Alege terasa din profil WPC

Profil WPC

Terasa din profil WPC alternativa la terasa clasică din lemn

Terasa din profil WPC alternativa la terasa clasică din lemn

Cu toții ne dorim să avem o casă mare cu terasă modernă și primitoare. O terasă unde să ne putem relaxa, destinde citit o carte, sau pur și simplu să admirăm frumusețile naturii. Alternativa la terasele tradiționale din lemn sunt modernele terase din profil WPC sau lemn compozit.

WPC-ul este un material foarte rezistent la intemperii, la atacurile insectelor și nu putrezește. Scândura din lemn compozit rezistă foarte bine la umiditate, mucegai, temperaturi joase sau ridicate și nu trebuie protejate prin vopsire. Oferă o garanție la intemperii de minim 15 ani. Se poate vopsi sau lăcui în funcție de preferințe. Profilele WPC  pot fi embosate cu diferite tipuri de furniruri sau șlefuită pentru a se apropia cât mai mult de lemnul natural.

Terasele din lemn compozit WPC sunt confecționate din materie primă de bună calitate; conțin făină de lemn și plastic ( 70% plastic și 30% lemn). Scândura WPC  este prietenoasă cu mediul, sigură și durabilă.

Lemnul compozit este o alegere perfectă pentru amenajări exterioare. Profilele se îmbină foarte bine și se pot obține: dușumele exterioare, plaje piscină, piste de joacă, alei, foișoare, bănci, mese în aer liber, mobilier urban și panouri de gard. Plăcile WPC sunt disponibile într-o gamă variată de culori și texturi.

 

Acest material nu are nevoie de întreținere specială, economisești costuri la manoperă și vopseluri de protecție. Este prietenos cu mediul, datorită compoziției sale, nu eliberează substanțe și gaze toxice periculoase.

Profil WPC 1
Profil WPC Piscina

Economisește lemnul care are o durată de utilizare mult mai scăzută. Nu se îndoaie sau crapă, nu pretinde întreținere mai deloc, are aspect de lemn; suprafața este prietenoasă- fără așchii, fara cuie.

Datorita calitatii anti-alunecare WPC-ul este alegerea ideală pentru delimitarea piscinelor.

Calitatea cea mai mare a acestor profile o reprezinta invariabilitatea dimensiunii; prin expunerea îndelungată la lumină și temperaturi ridicate aceasta nemodificandu-se. Gradul de dilatare este apropiat de cel al aluminiului.

Sistemul WoodPlast este o variantă optimă pentru clienții care își doresc materiale moderne pentru orice tip de amenajare exterioara.

Din lemn compozit se pot obține panouri de gard, profile pentru stâlpi, țigle, lambriuri exterioare, sisteme pentru uși și ferestre.

Panoul din gard realizat din fibre de lemn și material plastic, este foarte economic și in același timp ecologic.

Se poate folosi ca un gard pentru grădină sau unul rezidențial pentru securitatea curții.

Acest tip de împrejmuire este rezistent; rămâne neafectat de razele UV și fluctuațiile de temperatură.

Profil WPC fence Casa de Comenzi Vindem ieftin
Profil WPC Gard

Când efectuăm o amenajare exterioară trebuie să ținem cont de rezistența în timp a materialelor folosite, costurile de întreținere, securitate și estetic.

Scândura din material WPC este cea mai bună alegere!!

Cumperi totul dintr-un singur loc!

Vezi categorii produse

Vezi mai multe

''Am ales Vindem-Ieftin.ro pentru ca din 7 oferte pe care le-am cerut au fost cei mai prompti in a-mi da un raspuns!''

Vezi mai mult in clipul video

"Vindem-ieftin.ro mi-a castigat increderea prin operativitatea si promptitudinea dovedita..."

Vezi mai mult in clipul video

"Am achizitionat de la Casa de Comenzi

Policarbonat de 16mm la cel mai bun pret de pe piata!"

Vezi mai mult in clipul video!

"Am cumarat tabla Bilka de la Casa de Comenzi Vindem-ieftin.ro.

Transportul a fost foarte rapid! 3 zile!"

Vezi mai mult in clipul video

image
** Dragii noștri, fiecare cerere e importantă și vă răspundem în cel mai scurt timp. Cum Vindem-Ieftin.ro este un serviciu de vânzare consultativ și consultanții dedică timp fiecăruia dintre voi pentru a găsi produsele de care aveți nevoie la prețuri optime, timpul de răspuns este între 48 și 72 de ore. Vă mulțumim că sunteți alături de noi, suntem recunoscători să fim alături de voi! Echipa Vindem-Ieftin.ro. ** Acest website foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dvs.