cover

Sosesc Sărbătorile și nu ai reușit să faci un Update Livingului tău?

Sosesc Sărbătorile și nu ai reușit să faci un Update Livingului tău?

Tuturor ne place ca de sărbători sau în oricare zi casa să fie plină de gălăgie, râsete, veselie și armonie. Fericirea pe care oamenii dragi ne-o transmit ne creează o stare de spirit minunată. Însă ce facem când apropiații ne anunță că doresc să rămână peste noapte, iar noi nu suntem pregătiți? Timpul trece cu repeziciune și iată că sărbătorile bat la ușă, exact cum o vor face și oaspeții tăi, iar tu nu ai cumpărat canapeaua extensibilă pe care o doreai. Iar vei folosi saltele?

Este o alegere foarte dificilă să găsești canapeaua perfectă pentru nevoile tale, atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional, care să îndeplinească toate cerințele.  Dar iată mai jos beneficiile achiziționării unei canapele extensibile.

De Ce să alegi o Canapea Extensibilă  în Locul celei Fixe?  

În primul rând, aceasta poate fi în foarte multe situații o soluție de rezervă unde puteți găzdui musafiri una sau mai multe zile. O puteți extinde ușor și oricând, transformându-se astfel într-un pat spațios. În al doilea rând, canapelele extensibile sunt o soluție de preferat și în spații mai mici, cum ar fi garsonierele sau dormitoarele de mici dimensiuni, devenind mai practică, fiindcă în timpul zilei o vei putea transforma într-o canapea elegantă care nu ocupă mult loc. Și nu în ultimul rând, cu ajutorul spațiului de depozitare de care dispune canapeaua îți poți păstra lenjeriile de pat la îndemână sau alte lucruri pe care le poți depozita în acel spațiu.

 

aba2eff1 483f 4d6d bec4 0983e2f0654e 533x400 1

Ce Model de Canapea Extensibilă să Alegi?

Poți opta pentru modele de canapea extensibilă mai mici de două locuri cu design în linii drepte, eventual chiar și fără cotiere, în cazul în care încăperea unde o vei amplasa nu este una spațioasă. Dacă spațiul nu este unul limitat alege modelele cu 3, 4 sau chiar 5 locuri care pot ajunge si la dimensiuni de 2-3 metri. Acestea prezintă, de regulă un design masiv, fiind potrivite pentru living-uri mai spațioase.

Canapelele extensibile pot fi formate și dintr-un singur corp sau pot fi variante modulare, cu structură ce permite un grad ridicat de flexibilitate în amplasarea elementelor componente.

Rezistența  Canapelei în funcție de Material 

Cele mai populare variante de materiale utilizate pentru realizarea structurii de susținere a canapelei sunt PAL-ul, MDF-ul și lemnul  masiv.

Canapelele extensibile realizate din PAL sunt cele mai accesibile modele din perspectiva prețului, însă rezistența lor este mai redusă comparativ cu alte materiale. Sunt potrivite persoanelor cu un buget mai restrâns sau pot fi ideale pentru un apartament de închiriat ori alte situații similare.

Canapelele extensibile cu structură din MDF sunt mai dense și mai grele având o durată de viață mai mare. Acestea au un preț mai ridicat decât modelele anterioare și pot fi amplasate în orice fel de încăperi, chiar și în bucătărie.

Canapelele extensibile prevăzute cu structură din lemn masiv sunt mai costisitoare, dar și foarte durabile.

Pe Vindem-ieftin.ro găsești Confortul pentru Somn, cât și pentru Relaxare Ta

O canapea extensibilă cu depozitare este o piesă de mobilier minunată și pentru camera copiilor sau a adolescenților. Adolescenții primesc vizite din partea prietenilor, iar funcționalitatea unei canapele extensibile într-un astfel de spațiu își spune cuvântul. Distracția poate începe, pentru că acum este spațiu suficient.

/produs/canapea-extensibila-pe-role-roma-3-locuri-240-240-160-80-43/

Canapeaua noastră extensibilă pe role Roma este confortabilă, ușor de întreținut, cu o tapițerie cu elasticitate ridicată, rezistentă la uzură și cu o durată îndelungată de utilizare. Aceasta transformă livingul sau camera adolescentului tău într-un spațiu modern, relaxant, plăcut vizual și funcțional.

/produs/canapea-extensibila-pe-role-moscova-ii-3-locuri-255-255-160-80-85/

Canapeaua extensibilă pe role Moscova II este o canapea cu un aspect modern, care va face orice cameră să fie în pas cu trendurile, fiind perfectă pentru camera studenților sau pentru cea a adolescenților.

/produs/canapea-extensibila-tirana-3-locuri-190-190-135-80-35/

 

Canapea sau Parchet 600x400 1

Canapeaua extensibilă Tirana 3 locuri adaugă rafinament și modernitate oricărei încăperi datorită design-ului deosebit. Cu ajutorul posibilității de extensie oferă un spațiu potrivit pentru odihnă și relaxare. Șezutul canapelei este realizat din miez elasta, iar cadrul este din structură de brad, fag și PAL hidrofugat.

Dă un click pe pagina noastră /categorie-produs/amenajari-interioare/mobilier/canapele/ , acolo unde vei găsi canapeaua extensibilă mult dorită.

Acum musafirii tăi vor avea un somn mai dulce, iar tu mai mult spațiu în casă, dar și loc de depozitare bonus. Nu îți face griji de transport, deoarece acesta este gratuit, iar dacă ai nevoie de sfaturi, noi oferim consultanță gratuită!

Zilele geroase de iarnă vor fi mult mai frumoase când vei sta relaxat pe canapeaua extensibilă achiziționată de pe vindem-ieftin.ro.

„Sărbătorile pot veni,

Musafirii au unde dormi,

Pe vindem-ieftin click am dat

Și canapea am achiziționat.

Consultanță am primit,

Repede m-am hotărât,

Transport gratuit ei mi-au asigurat,

Acum pot să stau relaxat.’’

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret!

Solicita o oferta de pret

Block "block-footer-articole" not found