IMG 34316509330817

Tigla metalica Pret bun pentru acoperisul tau

Tigla metalica Pret bun pentru acoperisul tau

“Cu masuratori si calcule bune,

Vei Obtine Preturi Bune!.”

Unii dintre noi vor acoperis Ieftin, Bun si, mai ales, Repede (IBR), dar nu se gandesc la ce renunta si cat ii costa in final daca nu sunt atenti, cel putin in materie de acoperis.

Principiul IBR poate fi valid cu conditia sa casti ochii, sa te documentezi si mai ales sa dai peste oameni care sa-ti prezinte optiuni personalizate, explicate pe limba ta. Sa-ti asculte toate cerintele si sa-ti prezinte doua optiuni: una solicitata de tine si alta care sa-ti raspunda nevoilor tale.

Astfel, punctul unu, gaseste oamenii care sa-ti faca un necesar valid. Daca nu ii gasesti, te asteptam la showroom-ul nostru din Ramnicu Sarat, str. Alexandru Ioan Cuza, nr.36 sau pe net la adresa https://vindem-ieftin.ro unde putem sa-ti recomandam un meserias.

In lipsa unei deplasari sau a unui meserias trebuie sa te gandesti in cate ape vrei sa-ti faci acoperisul si apoi pune mana pe o ruleta functionala pentru a masura: „C” lungimea coamei, „S” laturilor, „H” inaltimea peretelui – de la pazie pana la sol (foto mai jos).

ccoperisului

E prea complicat?! Ne gasesti la showroom-ul nostru din Ramnicu Sarat sau pe net la adresa https://vindem-ieftin.ro.

Punctul doi. Citeste un pic, deoarece putina lectura nu a stricat nimanui. Nu te obosi prea mult ca nu dai teza de doctorat la Oxford! Fa-ti doar temele. Cel care cunoaste meserie te citeste imediat, dar castigi puncte la partea de efort.

Punctul trei. Gaseste oamenii care sa te ajute si sa te inteleaga in toate ce le indrugi tu acolo, pe limba ta. De obicei, agentul de vanzari cauta sa vada daca stii ce doresti, care sunt prioritatile tale si cum poate sa le indeplineasca.

Daca ai avut rabdare sa citesti pana la acest paragraf inseamna ca iti place modul nostru in care discutam si ii consiliem pe clientii nostri.

Ceea ce este important este ca tu sa ai masuratorile acoperisului cat mai aproape de adevar.

In schimb noi iti putem oferi, pe langa consiliere, calitatea pe care ai solicitat-o (marca, model, grosime, culoare, aspect mat/lucios), certificari si garantie, dar mai ales un PRET BUN.

Furnizori pentru tigla ceramica, metalica, sindrila bituminoasa: BRAMAC, RUUKKI, BILKA, RUFSTER, TEGOLA,Viking Pruszynski, TONDACH, COILPROFIL, TIGRES.