Tigla metalica Pret bun pentru acoperisul tau

Tigla metalica Pret bun pentru acoperisul tau

“Cu masuratori si calcule bune,

Vei Obtine Preturi Bune!.”

Unii dintre noi vor acoperis Ieftin, Bun si, mai ales, Repede (IBR), dar nu se gandesc la ce renunta si cat ii costa in final daca nu sunt atenti, cel putin in materie de acoperis.

Principiul IBR poate fi valid cu conditia sa casti ochii, sa te documentezi si mai ales sa dai peste oameni care sa-ti prezinte optiuni personalizate, explicate pe limba ta. Sa-ti asculte toate cerintele si sa-ti prezinte doua optiuni: una solicitata de tine si alta care sa-ti raspunda nevoilor tale.

Astfel, punctul unu, gaseste oamenii care sa-ti faca un necesar valid. Daca nu ii gasesti, te asteptam la showroom-ul nostru din Ramnicu Sarat, str. Alexandru Ioan Cuza, nr.36 sau pe net la adresa https://vindem-ieftin.ro unde putem sa-ti recomandam un meserias.

In lipsa unei deplasari sau a unui meserias trebuie sa te gandesti in cate ape vrei sa-ti faci acoperisul si apoi pune mana pe o ruleta functionala pentru a masura: „C” lungimea coamei, „S” laturilor, „H” inaltimea peretelui – de la pazie pana la sol (foto mai jos).

ccoperisului

E prea complicat?! Ne gasesti la showroom-ul nostru din Ramnicu Sarat sau pe net la adresa https://vindem-ieftin.ro.

Punctul doi. Citeste un pic, deoarece putina lectura nu a stricat nimanui. Nu te obosi prea mult ca nu dai teza de doctorat la Oxford! Fa-ti doar temele. Cel care cunoaste meserie te citeste imediat, dar castigi puncte la partea de efort.

Punctul trei. Gaseste oamenii care sa te ajute si sa te inteleaga in toate ce le indrugi tu acolo, pe limba ta. De obicei, agentul de vanzari cauta sa vada daca stii ce doresti, care sunt prioritatile tale si cum poate sa le indeplineasca.

Daca ai avut rabdare sa citesti pana la acest paragraf inseamna ca iti place modul nostru in care discutam si ii consiliem pe clientii nostri.

Ceea ce este important este ca tu sa ai masuratorile acoperisului cat mai aproape de adevar.

In schimb noi iti putem oferi, pe langa consiliere, calitatea pe care ai solicitat-o (marca, model, grosime, culoare, aspect mat/lucios), certificari si garantie, dar mai ales un PRET BUN.

Furnizori pentru tigla ceramica, metalica, sindrila bituminoasa: BRAMAC, RUUKKI, BILKA, RUFSTER, TEGOLA,Viking Pruszynski, TONDACH, COILPROFIL, TIGRES.

Cumperi totul dintr-un singur loc!

Vezi categorii produse

Vezi mai multe

''Am ales Vindem-Ieftin.ro pentru ca din 7 oferte pe care le-am cerut au fost cei mai prompti in a-mi da un raspuns!''

Vezi mai mult in clipul video

"Vindem-ieftin.ro mi-a castigat increderea prin operativitatea si promptitudinea dovedita..."

Vezi mai mult in clipul video

"Am achizitionat de la Casa de Comenzi

Policarbonat de 16mm la cel mai bun pret de pe piata!"

Vezi mai mult in clipul video!

"Am cumarat tabla Bilka de la Casa de Comenzi Vindem-ieftin.ro.

Transportul a fost foarte rapid! 3 zile!"

Vezi mai mult in clipul video

image
image
** ⚠️ Atentie! Datorita volumului mare de comenzi in perioada COVID 19, consultantii si furnizorii nostri sunt foarte solicitati! Cererea de oferta va fi preluata in ordinea in care a intrat in sistem, iar din acest motiv pot exista timpi mai mari de procesare a ofertelor/ comenzilor. Va multumim pentru intelegere! Cu drag Echipa Vindem-Ieftin.ro! ** Acest website foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dvs.