TA promo afaceri

Singurul podcast din România care promovează gratuit afacerile antreprenorilor

Singurul podcast din România care promovează gratuit afacerile antreprenorilor

Podcasturile câștigă din ce în ce mai mult teren în România. Nu o spunem noi, ci numărul destul de mare de persoane care au intrat pe această nișă. Cele mai multe dintre ele au conturat o direcție foarte clară a subiectelor abordate: lifestyle, educație, dezvoltare sau monden.

Tribul Antreprenorilor este singurul podcast din Romania care promovează antreprenorii și afacerilor românești. Moderatorul este nimeni altul decât Cosmin Răileanu, fondatorul primului market network de materiale de construcții din țara noastră. 

Afaceri mari din orașe mici

Când vine vorba despre afaceri mari, multi oameni cred că acestea au pornit și sunt în orașe la fel de mari. V-ați întrebat vreodată câte afaceri mari sunt în orașele mici din România? Nici nu aveți idee cât de multe sunt. Tribul Antreprenorilor le dezvăluie și le promovează în cadrul comunității Vindem-ieftin.ro și nu numai.

Promovăm afacerile clienților noștri

Majoritatea antreprenorilor invitați au fost/ sunt clienți Vindem-ieftin.ro. Participarea la podcast este gratuită și este o dovadă de respect și prețuire a acestora. Tribul Antreprenorilor este singurul podcast din România care promovează gratuit afacerile antreprenorilor români.

Antreprenoriatul, un drum presărat cu provocări

Mulți oameni cred că viața de antreprenor este floare la ureche. Până la a-și pune floarea la ureche, orice antreprenor s-a confruntat cu sistemul, birocrația, provocări, obstacole sau neîncrederea celor din jur. Într-adevăr, viața de antreprenor este frumoasă și satisfăcătoare din multe puncte de vedere. Acest podcast este o sursă de inspirație și de motivație, iar cei care-l vor urmări își pot găsi motivația în succesul și provocările altora. Dacă ești în căutarea unui model de business/ antreprenor, ai toate șansele să-l descoperi în cadrul acestui podcast. 

Cine sunt antreprenorii din trib?

Până la momentul redactării acestui articol, 11 antreprenori au fost ivitați la podcast:

 • Geany Anton, CEO Anton Pro Group și Monica Nițescu, CEO Estetiq Solutions;
 • Cristian Chirnogeanu, CEO Cornico;
 • Alina Nedelcu, Francizat Depozit Virtual;
 • Corina Oprea, CEO Crăița Merelor;
 • Ionuț Măcelaru, Francizat Depozit Virtual;
 • Mădălina Ștefan, CEO Cartobello;
 • Andrei Răileanu, CEO Plugarul;
 • Mădălina Zmau – Francizat Depozit Virtual;
 • Emil Tojeschi – CEO plantatiemure.ro;
 • Mihaela Tudor – CEO 2value;
 • Marius Portasa – CEO Marivla.

Lista invitaților este lungă. În fiecare săptămână postăm pe Facebook și Youtube câte un episod nou. Rămâneți aproape de noi pentru a descoperi modele de business, povești inedite de business și de ce nu, soluții la provocări.

Ești antreprenor și vrei să-ți promovezi gratuit afacerea? Înscrie-te în Tribul Antreprenorilor, iar noi îți facem cunoscut business-ul: