Caparol Dalmatina

Termosistem polistiren Dalmatina Caparol

Toata lumea stie la ce este folositoare termoizolatia, nu? Din cauza schimbarilor climatice petrecute in ultimii zeci de ani, s-a simtit nevoia de a interveni cu o aparatoare a casei pentru a tine caldura inauntru mai mult timp. Termosistemul are dublu rol, acela de a mentine temperatura scazuta in timpul verii si aceea de a mentine caldura in sezonul rece.

Un termosistem eficient este acela care tine cont de cativa factori decisivi: de materialele folosite si de adezivul care este folosit. Materialele folosite pentru termoizolatie se folosesc in functie de zona climatica si de specificatiile si indicatiile furnizate de catre producator.

Fiecare material folosit in parte are specificatiile proprii. Alegerea acestuia este strans legata de necesitatile de termoizolare pentru fiecare cladire in parte si de zona climatica in care este amplasata. Toate materialele au indicatii de montaj care trebuie respectate cu sfintenie, asta datorita indicatiilor de aderenta, permeabilitate, temperatura etc. De aceea alegerea adezivului este una foarte importanta, deoarece un adeziv folosit necorespunzator poate distruge intregul termosistem.

Cel mai folosit material pentru izolarea casei este de departe polistirenul expandat. Este de culoare alba, de dimensiuni 1×0.5 m, este foarte usor, si se monteaza destul de rapid. Pentru a nu avea probleme ulterioare montajului se recomanda un polistiren cu o densitate mai mare de 15 kg/mcub (15-18 kg/mcub), astfel pot fi evitate deteriorarile datorate lovirilor accidentale.

O noua varianta o constituie polistirenul expandat cu granulele de grafit cu o capacitate mai mare de izolare datorita proprietatilor imbunatatite. Noi va prezentam termosistemul realizat din polistirenul expandat Dalmatina de la Caparol.

Caparol Dalmatina

Este rezistent la apa cat si la vapori si daca este montat corespunzator poate realiza economii insemnate de energie. Montajul se poate face atat pe structura cat si pe zidarie, cu un adeziv recomandat de producator, impreuna cu dibluri speciale, cu floare lata.

Iata cateva proprietati:

  • reduce riscil de fisuri
  • rezistenta sporita la conditii climatice
  • calitate l apret avantajos
  • usurinta in montare
  • rezistenta la umezeala

Block "block-footer-articole" not found