Solar din policarbonat – o idee excelenta!

A venit primvara si implicit sezonul gradinaritului, iar o sera din policarbonat poate fi o idee foarte buna pentru plante. Sera protejeaza cultura de vantul puternic, de ploile reci sau de soarele arzator.

Avantajele policarbonatului monocameral sau bicameral sunt multiple: greutate redusa, flexibilitate, rezistenta mecanica ridicata datorita structurii cu nervuri, durabilitate, nu are costuri de intretinere, permite patrunderea luminii solare (cel puțin 86%), ofera protectie U.V care impiedica ingalbenirea placilor, retine caldura in interior si are o durata de viata de aproximativ 10 ani.

Placile se pot achizitiona la dimensiunea standard (6 x 2,10 metri), dar se pot taia foarte usor. De asemenea policarbonatul are o gama de culori diversa sau poat fi transparent, translucid sau opac, are grosimi (4mm, 6mm, 8mm, 10mm, 12mm, 16mm, 18mm) si tipologii diferite (celular, cutat, compact, etc), elemente care fac din policarbonat unul dintre cele mai folosite materiale in construirea serelor, solariilor sau gradinilor de iarna.

Sfatul nostru este ca atunci cand doresti sa proiectezi o sera important este sa tii cont si de achizitionarea acesoriilor importante la montaj: profilele de imbinare si de inchidere, profilul de coama, profil de colt F, suruburile, butonii de fixare cu saiba s.a.

SPOR LA CONSTRUIT

jpg

Accesorii de fixare si montaj

tabel

Cumperi totul dintr-un singur loc!

Vezi categorii produse

Vezi mai multe

''Am ales Vindem-Ieftin.ro pentru ca din 7 oferte pe care le-am cerut au fost cei mai prompti in a-mi da un raspuns!''

Vezi mai mult in clipul video

"Vindem-ieftin.ro mi-a castigat increderea prin operativitatea si promptitudinea dovedita..."

Vezi mai mult in clipul video

"Am achizitionat de la Casa de Comenzi

Policarbonat de 16mm la cel mai bun pret de pe piata!"

Vezi mai mult in clipul video!

"Am cumarat tabla Bilka de la Casa de Comenzi Vindem-ieftin.ro.

Transportul a fost foarte rapid! 3 zile!"

Vezi mai mult in clipul video

image
image
** ⚠️ Atentie! Datorita volumului mare de comenzi in perioada COVID 19, consultantii si furnizorii nostri sunt foarte solicitati! Cererea de oferta va fi preluata in ordinea in care a intrat in sistem, iar din acest motiv pot exista timpi mai mari de procesare a ofertelor/ comenzilor. Va multumim pentru intelegere! Cu drag Echipa Vindem-Ieftin.ro! ** Acest website foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dvs.