TS11

Semne bune anul are: Cum să construiești durabil și ieftin în 2021

Semne bune anul are: Cum să construiești durabil și ieftin în 2021

Ca la fiecare început de an, este vremea rezoluțiilor pentru noul an. Și cum tot omul aspiră să construiască o casă sau măcar să o renoveze, pregătim deja terenul pentru alegerea materialelor de construcții optime…

Primul pas este cel mai important

Deseori avem în plan un proiect de construcții sau măcar o renovare, dar parcă nu ne încumetăm. Nu de alta, dar poate ne-am mai lovit si de „oferte” sau de meșteri care ne recomandă „marea cu sarea” ca să aflăm apoi că erau stimulați de vreun comision și cu siguranță nu avem buget de irosit. Piața materialelor de construcții este împânzită de magazine care practică adaosuri peste adaosuri din cauza costurilor de gestionare, logistică sau depozitare, însă nu te descuraja!

Știm noi un pont! Pentru a fi sigur că locuința ta este construită din materiale de calitate și durabile, iată 2 soluții simple pe care să le ai în vedere înainte de a achiziționa materialele de construcții cu mai puțini bani și fără stres sau timp pierdut.

1. De preferat ar fi să găsești un Partener de la care să cumperi toate materialele dar…

Știai că poți plăti mai puțini bani atunci când comanzi o cantitate mai mare de materiale dintr-un singur loc? Sunt foarte puține magazine care îți oferă posibilitatea de a negocia oferta de preț în funcție de cantitatea comandată. Da, chiar poți face economii consistente, însă doar dacă știi de unde să cumperi. Online poți cumpăra chiar și materiale de construcții fieroase, grele pentru structura proiectului tău, la un preț mai mic decât în clasicele depozite și hipermarketuri.

2. Cum sunt livrate materialele de construcții grele atunci când alegi să comanzi Online?

Cum materialele se livrează direct la adresă, fără a fi nevoie de depozitarea și manipularea lor dintr-un spatiu în altul, procesul de achiziție devine din ce în ce mai scurt, iar prețul mai mic. În cazul comenzilor ONLINE, materialele de construcții nu se livrează prin intermediul firmelor de curierat; din contră transportul este asigurat chiar de furnizor, astfel încât produsele pleacă direct din fabrică; în siguranță și corect ambalate la poarta clientului sau pe șantierul de lucru.

Atunci când alegi să comanzi online materiale de construcții, poți economisi chiar și 2.000- 3.000 de Lei la un necesar complet de materiale de construcții. Verifică și analizează toate opțiunile pentru o alegere isteață in 2021! Îți doresc un an plin de realizări și alegeri cât mai inspirate în proiectele tale!

P.S. Teza săptămânii este modul nostru de a vă transmite un scurt rezumat despre eficiența în construcții și evitarea neplăcerilor.

Până atunci… „Nu crede, dar cercetează!”

#Prieteni ce construiesc pe fiecare stradă din România… apoi din lumea întreagă.

 

Lasa-ne o solicitare si te vom contacta pentru sfaturi si oferta de pret!

Solicita o oferta de pret

Block "block-footer-articole" not found