orice curte

Pentru cei care caută o opțiune de împrejmuire robustă și estetică, sipca metalică TPS oferă soluția ideală. Recunoscută pentru durabilitatea și designul său superior, sipca TPS este alegerea perfectă pentru oricine dorește să combine funcționalitatea cu un stil modern. Cu o varietate de modele și culori, este ușor să găsești opțiunea perfectă pentru a îmbunătăți aspectul oricărei proprietăți. Vezi aici produsele TPS

 ➡️Trimite lista acum

Construiește inteligent cu Depozitul Virtual.

Produse recomandate