unnamed file 2

Solar din policarbonat – o idee excelenta!

A venit primvara si implicit sezonul gradinaritului, iar o sera din policarbonat poate fi o idee foarte buna pentru plante. Sera protejeaza cultura de vantul puternic, de ploile reci sau de soarele arzator.

Avantajele policarbonatului monocameral sau bicameral sunt multiple: greutate redusa, flexibilitate, rezistenta mecanica ridicata datorita structurii cu nervuri, durabilitate, nu are costuri de intretinere, permite patrunderea luminii solare (cel puțin 86%), ofera protectie U.V care impiedica ingalbenirea placilor, retine caldura in interior si are o durata de viata de aproximativ 10 ani.

Placile se pot achizitiona la dimensiunea standard (6 x 2,10 metri), dar se pot taia foarte usor. De asemenea policarbonatul are o gama de culori diversa sau poat fi transparent, translucid sau opac, are grosimi (4mm, 6mm, 8mm, 10mm, 12mm, 16mm, 18mm) si tipologii diferite (celular, cutat, compact, etc), elemente care fac din policarbonat unul dintre cele mai folosite materiale in construirea serelor, solariilor sau gradinilor de iarna.

Sfatul nostru este ca atunci cand doresti sa proiectezi o sera important este sa tii cont si de achizitionarea acesoriilor importante la montaj: profilele de imbinare si de inchidere, profilul de coama, profil de colt F, suruburile, butonii de fixare cu saiba s.a.

SPOR LA CONSTRUIT

jpg

Accesorii de fixare si montaj

tabel

Economisește timp și bani pe materialele tale de construcție! Trimite lista de materiale și beneficiază de negociere, consultanță de specialitate și toate materialele într-un singur loc

➡️ Trimite lista acum

Construiește inteligent cu Depozitul Virtual.

Produse recomandate