De sarbatori poti avea mai mult timp pentru tine si familia ta!

De sarbatori poti avea mai mult timp pentru tine si familia ta!

De sarbatori poti avea mai mult timp pentru ceea ce ai planuit tot anul. Fie ca vrei sa te odihnesti, sa te distrezi, sa te plimbi, sa te duci intr-o excursie sau pur si simplu sa iti petreci timpul cu familia.

Daca esti un om caruia ii place sa construiasca si tot timpul vrea sa aduca ceva inovator casei sale, atunci esti in locul potrivit. Noi, Echipa Vindem-ieftin.ro te putem ajuta sa cumperi online mai ieftin decat in depozite.

Doar de la noi poti cumpara toate materialele de constructii dintr-un singur loc la cele mai bune preturi castigand timp pentru tine si planurile tale de viitor pentru ca nu mai esti nevoit sa cauti cele mai bune oferte de preturi prin depozite si hypermarketuri.

Cu noi economisesti timp si bani, aceste 2 lucruri putand fi folosite impreuna in alte scopuri pur si simplu pentru ca la noi gasesti tot ce iti trebuie.

Te-ai gandit vreodata cum ar fi ca in Ajunul Craciunului sa cauti in continuare cele mai bune oferte, dar sa nu le gasesti? Asta se intampla destul de des, dar cumparand de la noi poti profita de transportul de la producator direct la domiciliu, iar tu poti sta linistit cu familia.

Probabil te intrebi de ce ne axam asa mult pe aceste lucruri, familie si planuri de viitor? Motivul este simplu.

Si noi suntem oameni si intelegem perfect cum este sa nu ai timp pentru lucrurile personale, din acest motiv am aparut noi dezvoltand conceptul Vindem-ieftin.ro, pentru ca acei oameni fara timp liber sa aiba totusi libertatea de a alege dintr-un website toate materialele necesare si sa profite de consultanta profesionala oferita de colegii nostri de la departamentul de vanzari.

Consultanta fiind tot mai rara in domeniul vanzarilor datorita stresului din magazine, clientii sunt nevoiti sa isi aleaga singuri materialele, facand probabil greseli iremediabile.

Cineva ne-a intrebat: Sunteți prezenți în câteva orașe cu showroom-uri. În ce orase ? Care este utilitatea showroom-urilor? 

Raspunsul nostru a fost: Am deschis în martie doua showroom-uri în Ploiești și Focșani în care clienții pot să comande și să fie consiliați de către colegii nostri. Aceste doua centre respectă conceptul Casei de Comenzi Vindem-ieftin.ro în care găsim produse doar cu titlu de expunere, fără stocuri, manipulări sau transport. Iar pe langa punctele de lucru livram desigur oriunde in tara.

Daca ti-a placut acest articol da like & share sa afle si prietenii tai!

Cumperi totul dintr-un singur loc!

Vezi categorii produse

Vezi mai multe

''Am ales Vindem-Ieftin.ro pentru ca din 7 oferte pe care le-am cerut au fost cei mai prompti in a-mi da un raspuns!''

Vezi mai mult in clipul video

"Vindem-ieftin.ro mi-a castigat increderea prin operativitatea si promptitudinea dovedita..."

Vezi mai mult in clipul video

"Am achizitionat de la Casa de Comenzi

Policarbonat de 16mm la cel mai bun pret de pe piata!"

Vezi mai mult in clipul video!

"Am cumarat tabla Bilka de la Casa de Comenzi Vindem-ieftin.ro.

Transportul a fost foarte rapid! 3 zile!"

Vezi mai mult in clipul video

image
** Dragii noștri, fiecare cerere e importantă și vă răspundem în cel mai scurt timp. Cum Vindem-Ieftin.ro este un serviciu de vânzare consultativ și consultanții dedică timp fiecăruia dintre voi pentru a găsi produsele de care aveți nevoie la prețuri optime, timpul de răspuns este între 48 și 72 de ore. Vă mulțumim că sunteți alături de noi, suntem recunoscători să fim alături de voi! Echipa Vindem-Ieftin.ro. ** Acest website foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dvs.