Singura companie din România care vinde beton la cifă cu o rețea națională de peste 100 stații

Singura companie din România care vinde beton la cifă cu o rețea națională de peste 100 stații

Betonul este unul dintre materialele care stau la baza unui proiect de anvergură în construcții. Prezintă un timp scăzut de lucrabilitate și o compoziție densă. Acesta trebuie turnat, compactat, vibrat și nivelat în aproximativ 2 ore de la scoaterea din malaxor.

Sezonul construcțiilor se întinde pe o durată de câteva luni pe an, iar numărul mare de solicitări poate genera decalaje de timp pentru clienții finali. Fiecare proiect are un grafic cu timpi clari de execuție, iar cea mai mică deviere provoacă inclusiv pierderi financiare.

Achiziția betonului poate fi anevoioasă deoarece trebuie să cauți producător care livrează în zona ta, de cele mai multe ori turnarea nu se poate realiza în momentul în care ai nevoie din cauza altor solicitări, iar la final ai surpriza neplăcută de a primi un preț nejustificat de mare pe m3 din cauza transportului. Aflat la prima achiziție de beton, un client se vede nevoit să învețe acest domeniu alături de modul de lucru al stațiilor și chiar limbajul de specialitate.

Portofoliu vast de clienți și acoperire națională

Casa de Comenzi Vindem-ieftin.ro dispune de un portofoliu vast de producători de beton, având o acoperire națională de 75% și peste 2500 de comenzi. Lucrăm constant pentru dezvoltarea de parteneriate cu furnizori noi de beton la cifă pentru a reuși să livrăm oriunde pe teritoriul țării. Funcționăm ca o echipă de vânzări externalizată care promovează permanent stațiile de beton din România prin campanii intensive de marketing și vânzări aducându-le lunar sute de clienți, fără costuri adiționale.

Pentru clientul final procesul de achiziție este simplu, rapid și poate fi realizat în orice moment al zilei. Un consultant îi preia comanda alături de detaliile necesare proiectului, iar apoi gestionează întreg fluxul procedural până la turnarea propriu-zisă. Plasarea acesteia se efectuează doar atunci deținem toate informațiile despre lucrare, economisind timp pentru acestea și pentru client. 

 

Vindem-ieftin.ro are prioritate la livrarea betonului la cifă

Suntem alături de clienți pe toată durata procesului de achiziție, oferindu-le un ansamblu integrat de produse și servicii de înaltă calitate. Livrarea se realizează conform cerințelor oferindu-le garanția unor construcții durabile. Echipa noastră negociază prețuri pentru toți clienții ce ni se adresează, fapt care ne crește puterea de negociere și obținem cele mai bune prețuri. Vindem-ieftin.ro are prioritate în livrare fiind un client consacrat al stațiilor din zonă. Colaborăm doar cu acele stații care își respectă standardul de calitate, ceea ce oferă rezistență în timp produsului.

Inclusiv furnizorii de beton la cifă din întreaga țară sunt avantajați când lucrează cu Vindem-Ieftin.ro

Criza sanitară, contextul extern și inflația sunt factori care au determinat ale numărului de proiecte ce necesită turnarea betonului. Modelul nostru de business realizează o vânzare completă furnizorilor cu care colaborăm, aceștia primindu-și instant banii pe produse. Noi nu stocăm marfa, nu credităm piața și nu cerem să fim creditați. 

Compania funcționează ca o echipa de vânzări externalizată cu care producătorii sau furnizorii își reduc din cheltuieli și beneficiază de:

 • 45 consultanți specializați ce le prezintă avantajele produselor;
 • campanii de marketing în comunitatea imensă de peste 200.000 clienți și potențiali clienți;
 • siguranța încasărilor prin modelul de business în care clientul plătește integral în avans;
 • video-uri de prezentare în social media pentru toți partenerii. 

Produsele Furnizorilor noștri beneficiază de puterea brand-ului online 

Vindem-Ieftin.ro este mai mult decât o afacere, este un brand și o comunitate online care ajunge la milioane de români, clienți și potențiali clienți pe piața materialelor de construcții:

 • 120 000 de urmăritori pe Facebook;
 • peste 2 milioane de vizualizări pe site anual;
 • 65 000 abonați la newsletter;
 • 415 recenzii text și peste 300 video;
 • 4 milioane de vizualizări Youtube;
 • 2 apariții la Imperiul Leilor;
 • peste 150 apariții în publicații;
 • peste 50 apariții video în diferite emisiuni.

image
** Dragii noștri, fiecare cerere e importantă și vă răspundem în cel mai scurt timp. Cum Vindem-Ieftin.ro este un serviciu de vânzare consultativ și consultanții dedică timp fiecăruia dintre voi pentru a găsi produsele de care aveți nevoie la prețuri optime, timpul de răspuns este între 48 și 72 de ore. Vă mulțumim că sunteți alături de noi, suntem recunoscători să fim alături de voi! Echipa Vindem-Ieftin.ro. ** Acest website foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dvs.